Sosnowiec K.Chatka-PILNE OGŁOSZENIA STR99

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 11, 2009 15:05 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Kropeczka13 pisze:Malutki Karmi ze śmietnika i opiekuńczy Tajger :D
Obrazek

śliczny widok ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Śro lis 11, 2009 17:36 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Cudne to zdjęcie...
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Śro lis 11, 2009 17:44 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Madziula pisze:
Kropeczka13 pisze:Malutki Karmi ze śmietnika i opiekuńczy Tajger :D
Obrazek

śliczny widok ...

Ja przed chwilą też sobie tak spalam do góry kołami ,a Obesraniec ze mną :) No i telefon zadzwonił :?
ObrazekObrazek

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro lis 11, 2009 18:23 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

No to wam przedstawię Nasze nowe lokatorki:)
Oto JAPONECZKA.Mała 5-6 mies koteczka .Trafiła do nas na sterylizację z ulicy i została.Ta mała puchata kuleczka urzekła mnie :1luvu:
Mała pomajstrowała sobie cos przy szwach po sterylizacji i od dziś chodzi w "mundurku"
Obrazek
Obrazek
KUNA -po 5 miesięcznym bezowocnym, kompletnie niewspólpracujacym z Nami tymczasie .KUna wróciła do nas na Kociarnię :?Przytulasta,przymilasta świetnie dogaduje się z kotami i psami
Obrazek
Obrazek
FRANIa-jeszcze nie wiemy jaka naprawde jest z chrakteru Frania.Trafiła do nas z ulicy.Narazie dogaduje się z innymi kotami ,jest kontaktowa i daje sobie czyscic uszka i zakrapaić oczy :wink:
Obrazek

mar_tika

Post » Śro lis 11, 2009 18:27 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Japoneczka w mundurku fajniutko wygląda :1luvu:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro lis 11, 2009 19:11 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

No i Ariel pojechała właśnie do swojego domku :D
Obrazek
Ludzie bardzo świadomi, o wszystko wypytywali, dzieci też oki ;)
Mam nadzieje że szybko sie zaadoptuje, za kilka dni będą nowe wieści i zobaczymy jak idzie kici :ok:

Oczywiście mój Kłak jak to ma w zwyczaju schował sie tak że nie mogłam go znaleźć, on ma chyba jakiś szósty zmysły, bo zawsze jak przyjadą ludzie po kota to Kłak znika :? a jak przyjdą jacyś inni obcy dla niego ludzie to normalnie łazi i wogóle , wychodzi dopiero jak sobie pójdą i usłyszy zamykanie drzwi :lol: potem siedzi sobie pod krzesełkiem i patrzy czy jest już bezpiecznie, jakby sie bał że to po niego ktoś przyszedł, ale kot mi sie trafił :ryk: który potrafi przewidywać przyszłość 8)
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Śro lis 11, 2009 19:23 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Super :ok: Ja wczoraj z tą kobitką też rozmawiałam i wydawała mi się Oki dlatego podeslalam ją do Ciebie żebyś przeprowadziła sobie wywiad i ewentuanie zdecydowała czy to odpowiedni dom dla Ariel :)

Dziś do nowego domku pojechała też jeden z buraczków z kociarni.W sumie mój ulubieniec.Trochę smutno bo Chińczyka nie ma już na kociarni ,ale jego nowa duża zalogowana jest na miau i obiecala się odezwać :wink:

mar_tika

Post » Śro lis 11, 2009 20:47 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

mar_tika pisze:Obrazek

Do góry hoop :D :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro lis 11, 2009 22:33 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Chińczyk pojechał. Fajni ludzie. Jak to rzekli - MISTRZU -zdaje się że tak od dziś do niego się zwracać będą :mrgreen: Bardzo przypadł ludziom do gustu.

