Od nienawiści do "miłości" - potrzebujemy pomocy :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw lis 12, 2009 14:15 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Hmm czemuż to fotki Leosia zostały zamienione na linki??Rozmiar był chyba odpowiedni......
Ehh
No.Poodpoczywałam troszkę...Teraz trzeba będzie obiadek zrobić,potem z Ramzeskiem do weta...wrr już mnie dłonie bolą na samą myśl :D
On baardzo nie lubi wizyt...Wyrywał się wczoraj okrutnie-ale dzisiaj męża zatrudnię coby z nami poszedł :ryk:

Aggi

Od: Nie wrz 20, 2009 23:50

Post » Czw lis 12, 2009 18:55 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Skopiuję z wątku Ramzesa bo nie mam sił klecić tego jeszcze raz :D

Widzę że tu ruch jak na dworcu :D
Byłam właśnie z Ramzeskiem u weta...
Powiem wam,że nowy domek łatwo mieć nie będzie...
Nie zakraplamy Ramzesowi oczek w domu...Wetka jak zobaczyła dziś jego zachowanie stwierdziła że dla naszego bezpieczeństwa lepiej żeby oni to robili we dwójkę :ryk:
Ramzesowi nie ma szans podać żadnej tabletki doustnie,zmienili mu antybiotyk,na taki który w zastrzyku można podać.
Na zastrzyki Ramzes reaguje wmiarę w porządku-na podanie tabletki tragedia,drze się jak opętany,wszystko wokół usiłuje zagryźć i zadrapać.Agresorek mój kochany :1luvu: :1luvu:
Oczka już wyglądają lepiej-nie zbiera się tak mocno ropka,wetka mówi że bardziej takie łzawe są...Nie wiem co to oznacza :oops: Ale podobno z oczami jest lepiej-natomiast gardło nadal mocno czerwone.
Dziś zapłaciliśmy tylko 15zł za zastrzyk,dwie zmarnowane tabletki ;)

Aggi

Post » Czw lis 12, 2009 19:11 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Aggi pisze:Hmm czemuż to fotki Leosia zostały zamienione na linki??Rozmiar był chyba odpowiedni......
Ehh
No.Poodpoczywałam troszkę...Teraz trzeba będzie obiadek zrobić,potem z Ramzeskiem do weta...wrr już mnie dłonie bolą na samą myśl :D
On baardzo nie lubi wizyt...Wyrywał się wczoraj okrutnie-ale dzisiaj męża zatrudnię coby z nami poszedł :ryk:

Dałaś za duzo fotek na jednej stronie , przekroczyło to limit wagowy, dlatego mod zamienił na linki.
A Ramzes kiedy do nowego domu pojedzie :?:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Czw lis 12, 2009 19:17 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Aha :)
To ile fotek może być w jednym poście/na jednej stronie?
Ramzes?Nie wiadomo...Nawet jeszcze nikt o niego nie pytał :(
Jedynie ten domek z tarnowskich gór-ale wiem że dziewczyna podała im mój numer telefonu-a z ich strony cisza...

Aggi

Post » Czw lis 12, 2009 19:25 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Aggi pisze:Aha :)
To ile fotek może być w jednym poście/na jednej stronie?
Ramzes?Nie wiadomo...Nawet jeszcze nikt o niego nie pytał :(
Jedynie ten domek z tarnowskich gór-ale wiem że dziewczyna podała im mój numer telefonu-a z ich strony cisza...

nie wiem ile fotek , to musisz na technicznym doczytać, Chodzi tez o wielkość.
Obrazek

Danusia

Post » Czw lis 12, 2009 19:34 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Oki to zaraz posprawdzam ;) Dzięki :)

Aggi

Post » Czw lis 12, 2009 21:10 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Aggi pisze:Skopiuję z wątku Ramzesa bo nie mam sił klecić tego jeszcze raz :D

Widzę że tu ruch jak na dworcu :D
Byłam właśnie z Ramzeskiem u weta...
Powiem wam,że nowy domek łatwo mieć nie będzie...
Nie zakraplamy Ramzesowi oczek w domu...Wetka jak zobaczyła dziś jego zachowanie stwierdziła że dla naszego bezpieczeństwa lepiej żeby oni to robili we dwójkę :ryk:
Ramzesowi nie ma szans podać żadnej tabletki doustnie,zmienili mu antybiotyk,na taki który w zastrzyku można podać.
Na zastrzyki Ramzes reaguje wmiarę w porządku-na podanie tabletki tragedia,drze się jak opętany,wszystko wokół usiłuje zagryźć i zadrapać.Agresorek mój kochany :1luvu: :1luvu:
Oczka już wyglądają lepiej-nie zbiera się tak mocno ropka,wetka mówi że bardziej takie łzawe są...Nie wiem co to oznacza :oops: Ale podobno z oczami jest lepiej-natomiast gardło nadal mocno czerwone.
Dziś zapłaciliśmy tylko 15zł za zastrzyk,dwie zmarnowane tabletki ;)

