S.K. NIEKOCHANE XII- ciagle nowe w pilnej potrzebie :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 10, 2009 13:02 Re: S.K. NIEKOCHANE XII-szukamy transp. K-ce-Opole dla Staruszka

Dobra, najpierw vet, potem się zobaczy. Dam znać. A ja mam akurat rozkraczone auto. Niech to szlag. Ale nic to, damy radę.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto lis 10, 2009 13:06 Re: S.K. NIEKOCHANE XII-szukamy transp. K-ce-Opole dla Staruszka

babajaga pisze:Dobra, najpierw vet, potem się zobaczy. Dam znać. A ja mam akurat rozkraczone auto. Niech to szlag. Ale nic to, damy radę.

jak juz dacie rade, to sie odezwij :wink:
bedziemy myslec co dalej z malentasem
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Wto lis 10, 2009 13:10 Re: S.K. NIEKOCHANE XII-szukamy transp. K-ce-Opole dla Staruszka

Fajnie, że jeszcze są wrażliwi ludzie.
Coś będziemy kombinowac wspólnie.

A ja mam pytanie o kota i ptaka. Czy ma ktoś kota przyzwyczajonego do ptakw np kanarków. Jeśli tak, to ja mam dom dla takiego kota. Jeśli nikt nie ma to dom będzie czekac aż stanie sie domem bezkanarkowym.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto lis 10, 2009 14:11 Re: S.K. NIEKOCHANE XII-szukamy transp. K-ce-Opole dla Staruszka

Fafelki pisze:Witam jestem tu nowa :wink:
dostałam tego linka od pewnych dziewczyn co mi pomogły odnaleźć tego jedynego kotka maił to być na początku Guliwer choć piękny kot ale niestety nie nadający się do mojego domu ponieważ mam roczną córeczkę no i nie chce wypuszczać kociaka na dwór a z tego co się dowiedziałam Guliwer lubi być na dworze dlatego wybrałam innego kotka o imieniu Aldo jest z nami od niedzieli spaniały kotek naprawdę nie mogłam bym se wymarzyć innego jeszcze troszkę płochliwy i bojący się ale mam nadzieję że odnajdzie ;) mam nadzieje że znacie tego kotka z schroniska w Katowicach pozdrawiam

a i tu przesyłam kilka fotek Aldusia z domu
Obrazek
Obrazek

ło mamo-witaj serdecznie :D :D :D :D :D
dopiero teraz odkryłam Twój wpis :oops:

Aldi szybko sie rozrusza, zobaczysz
moze byc ciut osowiały przez odrobaczenie , no i mam nadzieje,ze jego to katarsko nie dosięgło :ok:

pisz czesto, zostań koniecznie z nami :D

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Wto lis 10, 2009 17:27 Re: S.K. NIEKOCHANE XII-szukamy transp. K-ce-Opole dla Staruszka

Fafelki pisze:Witam jestem tu nowa :wink:
dostałam tego linka od pewnych dziewczyn co mi pomogły odnaleźć tego jedynego kotka maił to być na początku Guliwer choć piękny kot ale niestety nie nadający się do mojego domu ponieważ mam roczną córeczkę no i nie chce wypuszczać kociaka na dwór a z tego co się dowiedziałam Guliwer lubi być na dworze dlatego wybrałam innego kotka o imieniu Aldo jest z nami od niedzieli spaniały kotek naprawdę nie mogłam bym se wymarzyć innego jeszcze troszkę płochliwy i bojący się ale mam nadzieję że odnajdzie ;) mam nadzieje że znacie tego kotka z schroniska w Katowicach pozdrawiam

a i tu przesyłam kilka fotek Aldusia z domu
Obrazek
Obrazek

Domek Aldiego :1luvu: Jak miło się czyta takie wieści. Aldo to naprawdę niesamowity kot, no i jaki elegancki. :1luvu: Czekamy na ciąg dalszy.

Strasznie przykro nam z powodu Lindena i Tary [']

Trzymamy mocne kciuki za niekochane. Zwłaszcza za Staruszka, fufulce i Fercie.
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Wto lis 10, 2009 19:57 Re: S.K. NIEKOCHANE XII-szukamy transp. K-ce-Opole dla Staruszka

A jak tam jutrzejszy schroniskowy wolontariat?(Czy może się przesłyszałam-że pieski wolontariat ma spotkanie 11.11. to i kocięcy nie będzie zawadzał...)niech ktoś mnie z błędu wyprowadzi...?
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Wto lis 10, 2009 19:58 Re: S.K. NIEKOCHANE XII-szukamy transp. K-ce-Opole dla Staruszka

pieski miały dzis spotkanie z tego co wiem

ale ja jutro jestem-jak ktos ma ochote zapraszam na około 10tą :wink:

Mała1

Post » Wto lis 10, 2009 20:18 Re: S.K. NIEKOCHANE XII-szukamy transp. K-ce-Opole dla Staruszka

ja tez jestem, wiec mozemy zrobic spotkanie kociego wolontariatu :wink:

