~~~Dziadunio.............................................[*]

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lis 10, 2009 10:02 Re: ~~~Dziadunio.............................................[*]

Oj, popłakałam się...

Nie miej wyrzutów sumienia. Dziadunio był szczęśliwy. Dostał na koniec to, czego potrzebował. Ciepły, kochający dom, cierpliwych ludzi, pełną michę. Widocznie, to był jego czas... [`]
Obrazek

pigula

Od: Pon paź 15, 2007 22:30

Post » Wto lis 10, 2009 11:30 Re: ~~~Dziadunio.............................................[*]

Nasza Mania jest bardzo smutna on strasznie tęskni w brew pozorom dogadywała się z Duniem czasem były łapoczyny ale nie grożne na wszystkie inne moje kociaste syczy a z Duniem była sztama razem wylegiwali się na łóżku.Pokój syna był tylko ich.Nie wiem jest smutna siada koło drapaka tam często w budce chował się Duniu i nawołuje go aż serce pęka ,ona naprawdę płacze.Zastanawiam sie czy nie wziąść jej nowego towarzysza choć to w brew zdrowemu rozsądkowi,pozostałe moje kociaste to kotki oprócz Maciusia buraska -tylko to rozbrykany młodziak.A Dunia wiem że nikt nie zastąpi tylko jej potrzebny towarzysz,pozostałe maja swoja paczke ale Mania miała swego Dunia teraz jest sama,kotek nie lubi bije je ostro.Zobaczymy.

msb2509

Od: Pon lis 09, 2009 13:54

Post » Wto lis 10, 2009 11:58 Re: ~~~Dziadunio.............................................[*]

Jestem pewna, że zwierzęta też tęsknią i przeżywają.
Serce peka, jak się czyta o biednej Mani :(

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto lis 10, 2009 14:15 Re: ~~~Dziadunio.............................................[*]

Bazyliszkowa pisze:Serce peka, jak się czyta o biednej Mani :(

:crying:

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Czw lis 12, 2009 11:40 Re: ~~~Dziadunio.............................................[*]

Mania była taka nieszczęśliwa płakała,że poddałam się wzięłam jej nowego towarzysza też czarnego kocura bidę straszną z Orzechowiec a właściwie prawie od moich wetków bo w schronie był godzine i Artek przywiózł go do mnie .Wykastrowany w trakcie leczenia jeszcze jest na antybiotyku pogryziony troche wygolony teraz przedstawia obraz nedzy i rozpaczy ale zrobimy cudo kotunia.Miziak okropny żarłok jeszcze większy.Oczy ma miodowe,Mania go zaakceptowała.Miałam wziąść kota z forum i nawet zadzwoniłam bo apel kot marznie koło bloków biedny ,ale pani na dzień dobry jak dowiedziała się że kot do Przemysla to stwierdziła ze stanowczo za daleko.powiedziałam że koty z forum wędrują do domków w całej Polsce.Nie zależało jej chyba.To mam Orzeszka który potrzebował pomocy .Moja wetka szczęśliwa że kotuniu trafił do mnie Mania też.Stan kociastych wrócił do normy :7-kocich ogonków + 2 - psie.Myślę że Duniu tam z góry obserwuje nowego przyjaciela Mani.Nazwalismy go KACPER.

msb2509

Post » Czw lis 12, 2009 11:44 Re: ~~~Dziadunio.............................................[*]

Myślę, że Dunio patrzy i jest zadowolony, że jego miejsce nie zostało puste, a Mania będzie miała towarzystwo. :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw lis 12, 2009 17:39 Re: ~~~Dziadunio.............................................[*]

Dunio na pewno zadowolony, a Mania szczęśliwa że ma kocura (co prawda bezjajecznego) w domciu. :)
Obrazek

pigula

Od: Pon paź 15, 2007 22:30

Post » Czw lis 12, 2009 21:24 Re: ~~~Dziadunio.............................................[*]

Kochany szalony Duniek podarował cudowny domek innemu kociemu nieszczęściu... Inaczej być nie może skoro Mania zaakceptowała Nowego :)
Obrazek Obrazek

Babett_B

Od: Pon lut 02, 2009 19:50

Post » Pt lis 13, 2009 0:37 Re: ~~~Dziadunio.............................................[*]

Też coś tak czuję, że Dziadunio w tym maczał łapki :)
Teraz pewnie uśmiecha się do Was z góry :aniolek:

iskra666

Post » Pt lis 13, 2009 14:05 Re: ~~~Dziadunio.............................................[*]

Na pewno Duniu ma w tym swój udział a nowy czarny Kacper miał na dodatek wszoły tak powiedziała wetka i dlatego jest jeszcze na antybiotyku i ma strupki na całym ciałku .Muszę sprawdzić co to takiego ale juz tego nie ma.ponoć weci wołali na niego Wszołek.

msb2509

Post » Pt lis 13, 2009 18:29 Re: ~~~Dziadunio.............................................[*]

tu jest słowo o wszołach.. http://www.zabijkleszcza.pl/wszoly.php

iskra666

Post » Czw lut 11, 2010 8:51 Re: ~~~Dziadunio.............................................[*]

Małgosiu,mam tę samą od kilku miesięcy prośbę- zdjęcia Maciusia.Mogłabyś?
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

[poprzednia]