Ojej, współczuje, mój Trelon to aniol do leczenia, szarpie sie tak zeby zachowac twarz...a próbowałas tabletki rozkruszac i podawac zawiesinę strzykawką? Ja tak robie, bo to łykanie na sucho nie jest miłe, tylko zapytaj weta bo moze nie wszystkie tabl wolno rozkruszac. 15 zeta? Ja ponizej 60 za wizyte nie płace.... :(
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Czw lis 12, 2009 23:07 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Wiesz co,nie próbowaliśmy-bo on i tak był okrutnie zestresowany i wściekły-więc szybka decyzja zastrzyk...
Co do ceny :) Moi weci są cudowni :) Za tygodniową kurację psa jak miał zapalenie oskrzeli zapłaciłam wsumie ok.80zł
Wczoraj za Ramzeska 40zł i dzisiaj 15 mimo zmarnowanych dwóch tabletek-pewnie niejeden wet by nam za to policzył...
:)

Aggi

Post » Czw lis 12, 2009 23:09 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Aggi pisze:Wiesz co,nie próbowaliśmy-bo on i tak był okrutnie zestresowany i wściekły-więc szybka decyzja zastrzyk...
Co do ceny :) Moi weci są cudowni :) Za tygodniową kurację psa jak miał zapalenie oskrzeli zapłaciłam wsumie ok.80zł
Wczoraj za Ramzeska 40zł i dzisiaj 15 mimo zmarnowanych dwóch tabletek-pewnie niejeden wet by nam za to policzył...
:)

zapewne te tabletki to taniutkie , na nich by wiele nie zarobił :lol:
Zdecydowanie droższe sa zastrzyki :wink:
Obrazek

Danusia

Post » Czw lis 12, 2009 23:11 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

zastrzyk to zastrzyk - ja mówiłam o tych zmarnowanych tabletkach zeby je rozpuscic i strzykawką w dzioba. ja tak cały czas podaje immunodol i co tam jeszcze mam.
Obrazek

dune

Post » Czw lis 12, 2009 23:27 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Hehe domyślam się że tanie-pewnie jakby to był okrutnie drogi antybiotyk to by się upomniał :D
Nie dałoby się mu kompletnie nic do pyska włożyć taką tragedie robił z tego... :ryk:

Aggi

Post » Czw lis 12, 2009 23:31 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Aggi pisze:Hehe domyślam się że tanie-pewnie jakby to był okrutnie drogi antybiotyk to by się upomniał :D
Nie dałoby się mu kompletnie nic do pyska włożyć taką tragedie robił z tego... :ryk:

To u mnie tak mam z Manisiem i Bajcia :(
jak już jest konieczność jakiegoś leczenia , to od razu biorę zastrzyki , sama potem je w domu robie :wink:
Obrazek

Danusia

Post » Czw lis 12, 2009 23:33 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

trawa11 pisze:
Aggi pisze:Hehe domyślam się że tanie-pewnie jakby to był okrutnie drogi antybiotyk to by się upomniał :D

To u mnie tak mam z Manisiem i Bajcia :(
jak już jest konieczność jakiegoś leczenia , to od razu biorę zastrzyki , sama potem je w domu robie :wink:

Ojj tego to ja bym się już nie podjęła...wrr bałabym się chyba że źle wstrzyknę czy cós...Nie nie -to nie dla mnie...
Idę spać. :)
Kociaste mówią miauuu,psiasty mówi hauuu a ja mówie dobranoc :ryk: :1luvu:
Słodkich snów,do jutra :lol:

Aggi

Post » Czw lis 12, 2009 23:36 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Aggi pisze:Kociaste mówią miauuu,psiasty mówi hauuu a ja mówie dobranoc :ryk: :1luvu:
Słodkich snów,do jutra :lol:

Dobranoc Aggi :wink:
Obrazek

Danusia

Post » Pt lis 13, 2009 0:06 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Odpocznij porządnie, zebys rano była pełna energii :)
Obrazek

dune

[poprzednia][następna]