Aldo śliczny :1luvu:
to bardzo fajny, miły kocurek :D
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Śro lis 11, 2009 11:27 Re: S.K. NIEKOCHANE XII-szukamy transp. K-ce-Opole dla Staruszka

Czy ktoś może pomóc przeiwezc kicie z tego wątku-horroru:
viewtopic.php?f=1&t=102943&p=5173039#p5173039

w piątek z Dąbrowy Górniczej do Rudy Śląskiej?
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Śro lis 11, 2009 14:25 Re: S.K. NIEKOCHANE XII-szukamy transp. K-ce-Opole dla Staruszka

kaja-bardzo bym chciała pomoc, ale ja juz nie wyrabiam, czwartek i piątek mam tak obłozony,ze nie wiem jak sobie sama poradzić.
Z Dąbrowy sa tangerine i Pianka-ale obie niezmotoryzowane niestety.
wogole mało nas autowych wsród niekochanych ostatnio

...a w schronisku....

te dwie sliczne małe dziewuszki znalazły wczoraj domy
mam nadzieje,ze fajne :ok:
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

:arrow:
dwie małe czarne dziewczynki
Obrazek Obrazek....Obrazek Obrazek

a ten , cudny choruszek, czarnuszek
dzis pojechał do domu z bardzo sympatycznymi ludzmi, wiedzieli ,ze chorawy, beda leczyc
strasznie sie cieszę
Dom znalał dzięki Liwii :1luvu:

:arrow:
mały czarnuszek, 4 miesieczny na leczeniu
Obrazek
Obrazek Obrazek

nie ma na kociarni tez Siersciucha-czyzby znalał dom, taki starszy, brzydki..oby
jutro sie dowiem
No chyba,ze az tak sie schował,ze za nic go nie mozna znależć :?

Guliwer łapie katarsko, no i Rudolfina chyba tez, nie wyszła na spotkanie, tez bałysmy sie ,nie mogłysmy jej znalezc
a ona zaszyta w budce siedziała

Bardzo martwi mnie Kitkecia i Niunia-zwiniete w kłebek, takie smutne, chudzinki :(

Jest tez w schronisku nowa burasie z ruda plamką, domowa, kuwetowa, miła-tyle wiem o niej na dziś
dzis kociaste odwiedziła Liwia-a paketami :1luvu:
i mamaja z wątróbką :1luvu:
i tangerine z róznymi surowymi paściami :1luvu:

miały koty niezły deserek :mrgreen:

Mała1

Post » Śro lis 11, 2009 15:34 Re: S.K. NIEKOCHANE XII-szukamy transp. K-ce-Opole dla Staruszka

a teraz troszke pokuszę :wink:

niestety fotki wyszły mi totalnie nieostre i bylejakie
ale choc troche dokładniej widac długowłose cudo od nas.
ta kicia czeka jeszcze na sterylke..ale jakby tak mogła poczekac w DT..to by było fajnie :mrgreen:
Szybciochem mysle znajdzie dom
Jest młodziutka, na oko gdzies roczna

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Mała1

Post » Śro lis 11, 2009 15:38 Re: S.K. NIEKOCHANE XII-szukamy transp. K-ce-Opole dla Staruszka

A jak mój Staruszek?
I Maciek?
:oops:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Śro lis 11, 2009 15:46 Re: S.K. NIEKOCHANE XII-szukamy transp. K-ce-Opole dla Staruszka

juz pisze..juz
oba dobrze :wink:
Staruszek dzis raz kichnął-ale on zawsze zima kicha :wink:
poza tym pieknie mruczy i nastawia swoje zgrabione stare plecy do głaskania :wink:
Ja co zime mysle,ze koniecznie musi znalezc dom....az w koncu chyba znalazł :wink:

a Macius cudny-to naprawde wspaniały kot
taki spokojny, spiacy ciagle zwiniety w kłebuszek i przylepa

Mała1

Post » Śro lis 11, 2009 15:51 Re: S.K. NIEKOCHANE XII-szukamy transp. K-ce-Opole dla Staruszka

Mała1 pisze:juz pisze..juz
oba dobrze :wink:
Staruszek dzis raz kichnął-ale on zawsze zima kicha :wink:
poza tym pieknie mruczy i nastawia swoje zgrabione stare plecy do głaskania :wink:
Ja co zime mysle,ze koniecznie musi znalezc dom....az w koncu chyba znalazł :wink:

a Macius cudny-to naprawde wspaniały kot
taki spokojny, spiacy ciagle zwiniety w kłebuszek i przylepa

Dzięki za wieści.
Staruszek już znalazł dom, bo na pewno go zabiorę.
A Maćka mi szkoda, on taki podobny do Myszkina.
Jeśli nie uda mi się przekonac TŻta, to założę mu wątek i będę próbowała szukać domu...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Śro lis 11, 2009 16:02 Re: S.K. NIEKOCHANE XII-szukamy transp. K-ce-Opole dla Staruszka

no, mysle ,ze jest Myszkinopodobny :wink:

Mała1

[poprzednia][następna]