Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jerzykowka pisze:A lampka jest teraz unikatowa![]()
magdaradek pisze:no nieźle narozrabiały. Zrobiłaś śledztwo po rozmiarze dziurek, czyje to ząbki tak tę lampę przyozdobiły??
Asia_Siunia pisze:magdaradek pisze:no nieźle narozrabiały. Zrobiłaś śledztwo po rozmiarze dziurek, czyje to ząbki tak tę lampę przyozdobiły??
Po dziurkach niestety nie udalo mi si ę ustalić. Na miejscu zbrodni włosa żanego zbrodniaż nie pozostawił ale...w kuwecie już drugi raz natrafiłam na cudnie ukręcone "N"...ktoś śle mi jakieś znaki...tylko kurde może ze złej strony patrzyłam bo równie dobrze mołoby to być "Z"![]()
magdaradek pisze:W tradycyjnym dopyszcznym odrobaczaniu też nie zawsze podaje się drugą dawkę po 2 tygodniach. Chyba przede wszystkim z pastami tak jest, że się powtarza i jeszcze wiem, że aniprazol tak się dawkuje.
Ale już np. milbemax czy cestal podaje się raz i spokój.
Z tych na kark to ja znam (z nazwy)
panacur
profender
stronghold
advocate
nie wiem do końca czym się różnią - jakim działaniem na które robale, ale wiem, że np. Stronghold zabija jeszcze też świerzba. Ale trzeba być ostrożnym z podawaniem tych specyfików u osłabionych kotów. Ale oczywiście wet o tym wie i daje odrobalacz taki, który dla kota jest odpowiedni. Ale moim skromnym zdaniem odrobaczanie takich dużych kotów jak Zulus i Nikita vethmintem to raczej za słaba wersja......
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 55 gości