Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 11, 2009 11:30 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

A kotów do adopcji wiele , za wiele i ile z nich znajdzie domek ????
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro lis 11, 2009 17:41 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Justa&Zwierzaki pisze:A kotów do adopcji wiele , za wiele i ile z nich znajdzie domek ????

Domku szukają : Amelka , Frotka , Tigra , Tekila , Czort , Tajga , Zuzu , Tygrys oraz dzikie do oswojenia Bona , Kitek , Kika i Felix a tez za około 2 mce Psotka lecz ona teraz bardzo ptrzebuje pomocy finansowej na leczenie połamanej nóżki :x
Czy ktos pomoże :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lis 11, 2009 18:50 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Coś nam się wydaje, że to "niepewne źródło", faktycznie jest nie do końca pewne. :oops: Pani Ola uwielbia Czorta, Mikiego bardzo lubi, a do Majci ma słabość. Ogólnie tyskie mruczki są jej bliskie, są dla niej naprawdę ważne. I wątpimy, by odsunęła je na bok, jeśli chodzi o wystawę. To chyba głównie wystawa dla pani kotów, więc napewno jest dla nich dużo miejsca. Nie tylko klatka na dwa koty. :D
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Śro lis 11, 2009 19:26 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Niestety moje koty nie beda na wystawie :cry: :cry: :cry: Przed chwilka dzwoniła Benita 92 czyli P.Ola że ja nie moge być na wystawie bo ponoc zrobiłam na ostatniej wystawie zadyme ,( zadyme zrobiła pani Agniszka od 37 kotów i 6 osów ) fakt jak przyszłam to nie podobało mi sie że sa wyciągane z klatek ale to tylko dla tego że sie bałam ze ucikną :roll:i byłam tam tylko kilka minut . Benita92 by chciała abym ja jej dała TYLKO 2 koty ale bezemnie a ja na to sie nie moge zgodzic bo na Amelka i Frotka sa nadal bardzo lękliwe i jak by sie wyrwały to czy by zostały złapane :?: :?: :?:
Będa tylko zdjęcia moich kotów :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lis 11, 2009 19:37 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Witaj Justa po tak długiej mojej nieobecnosci :D
Widzę, ze dobre wiesci wciaz przeplataja sie z tymi gorszymi.
Mam nadzieję , ze sprawa wystawy sie wyjasni i jakies kocie cuda od Ciebie czy tez innych pań znajdą idealne domki. Powodzenia i pozdrawiam.
Obrazek

Rudynorek

Od: Pt lis 21, 2008 12:12

Post » Śro lis 11, 2009 19:56 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Justa&Zwierzaki pisze:Niestety moje koty nie beda na wystawie :cry: :cry: :cry: Przed chwilka dzwoniła Benita 92 czyli P.Ola że ja nie moge być na wystawie bo ponoc zrobiłam na ostatniej wystawie zadyme ,( zadyme zrobiła pani Agniszka od 37 kotów i 6 osów ) fakt jak przyszłam to nie podobało mi sie że sa wyciągane z klatek ale to tylko dla tego że sie bałam ze ucikną :roll:i byłam tam tylko kilka minut . Benita92 by chciała abym ja jej dała TYLKO 2 koty ale bezemnie a ja na to sie nie moge zgodzic bo na Amelka i Frotka sa nadal bardzo lękliwe i jak by sie wyrwały to czy by zostały złapane :?: :?: :?:

może by się jednak jakoś porozumieć, bo z tego co mi się kołacze po mózgownicy, to chyba chodzi o to, żeby jak najwięcej kotów znalazło domki. I wiem że ludzie są tylko ludźmi, swoje przywary mają, ale kurcze blade dogadać się by trzeba ...

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Śro lis 11, 2009 20:02 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

izydorka pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Niestety moje koty nie beda na wystawie :cry: :cry: :cry: Przed chwilka dzwoniła Benita 92 czyli P.Ola że ja nie moge być na wystawie bo ponoc zrobiłam na ostatniej wystawie zadyme ,( zadyme zrobiła pani Agniszka od 37 kotów i 6 osów ) fakt jak przyszłam to nie podobało mi sie że sa wyciągane z klatek ale to tylko dla tego że sie bałam ze ucikną :roll:i byłam tam tylko kilka minut . Benita92 by chciała abym ja jej dała TYLKO 2 koty ale bezemnie a ja na to sie nie moge zgodzic bo na Amelka i Frotka sa nadal bardzo lękliwe i jak by sie wyrwały to czy by zostały złapane :?: :?: :?:

może by się jednak jakoś porozumieć, bo z tego co mi się kołacze po mózgownicy, to chyba chodzi o to, żeby jak najwięcej kotów znalazło domki. I wiem że ludzie są tylko ludźmi, swoje przywary mają, ale kurcze blade dogadać się by trzeba ...

