Rude tornado jest wspaniale, czy ja Ci juz dzisiaj dziękowałam ,że mi go dałas??

Jak będę miec mozliwość to zwaze malenstwo u wetów na wadze dokładniejszej- zaczynam sie martwic ,czy jak on w takim tempie rosnie, czy mu czegos nie brakuje-
Małe robi wyrazne postepy w skakaniu:))) Dzisiaj pierwszy raz wskoczył na stół z podłogi
Włazience na dywaniku łazienkowym widziałam rozczulająca scenke -Smakusia przyszla za Rysiem i się polozyla na dywaniku, a ten jej wymyl glowe i czesciowo kryze-Smakusi bardzo się podobalo do momentu , jak cwaniak przewrocil sie na niz ....i zanurkowal jej w brzuch do cyca- Smakusię to postawiło na 4łapy, straszyla go otwartą paszcza pelna zebow niby kasajac i chwile sie potme nawzajem dusily bezglosnie, poniewaz Smakusia chciala udowodnic kto rzadzi, zapasy zakonczyly sie ....tym ,ze Smakusia go przydusila dwoma przednimi łapkami- mały zero dzwięku, tylko polecial sie z nia bawic w berka

( ja przyznaję ,że przy tych zapasach .....no ciut mi cisnienie rosnie, ale nie daje sie zwariowac

juz niejedno duszenie widzialam

.
Poniewaz na malym nie stwierdzam fałdu dobrobytu- nie bede mu zmieniac menu- jedza dalej wolowinke, saszetki Hillsa kittena i saszetki sensitivity -a suche royal kitten , Hills jest lekcewazony w miseczce, mimo ogranicZenia RC Exigenta....maly wyraznie szuka jego chrupkow w karmie suchej-wybredny hihi na karme dla wybrednych doroslych kotow. Przedwczoraj mial zamiar wyjesc specjalistyczna karme dla seterki, ale ja prz4e d nim ocalilam...zdazyl pozrec dwa chrupki......bigos udalo mi sie tez ocalic, dzis chcial sie dorwac do salatki z gyrosem

.....podczas jedzenia wygladam interesujaco, jedzac na stojaco i opedzajac sie od wspinajacego sie na mnie rudzielca.
O teraz Gucio i Smakusia dusza sie bezgłosnie-równowaga musi byc

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.