Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kasiulek79 pisze:MIKUŚ pisze:Chińczyk pojechał. Fajni ludzie. Jak to rzekli - MISTRZU -zdaje się że tak od dziś do niego się zwracać będąBardzo przypadł ludziom do gustu.
A Ja coś z moim łobuziaczkiem muszę jutroi zrobić. Nie podobają mi się węzły chłonne Gamusia. No i to oczko tak łzawi. Zobaczymy jutro.No i kurczę ma problem z kłakami.
Jak nie urok to sraczka. No i kontrolka Bilusiowych jajeczków
No i z Grafim czas najwyższy pójść, bo jego rana to istny koszmar
A i z Zachir można też by się pokazać u dr Kostrzewskiego.
Dobra idę spać - nie marudzę![]()
Jutro czeka Nas dość kontrolny dzień u Pani doktor
To o naszym Mistrzu mowaChyba mu zostawimy takie imię
Muszę przyznać, że jesteśmy w nim oboje już zakochani po uszy
Jest niesamowity! Spał z nami w nocy w łóżku i zdaje się, że już wybrał sobie miejsce w środku między nami
Jest jeszcze troszkę nieśmiały, ale widać, że zaczyna się z nami oswajać. W nocy obudził mnie mruczeniem i domagał się głaskania
A poza tym, mile nas zaskoczył załatwiając swoje potrzeby tam, gdzie powinien a nie np. w łóżku
hihihihi
Dzięki serdeczne za cudownego kociaka jakim jest nasz Mistrzu![]()
Dzisiaj mu zakupiłam całą wyprawkę, pyszne jedzonko dla babycat suche i mokre (royal canin i hill's), miseczki i inne takieWczoraj na kolację ugotowałam mu fileta z dorsza, a ten hrabia ani myślał go tknąć
Powąchał tylko z obrzydzeniem i się odwrócił. Zjadł za to ze smakiem gotowaną pierś z kurczaka, wiedział co dobre
MartynaP pisze:mam domek chetny na mała czxarną kotykę-macie taaka???
mar_tika pisze:
Witam serdecznie domek mojego ChinusiaZ całej ósemki buraków to moje ukochane kociątko.Dbajcie o niego i opiekujcie się maluchem .Jakby było coś nie tak pisz na pw.Jezeli kociak w jakiś sposób niespełni oczekiwań może bez zbednych pytań wrócić do nas
mar_tika pisze:MartynaP pisze:mam domek chetny na mała czxarną kotykę-macie taaka???
Tak Martynko mamy koteczkę do adopcji ma około 9 tyg ,ale jest na końcówce leczenia.Podaj domkowi namiary na Baskę lub na mnie.Wrzucę ci na pw nasze tel
MartynaP pisze:mar_tika pisze:MartynaP pisze:mam domek chetny na mała czxarną kotykę-macie taaka???
Tak Martynko mamy koteczkę do adopcji ma około 9 tyg ,ale jest na końcówce leczenia.Podaj domkowi namiary na Baskę lub na mnie.Wrzucę ci na pw nasze tel
ok masz jej zdjecie miałam przesłac panu namiary z fotkami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google [Bot] i 387 gości