Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:A kotów do adopcji wiele , za wiele i ile z nich znajdzie domek ????
Justa&Zwierzaki pisze:Niestety moje koty nie beda na wystawie![]()
![]()
Przed chwilka dzwoniła Benita 92 czyli P.Ola że ja nie moge być na wystawie bo ponoc zrobiłam na ostatniej wystawie zadyme ,( zadyme zrobiła pani Agniszka od 37 kotów i 6 osów ) fakt jak przyszłam to nie podobało mi sie że sa wyciągane z klatek ale to tylko dla tego że sie bałam ze ucikną
i byłam tam tylko kilka minut . Benita92 by chciała abym ja jej dała TYLKO 2 koty ale bezemnie a ja na to sie nie moge zgodzic bo na Amelka i Frotka sa nadal bardzo lękliwe i jak by sie wyrwały to czy by zostały złapane
![]()
![]()
![]()
Będa tylko zdjęcia moich kotów
izydorka pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Niestety moje koty nie beda na wystawie![]()
![]()
Przed chwilka dzwoniła Benita 92 czyli P.Ola że ja nie moge być na wystawie bo ponoc zrobiłam na ostatniej wystawie zadyme ,( zadyme zrobiła pani Agniszka od 37 kotów i 6 osów ) fakt jak przyszłam to nie podobało mi sie że sa wyciągane z klatek ale to tylko dla tego że sie bałam ze ucikną
i byłam tam tylko kilka minut . Benita92 by chciała abym ja jej dała TYLKO 2 koty ale bezemnie a ja na to sie nie moge zgodzic bo na Amelka i Frotka sa nadal bardzo lękliwe i jak by sie wyrwały to czy by zostały złapane
![]()
![]()
![]()
Będa tylko zdjęcia moich kotów
może by się jednak jakoś porozumieć, bo z tego co mi się kołacze po mózgownicy, to chyba chodzi o to, żeby jak najwięcej kotów znalazło domki. I wiem że ludzie są tylko ludźmi, swoje przywary mają, ale kurcze blade dogadać się by trzeba ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], nfd i 93 gości