Ehh
No.Poodpoczywałam troszkę...Teraz trzeba będzie obiadek zrobić,potem z Ramzeskiem do weta...wrr już mnie dłonie bolą na samą myśl
On baardzo nie lubi wizyt...Wyrywał się wczoraj okrutnie-ale dzisiaj męża zatrudnię coby z nami poszedł

Moderator: Estraven

Aggi pisze:Hmm czemuż to fotki Leosia zostały zamienione na linki??Rozmiar był chyba odpowiedni......
Ehh
No.Poodpoczywałam troszkę...Teraz trzeba będzie obiadek zrobić,potem z Ramzeskiem do weta...wrr już mnie dłonie bolą na samą myśl
On baardzo nie lubi wizyt...Wyrywał się wczoraj okrutnie-ale dzisiaj męża zatrudnię coby z nami poszedł
Aggi pisze:Aha
To ile fotek może być w jednym poście/na jednej stronie?
Ramzes?Nie wiadomo...Nawet jeszcze nikt o niego nie pytał
Jedynie ten domek z tarnowskich gór-ale wiem że dziewczyna podała im mój numer telefonu-a z ich strony cisza...
Aggi pisze:Skopiuję z wątku Ramzesa bo nie mam sił klecić tego jeszcze raz
Widzę że tu ruch jak na dworcu
Byłam właśnie z Ramzeskiem u weta...
Powiem wam,że nowy domek łatwo mieć nie będzie...
Nie zakraplamy Ramzesowi oczek w domu...Wetka jak zobaczyła dziś jego zachowanie stwierdziła że dla naszego bezpieczeństwa lepiej żeby oni to robili we dwójkę
Ramzesowi nie ma szans podać żadnej tabletki doustnie,zmienili mu antybiotyk,na taki który w zastrzyku można podać.
Na zastrzyki Ramzes reaguje wmiarę w porządku-na podanie tabletki tragedia,drze się jak opętany,wszystko wokół usiłuje zagryźć i zadrapać.Agresorek mój kochany![]()
Oczka już wyglądają lepiej-nie zbiera się tak mocno ropka,wetka mówi że bardziej takie łzawe są...Nie wiem co to oznaczaAle podobno z oczami jest lepiej-natomiast gardło nadal mocno czerwone.
Dziś zapłaciliśmy tylko 15zł za zastrzyk,dwie zmarnowane tabletki

Aggi pisze:Wiesz co,nie próbowaliśmy-bo on i tak był okrutnie zestresowany i wściekły-więc szybka decyzja zastrzyk...
Co do cenyMoi weci są cudowni
Za tygodniową kurację psa jak miał zapalenie oskrzeli zapłaciłam wsumie ok.80zł
Wczoraj za Ramzeska 40zł i dzisiaj 15 mimo zmarnowanych dwóch tabletek-pewnie niejeden wet by nam za to policzył...

Aggi pisze:Hehe domyślam się że tanie-pewnie jakby to był okrutnie drogi antybiotyk to by się upomniał
Nie dałoby się mu kompletnie nic do pyska włożyć taką tragedie robił z tego...
trawa11 pisze:Aggi pisze:Hehe domyślam się że tanie-pewnie jakby to był okrutnie drogi antybiotyk to by się upomniał
Nie dałoby się mu kompletnie nic do pyska włożyć taką tragedie robił z tego...
To u mnie tak mam z Manisiem i Bajcia![]()
jak już jest konieczność jakiegoś leczenia , to od razu biorę zastrzyki , sama potem je w domu robie
Aggi pisze:Kociaste mówią miauuu,psiasty mówi hauuu a ja mówie dobranoc![]()
![]()
Słodkich snów,do jutra

Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 9 gości