Sosnowiec K.Chatka-PILNE OGŁOSZENIA STR99

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 12, 2009 14:48 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Oby więcej takich dobrych wieści :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw lis 12, 2009 15:44 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Wieści z Domku Emi:
" Witam :)
Emi ma się świetnie, coraz bardziej się zżywa ze mną mamą. Chociaż nie ukrywa, ze woli moje towarzystwo, o co mama jest troszkę zazdrosna :D rośnie w ekspresowym tempie, mam wrażenie że jest już dwa razy większa niż przed miesiącem! (więcej ciepełka na kolanach!! :D)
Wczoraj nastała wielka chwila - obcinanie pazurków. Po relacjach znajomych kociarzy, trochę się obawiałam, ze się obrazi na amen, a moje ręce tego nie przezyją.... A tu zaskoczenie - w ogóle NIE ZAUWAŻYŁA, jak obcinałam - bardziej ją interesował obcinacz niż sama czynność. Do teraz jestem w szoku :D

Czasem się zastanawiam, czy nie ma kociego wcielenia przez przypadek - bo zachowuje się bardziej jak pies niż kot! Miauczący pies :D:D:D

Podsumowując - jestem absolutnie zakochana w kociaku... i chyba z wzajemnością ;)

Pozdrawiamy mrucząco,
Karolina i Emi :)
"

Obrazek

Obrazek

Obrazek
fotoKarolina
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Czw lis 12, 2009 16:00 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

mam domek chetny na mała czxarną kotykę-macie taaka???
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Czw lis 12, 2009 16:03 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Karmi bardziej ufny :D
Obrazek
Obrazek
i wreszcie zaczoł zasypiać
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Czw lis 12, 2009 16:27 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Kropeczka13 pisze:Karmi bardziej ufny :D
Obrazek

Wiesiu a jak tam KK, lepiej coś?

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Czw lis 12, 2009 16:44 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Kasiulek79 pisze:
MIKUŚ pisze:Chińczyk pojechał. Fajni ludzie. Jak to rzekli - MISTRZU -zdaje się że tak od dziś do niego się zwracać będą :mrgreen: Bardzo przypadł ludziom do gustu.

A Ja coś z moim łobuziaczkiem muszę jutroi zrobić. Nie podobają mi się węzły chłonne Gamusia. No i to oczko tak łzawi. Zobaczymy jutro. :wink: No i kurczę ma problem z kłakami. :roll: Jak nie urok to sraczka. No i kontrolka Bilusiowych jajeczków :lol: No i z Grafim czas najwyższy pójść, bo jego rana to istny koszmar :roll: A i z Zachir można też by się pokazać u dr Kostrzewskiego.
Dobra idę spać - nie marudzę :wink:
Jutro czeka Nas dość kontrolny dzień u Pani doktor :mrgreen:

To o naszym Mistrzu mowa :mrgreen: Chyba mu zostawimy takie imię :lol: Muszę przyznać, że jesteśmy w nim oboje już zakochani po uszy :1luvu: Jest niesamowity! Spał z nami w nocy w łóżku i zdaje się, że już wybrał sobie miejsce w środku między nami :mrgreen: Jest jeszcze troszkę nieśmiały, ale widać, że zaczyna się z nami oswajać. W nocy obudził mnie mruczeniem i domagał się głaskania :ok: A poza tym, mile nas zaskoczył załatwiając swoje potrzeby tam, gdzie powinien a nie np. w łóżku :twisted: hihihihi
Dzięki serdeczne za cudownego kociaka jakim jest nasz Mistrzu :1luvu:
Dzisiaj mu zakupiłam całą wyprawkę, pyszne jedzonko dla babycat suche i mokre (royal canin i hill's), miseczki i inne takie :) Wczoraj na kolację ugotowałam mu fileta z dorsza, a ten hrabia ani myślał go tknąć :lol: Powąchał tylko z obrzydzeniem i się odwrócił. Zjadł za to ze smakiem gotowaną pierś z kurczaka, wiedział co dobre :P

Witam serdecznie domek mojego Chinusia :1luvu: Z całej ósemki buraków to moje ukochane kociątko.Dbajcie o niego i opiekujcie się maluchem .Jakby było coś nie tak pisz na pw.Jezeli kociak w jakiś sposób niespełni oczekiwań może bez zbednych pytań wrócić do nas :)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw lis 12, 2009 16:46 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

MartynaP pisze:mam domek chetny na mała czxarną kotykę-macie taaka???

