Kluska i Frotka.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto wrz 15, 2009 8:31 Re: Kluska i Frotka - za TM. Wątek niezakocony. Smutno mi.

Bardzo ci współczuję... Tak krótko z wami była :(

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Pt paź 02, 2009 10:08 Re: Kluska i Frotka - za TM. Wątek niezakocony. Smutno mi.

PUK , PUK
Karolinko !
zaglądasz czasem ?
uśmiechnij się czasem do wątku...

egwusia

Od: Pt paź 10, 2008 15:17

Post » Śro paź 07, 2009 8:34 Re: Kluska i Frotka - za TM. Wątek niezakocony. Smutno mi.

Kaa7! Zgłoś się!

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Śro lis 11, 2009 12:27 Re: Kluska i Frotka - za TM. Wątek niezakocony. Smutno mi.

I ja tu zaglądam...
Jakoś cicho..
Do lecznicy do której chodzę z moimi kotowatymi przychodzi także wiele szczurków, króliczków i innych takich, bo wetki to świetne specjalistki jeśli chodzi o takie cudaki ;-) Nie rozumiałam tych zakręconych właścicieli, którzy gadali do swoich szczurów siedzących im na rekach lub ramieniu, wyściubiających nosy z kontenerków.. Ale każda rozmowa z nimi była ciekawa. Z takim zapałem opowiadali o swoich ulubieńcach, o ich cechach, charakterze, o tym co potrafiły nabroić :-) Pamiętam dziewczynę, która musiała pożegnać się ze swoja szczurasią... Płakała. Pomyślałam, że zwariowała, toż to "tylko" szczur. Zmieniłam zdanie. Szkoda, że te maleństwa tak krótko żyją.
Ukojenie przyjdzie za jakiś czas..

Ania_EN

Od: Śro kwi 04, 2007 21:53

[poprzednia]