Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
babajaga pisze:Dobra, najpierw vet, potem się zobaczy. Dam znać. A ja mam akurat rozkraczone auto. Niech to szlag. Ale nic to, damy radę.
Fafelki pisze:Witam jestem tu nowa![]()
dostałam tego linka od pewnych dziewczyn co mi pomogły odnaleźć tego jedynego kotka maił to być na początku Guliwer choć piękny kot ale niestety nie nadający się do mojego domu ponieważ mam roczną córeczkę no i nie chce wypuszczać kociaka na dwór a z tego co się dowiedziałam Guliwer lubi być na dworze dlatego wybrałam innego kotka o imieniu Aldo jest z nami od niedzieli spaniały kotek naprawdę nie mogłam bym se wymarzyć innego jeszcze troszkę płochliwy i bojący się ale mam nadzieję że odnajdziemam nadzieje że znacie tego kotka z schroniska w Katowicach pozdrawiam
a i tu przesyłam kilka fotek Aldusia z domu
Fafelki pisze:Witam jestem tu nowa![]()
dostałam tego linka od pewnych dziewczyn co mi pomogły odnaleźć tego jedynego kotka maił to być na początku Guliwer choć piękny kot ale niestety nie nadający się do mojego domu ponieważ mam roczną córeczkę no i nie chce wypuszczać kociaka na dwór a z tego co się dowiedziałam Guliwer lubi być na dworze dlatego wybrałam innego kotka o imieniu Aldo jest z nami od niedzieli spaniały kotek naprawdę nie mogłam bym se wymarzyć innego jeszcze troszkę płochliwy i bojący się ale mam nadzieję że odnajdziemam nadzieje że znacie tego kotka z schroniska w Katowicach pozdrawiam
a i tu przesyłam kilka fotek Aldusia z domu
Mała1 pisze:juz pisze..juz
oba dobrze![]()
Staruszek dzis raz kichnął-ale on zawsze zima kicha![]()
poza tym pieknie mruczy i nastawia swoje zgrabione stare plecy do głaskania![]()
Ja co zime mysle,ze koniecznie musi znalezc dom....az w koncu chyba znalazł![]()
a Macius cudny-to naprawde wspaniały kot
taki spokojny, spiacy ciagle zwiniety w kłebuszek i przylepa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Blue, Google Adsense [Bot] i 688 gości