Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BOZENAZWISNIEWA pisze:A Antonio przeziebion-jutro antybiotyk zmieniamy, nie wiadomo, czy to nie jakas alergia, bo dziwne to kichanie.Goraczki nie ma, zwawy, ma apetyt, ale jakos napady kichania ma co jakis czas.Jutro, badx w piatek bedziemy..raczej jutro , bo z Kitka xle jest...A facio superasny przemiłek...śpi ze mna, całuje sieMam okular do jutra zbity, wiec na omacki pisze, hi,hi...
Gibutkowa pisze:Tosiek się pewnie uczulił na ... koty![]()
A jak z Kitką?
mamucik pisze:Co się dzieje z Kitką
Gibutkowa pisze:Tak myślę sobie o siemieniu lnianym na ten żołądek... Dziewczyny radźcie coś. Jakie badania na żołądek można zrobić tak bezinwazyjnie?...![]()
Ja jak zwykle w takich sprawach zielona jestem... i jeszcze ta anemia... może wrzody jakieś? Skoro guzki niewyczuwalne... a może jakieś zatory jelitowe i się pokarm źle wchłania... nie chcę jakoś za bardzo kombinować, bo się na tym nie znam ale myślę że glutki z siemienia tak czy tak by pomogły objawowo a zaszkodzić nie powinny. Zapytaj Bożenko weta czy możesz podać takie glutki z odrobiną mleka kociego.
Dulencja pisze:Bożena, we wtorek jestem w stanie pojechać z Tobą i Kitką na Białobrzeską. Dr. Uznańska chociaż ją zbada i zerknie na wyniki. Białobrzeska jest naprawdę super lecznicą i wcale nie taka drogą. Jak coś pisz mi esa .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Jura, Szymkowa i 38 gości