Tak Martynko mamy koteczkę do adopcji ma około 9 tyg ,ale jest na końcówce leczenia.Podaj domkowi namiary na Baskę lub na mnie.Wrzucę ci na pw nasze tel :)

mar_tika

Post » Czw lis 12, 2009 17:15 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

No to Kreska pojechala do domu. Od razu wiedziala co sie swieci, bo wpakowala sie swojej Duzej na kolana i sie ocierala i wywalala brzucholec do miziania
Sama weszla do transporterka i sie ulozyla Teraz tylko trzeba trzymac kciuki, zeby dogadala sie z pieskiem, ktory bedzie jej wspollokatorem
Sprawozdanie Hidi z adopcji Kreseczki :D

mar_tika

Post » Czw lis 12, 2009 17:28 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

To Ja maleńki Billy :) Walczę dziś z temperaturą, Duża bardzo się martwi bo mam 37*C. :? Więc grzecznie siedzę opatulony na rękach i śpiewam mruczanki :P :P

Obrazek
Obrazek
MIKUŚ

Post » Czw lis 12, 2009 18:19 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

mar_tika pisze:
Witam serdecznie domek mojego Chinusia :1luvu: Z całej ósemki buraków to moje ukochane kociątko.Dbajcie o niego i opiekujcie się maluchem .Jakby było coś nie tak pisz na pw.Jezeli kociak w jakiś sposób niespełni oczekiwań może bez zbednych pytań wrócić do nas :)

Nie ma takiej opcji :mrgreen: On już jest nasz na zawsze i nic tego nie zmieni :ryk: Co najwyżej zapraszam do odwiedzin od czasu do czasu :) To pierwszy kot w moim życiu i jestem po prostu nim zachwycona, dziwię się też, że kiedyś zamiast kota miałam psa, bo chyba wolę kocią naturę :1luvu: Niepokoi mnie jedynie fakt, że nasz kiciak chyba jest przeziębiony, no chyba, że mi się wydaje i wmawiam sobie :?: Poczekamy do soboty, bo teraz i tak do jutra jestem sama z kiciakiem, bo mąż jest na wyjeździe i najwyżej przejedziemy się z nim do lekarza. A niepokoi mnie to, że kotek jakby miał katar, kicha od czasu do czasu i oczka podchodzą mu ropą czy czymś w tym stylu. Nos zimny (to chyba gorączki nie ma?) Jeśli to normalne, a tylko mi się wydaje, to do soboty powinny rozwiać się moje wątpliwości, jeśli nic się nie zmieni na lepiej albo sie pogorszy, to trzeba będzie kiciaka podleczyć.

Kasiulek79

Od: Śro lis 11, 2009 12:46

Post » Czw lis 12, 2009 18:27 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

mar_tika pisze:

Tak Martynko mamy koteczkę do adopcji ma około 9 tyg ,ale jest na końcówce leczenia.Podaj domkowi namiary na Baskę lub na mnie.Wrzucę ci na pw nasze tel :)

ok masz jej zdjecie miałam przesłac panu namiary z fotkami
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Czw lis 12, 2009 18:53 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

MartynaP pisze:
mar_tika pisze:

ok masz jej zdjecie miałam przesłac panu namiary z fotkami

W sumie czarna koteczka to czarna koteczka :D :wink: Mała i puchata.Nie mam jej fotek ale dokładnie wyglada tak jak ta koteczka
Obrazek
Obrazek

mar_tika

Post » Czw lis 12, 2009 20:01 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Radża jest przecudny, jak się zmienił ojjj nie do poznania jest
a Billi ehhh sama słodycz
cuuuudne te kociaste wasze
kciuki za domki trzymam mocno zaciśnięte :ok:
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pt lis 13, 2009 8:09 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

posłałam kotkę ;)
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

[poprzednia][następna]