A Ja coś z moim łobuziaczkiem muszę jutroi zrobić. Nie podobają mi się węzły chłonne Gamusia. No i to oczko tak łzawi. Zobaczymy jutro. :wink: No i kurczę ma problem z kłakami. :roll: Jak nie urok to sraczka. No i kontrolka Bilusiowych jajeczków :lol: No i z Grafim czas najwyższy pójść, bo jego rana to istny koszmar :roll: A i z Zachir można też by się pokazać u dr Kostrzewskiego.
Dobra idę spać - nie marudzę :wink:
Jutro czeka Nas dość kontrolny dzień u Pani doktor :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Śro lis 11, 2009 22:35 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

mar_tika pisze:Ja przed chwilą też sobie tak spalam do góry kołami ,a Obesraniec ze mną :) No i telefon zadzwonił :?
ObrazekObrazek

R A D Ż A !!!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
MIKUŚ

Post » Czw lis 12, 2009 10:16 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Dzień dobry ludziki :mrgreen:

I KOCIKI :kotek:

Czy ktoś dziś zadzwoni po kogoś z Was :?:
MIKUŚ

Post » Czw lis 12, 2009 11:56 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

MIKUŚ pisze:Chińczyk pojechał. Fajni ludzie. Jak to rzekli - MISTRZU -zdaje się że tak od dziś do niego się zwracać będą :mrgreen: Bardzo przypadł ludziom do gustu.

A Ja coś z moim łobuziaczkiem muszę jutroi zrobić. Nie podobają mi się węzły chłonne Gamusia. No i to oczko tak łzawi. Zobaczymy jutro. :wink: No i kurczę ma problem z kłakami. :roll: Jak nie urok to sraczka. No i kontrolka Bilusiowych jajeczków :lol: No i z Grafim czas najwyższy pójść, bo jego rana to istny koszmar :roll: A i z Zachir można też by się pokazać u dr Kostrzewskiego.
Dobra idę spać - nie marudzę :wink:
Jutro czeka Nas dość kontrolny dzień u Pani doktor :mrgreen:

To o naszym Mistrzu mowa :mrgreen: Chyba mu zostawimy takie imię :lol: Muszę przyznać, że jesteśmy w nim oboje już zakochani po uszy :1luvu: Jest niesamowity! Spał z nami w nocy w łóżku i zdaje się, że już wybrał sobie miejsce w środku między nami :mrgreen: Jest jeszcze troszkę nieśmiały, ale widać, że zaczyna się z nami oswajać. W nocy obudził mnie mruczeniem i domagał się głaskania :ok: A poza tym, mile nas zaskoczył załatwiając swoje potrzeby tam, gdzie powinien a nie np. w łóżku :twisted: hihihihi
Dzięki serdeczne za cudownego kociaka jakim jest nasz Mistrzu :1luvu:
Dzisiaj mu zakupiłam całą wyprawkę, pyszne jedzonko dla babycat suche i mokre (royal canin i hill's), miseczki i inne takie :) Wczoraj na kolację ugotowałam mu fileta z dorsza, a ten hrabia ani myślał go tknąć :lol: Powąchał tylko z obrzydzeniem i się odwrócił. Zjadł za to ze smakiem gotowaną pierś z kurczaka, wiedział co dobre :P

Kasiulek79

Od: Śro lis 11, 2009 12:46

Post » Czw lis 12, 2009 13:20 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Witamy nowy dom "Chińczyka" :mrgreen:

Gratulujemy adopcji. Dzięki za info jak się miewa tym bardziej że to był ulubieniec mar_tiki. Z resztą ja też go bardzo, bardzo lubiłam a teraz kocham Tarzanka - jego braciszka :lol: I się poważnie zastanawiam czy by go sobie nie przykoptować :roll: Tarzanek i Balu. Jakoś tak mi na serduchu leżą.
MIKUŚ

Post » Czw lis 12, 2009 13:29 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Właśnie dzwoniła do mnie Pani "Szronikowa". Są bardzo zadowoleni z koteńki. Mała w poniedziałek będzie zaszczepiona. Śpi z ludźmi w łóżku. Pani szczęśliwa i zadowolona :mrgreen:

Oby więcej takich adopcji :ok: :ok: :ok: :ok:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]