Moderator: Estraven
Mam okular do jutra zbity, wiec na omacki pisze, hi,hi...BOZENAZWISNIEWA pisze:A Antonio przeziebion-jutro antybiotyk zmieniamy, nie wiadomo, czy to nie jakas alergia, bo dziwne to kichanie.Goraczki nie ma, zwawy, ma apetyt, ale jakos napady kichania ma co jakis czas.Jutro, badx w piatek bedziemy..raczej jutro , bo z Kitka xle jest...A facio superasny przemiłek...śpi ze mna, całuje sieMam okular do jutra zbity, wiec na omacki pisze, hi,hi...

Gibutkowa pisze:Tosiek się pewnie uczulił na ... koty![]()
A jak z Kitką?
mamucik pisze:Co się dzieje z Kitką
Gibutkowa pisze:Tak myślę sobie o siemieniu lnianym na ten żołądek... Dziewczyny radźcie coś. Jakie badania na żołądek można zrobić tak bezinwazyjnie?...![]()
Ja jak zwykle w takich sprawach zielona jestem... i jeszcze ta anemia... może wrzody jakieś? Skoro guzki niewyczuwalne... a może jakieś zatory jelitowe i się pokarm źle wchłania... nie chcę jakoś za bardzo kombinować, bo się na tym nie znam ale myślę że glutki z siemienia tak czy tak by pomogły objawowo a zaszkodzić nie powinny. Zapytaj Bożenko weta czy możesz podać takie glutki z odrobiną mleka kociego.
Dulencja pisze:Bożena, we wtorek jestem w stanie pojechać z Tobą i Kitką na Białobrzeską. Dr. Uznańska chociaż ją zbada i zerknie na wyniki. Białobrzeska jest naprawdę super lecznicą i wcale nie taka drogą. Jak coś pisz mi esa .
Covalescenca mam kupiłam...Kitka jednak woli "kradzione"Nie bedę jej nipotrzebnie stresowac...wymiotuje w podrózy, fioła ma...Wierze,ze jakos "odbije"Wyniki ponowne morfologii,za tydzień, dwa,jak ja wzmocnimy odpowiednio.Wtedy zobaczymy co jeszcze kombinowac.
Kazdy grosik sie liczy...nie chciałam urazic nikogo tutaj akurat.Jestem zła na kilka osób, co tak trabiły, a teraz 'wywiało"z NK,...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 73 gości