agul-la pisze:szkoda, że nie można jej zabrać i trochę kingi odciążyć, ale to byłby stres dodatkowy dla małej.
Na chwilę obecną , napewno tak

Jednak bądżmy dobrej myśli ,że Szelka szybciutko wyzdrowiej i do Agaty zawita

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agul-la pisze:szkoda, że nie można jej zabrać i trochę kingi odciążyć, ale to byłby stres dodatkowy dla małej.
Agata&Alex pisze:agul-la pisze:szkoda, że nie można jej zabrać i trochę kingi odciążyć, ale to byłby stres dodatkowy dla małej.
bardzo bym chciała... ale nie wiem jak zareaguje na zmianę otoczenia w chorobie, wolimy nie ryzykować...
Dzisiaj środa, może do przyszłego tygodnia stan się polepszy i będziemy mogli po nią pojechać, taka mam cichą nadzieję...
Agata&Alex pisze:No właśnie nie wiem co dobre, choć podróż chyba nie będzie dla niej dobra... Kinie i koty zna, zna teren, a tutaj taka słaba zostanie wyrwana i gdzieś przewieziona, nie wiem...
alus1 pisze:Agata&Alex pisze:No właśnie nie wiem co dobre, choć podróż chyba nie będzie dla niej dobra... Kinie i koty zna, zna teren, a tutaj taka słaba zostanie wyrwana i gdzieś przewieziona, nie wiem...
Agaciu jest w najlepszych rekach pod słońcem
I to Kinia powie kiedy ...
kciuki zaciskamy za wszystkie koty Kini mocno![]()
![]()
alus1 pisze:Agata&Alex pisze:No właśnie nie wiem co dobre, choć podróż chyba nie będzie dla niej dobra... Kinie i koty zna, zna teren, a tutaj taka słaba zostanie wyrwana i gdzieś przewieziona, nie wiem...
![]()
Tyzma pisze:alus1 pisze:Agata&Alex pisze:No właśnie nie wiem co dobre, choć podróż chyba nie będzie dla niej dobra... Kinie i koty zna, zna teren, a tutaj taka słaba zostanie wyrwana i gdzieś przewieziona, nie wiem...
![]()
ależ nikt nie twierdzi, ze Kini ręce nie są najlepsze pod słońcemTo takie gdybanie teoretyczne bo postawiłam się w sytuacji gdyby chodziło o mojego kicia. Byłabym rozdarta.
MarciaMuuu pisze:Jeżeli jeszcze raz ktoś zacytuje ta piekna fotkę z tymi smakowitymi frytami to...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Od trzech stron sie ślinię![]()
Za Szelko-Szelmę trzymam kciuki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, EmiEmi, jrrMarko i 313 gości