luelka pisze:Pewnie nie zdziwi nikogo informacja, że Tufcik jest zarezerwowany![]()
![]()
![]()

A za Nikona

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ryśka pisze:luelka pisze:Pewnie nie zdziwi nikogo informacja, że Tufcik jest zarezerwowany![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A za Nikona![]()
Barbara Horz pisze:Ada to chyba nie pogoda, niestety.
Gabon pojechał na operację. Strasznie mi ciężko
Adria pisze:Aassiiaa a kiedy będziesz w naszych okolicach? bo ja bym chętnie ci jakieś zawiniątko podrzuciła![]()
luelka pisze:Miałam dzisiaj przeuroczą rozmowę adopcyjną w sprawie Nikona - będzie miał u siebie we własnym domu jak pączuś w maśle. Jestem zauroczona Ludźmi (wielka litera w pełni zasłużona), którzy przyjechali się zapoznać. Teraz musimy zrobić test na białaczkę, szczepienie na białaczkę (nowi Opiekunowie Nikona pochowali parę dni temu swojego kocurka, który chorował na felv) i za dwa tygodnie przeprowadza się do siebie.
Tak bardzo się cieszę, ja już myślałam, że nie będę w stanie się z nim rozstać, a do jego domu to sama bym się zaadoptowała, a co. Że tylko wspomnę o osiatkowanym balkonie, moskitierach w oknach, towarzystwie ślicznej syjamki i przemiłych Ludziach
.
Adria pisze:(ciach!)... że jeśli nie postawimy na intensywną edukację to poprostu będziemy robić syzyfową robote![]()
Mam wrażenie, że koty są na najniższym szczeblu jakiejkolwiek hierarchii![]()
a może to ta pogoda tak na mnie wpływa
EwKo pisze:Adria pisze:(ciach!)... że jeśli nie postawimy na intensywną edukację to poprostu będziemy robić syzyfową robote![]()
Mam wrażenie, że koty są na najniższym szczeblu jakiejkolwiek hierarchii![]()
a może to ta pogoda tak na mnie wpływa
Dialog z mego przecudnej urody miejsca pracy.
Koleżanka oddała się refleksjom:
- Ewa, wiela ty mosz tych kotów?
- Yyy... wystarczająco, pani Marylko, wystarczająco![]()
- No bo wiysz... - dodaje z zadumą godną jakiego Platona czy innego Kanta - Wcale cie nie czuć kotami...
Tak mi się a propos edukacji przypomniało
Barbara Horz pisze:Ada to chyba nie pogoda, niestety.
Gabon pojechał na operację. Strasznie mi ciężko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus i 405 gości