Benita 92 twierdzi że derektor REALA sie nie zgadza abym tam była :roll: a ja sie boje wydać koty bo nie wiem czy je dopilnują i mogą tam być tylko 3 osoby z organizatarów i to chyba bedzie tam Benita , P.Lodzia i Gaga .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lis 11, 2009 20:06 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

myślę, że dopilnują...

izydorka

Post » Śro lis 11, 2009 20:16 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

One jak tylko je wezme na klatke schdową drapia i sie mocno wyrywają i jak tu je dać :roll: Dam Czorta bo on na pewno nie ucieknie jak będzie w szelkach ... a inne będa tylko na zdjęciach tylko ze ja nie mam za co porobić tych zdjęc bo w tym miesiącu mam bardzo cienko fonansowo a jutro jade do dr Gierka do Katowic na zdjęcie szwów z Psotką i nie wiem ile zapłace a do 1 to nwet Wam nie bede pisać ile mam :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lis 11, 2009 20:28 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

czort ma słabe szanse na wystawie... trzeba dać takie stworki, które można wziąć od razu do domu...

izydorka

Post » Śro lis 11, 2009 20:35 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Ale ja nie mam takich kociatek które by bez problemu mozna wziąść na rece i być pewnym że nie podrapią :x Korciaczki wiedzą jakie one potrafia być , a Kika to nie wspomne :roll: a Czort jest coraz bardziej miziasty i niezwieje ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lis 11, 2009 21:08 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Justa&Zwierzaki, toż ty zawsze jak w gorącej wodzie kąpana :wink:

Na szczęście znam Cię raptusie i wiem, że szybko ochłoniesz i jak zwykle się dogadamy. :lol:

Wystawa organizowana jest dla wszystkich tyskich kotów.

Na poprzedniej wystawie staraliśmy się pokazać jak najwięcej kotów Justyny, rezygnując z wystawiana swoich tymczasów by jej pomóc, udało się wtedy wydać 8 jej kotów.

Niestety potrzebujących kotów mamy w Tychach bardzo dużo. Na obecną chwilę na wystawę można by było przywieź ich przeszło 40 jednak nie jest to realne. Koty w tej chwili są przetrzymywane w piwnicach i na działkach, a zbliża się zima.

Na obecną chwilę mamy 6 domów tymczasowych i możliwość wystawienia 5-ciu klatek.
Dlatego każdy z domków tymczasowych ma do dyspozycji jedną klatkę w której będzie przetrzymywał swoje koty. (Dwa domki będą miały wspólną klatkę).

Justyna jeżeli chodzi o tzw. "zadymę", to na wystawię widziałam Cię krótko, ale donośnie. :lol:

Na poprzedniej wystawie Twoje koty były pod opieką Oli, która dbała o nie jak o swoje i każdy potencjalny domek podlegał ostrej weryfikacji. Dzięki temu Ty mogłaś zostać w domu ze swoimi tymczasami i w razie potrzeby zainteresowane osoby mogłyśmy wysyłać do Ciebie.

System się sprawdził i myślę, że warto go powtórzyć, tym bardziej, że wiele kotów będziemy prezentować na zdjęciach, bo wszystkich w realu nie możemy pokazać.
Ostatnio edytowano Śro lis 11, 2009 21:27 przez Gaga, łącznie edytowano 2 razy

Gaga

Od: Czw lut 02, 2006 1:48

Post » Śro lis 11, 2009 21:10 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Z tego co zauważyłam wystawy w Tychach świetnie się sprawdzają.
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za dojście do porozumienia.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro lis 11, 2009 21:24 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Gaga a pamiętasz zadyme z Paną Agnieszką która była przez Benite straszona Policją i aż przyszła do mnie z płaczem że sie zabije po tym zamieszaniu :roll: :roll: :roll:
i wydaje mi sie że to własnie o tę pania chodzi a nie o mnie :roll: Ale rozmie że macie tak wiele kotów po piwnicach , działkach do adopcji i ja odpuszczam na rzecz tych działkowych i piwnicznych , morze przez internet , przez plakiaty , wizytówki dla moich sie domki pojawią :x :x :x Moje są w cieple i są prłne brzuszki choć bardzo mają ciasno i lepiej niech tamte idą do adopji :) :) :)
Dziewczyny powodzenia , trzymam kciuki aby wszystkie domki znalazły :) :) :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lis 11, 2009 21:26 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Gaga a pamiętasz zadyme z Paną Agnieszką która była przez Benite straszona Policją i aż przyszła do mnie z płaczem że sie zabije po tym zamieszaniu :roll: :roll: :roll:
i wydaje mi sie że to własnie o tę pania chodzi a nie o mnie :roll: Ale rozmie że macie tak wiele kotów po piwnicach , działkach do adopcji i ja odpuszczam na rzecz tych działkowych i piwnicznych , morze przez internet , przez plakiaty , wizytówki dla moich sie domki pojawią :x :x :x Moje są w cieple i są pełne brzuszki choć bardzo mają ciasno i lepiej niech tamte idą do adopji :) :) :)
Dziewczyny powodzenia , trzymam kciuki aby wszystkie domki znalazły :) :) :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]