Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno-szuka DS!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 10, 2009 23:29 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno-szuka DS!

Super!-Kamila i Malgosia robią takie magiczne,cudne banerki!!!
A w linku zapomniałam o spacji i dlatego był nieaktywny-gapa ze mnie :oops: ,ale od razu jak tylko zobaczyłam,to poprawiłam!
Milenko-zaraz przesle Ci zdjecia na maila!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro lis 11, 2009 8:33 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno-szuka DS!

Noc minęła bezsennie :cry: -cały czas rozpamiętuję rozmowę z Sylwią,jej smutek,obawe przed moja reakcja na jej ,a własciwie jej TŻ-a decyzje.I pomyśleć,że dzieki mnie mają mieszkanie-taniuteńkie mieszkanie-3-pokojowe za cene niższą niz kawalerka w Moragu!
Mam nadzieję,że faceta będa gnąbiły wyrzuty sumienia! :evil:

Ptyś po posmarowaniu szyjki Bedicortem na szczęście się nie drapie,może obejdzie sie bez zastrzyków ,bo w kremie jest steryd.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Śro lis 11, 2009 10:48 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno-szuka DS!

Ale się porobiło.
Kasiu nie smuć się. Bruno znajdzie domek najlepszy na świecie.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro lis 11, 2009 11:11 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno-szuka DS!

Kasiu-takiego domku już nie znajdzie,nie ma się co łudzić-tym bardziej,że widywałabym go no i jaką by miał opiekę medyczną!
Martwię się tym bardziej,że Sylwia powiedziała,że zaostrzenie choroby u Ptysia,to może być skutek tego,że Bruno robi się coraz starszy i dokucza kocinie,który nie ma się gdzie przed nim schować,ucieka gdzie się da,żeby tylko mały go nie obgryzał!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro lis 11, 2009 11:55 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno-szuka DS!

Nie wiem co napisać :cry: :cry: :cry: ,więc może od razu pójdę podrzucić Skarbeńka
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro lis 11, 2009 12:17 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno-szuka DS!

Fakt-bo co tu napisac?-żarło,żarło i zdechło-jak mawiał mój Tata :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro lis 11, 2009 14:24 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno-szuka DS!

Na pociechę moim kotom ugotowałam rybki-własnoręcznie złowione przez moją sis-smakowały baaardzo-zwłaszcza Brunonek i Pynia mieli budyniowe uśmiechy na pyszczkach po jedzeniu!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw lis 12, 2009 10:04 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno-szuka DS!

Kasieńko, właśnie przeczytałam :( :( :( No cóż... Myślę, że znajdziesz Brunonkowi domek lepszy niż u Sylwii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zobaczysz, że tak będzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale wyobrażam sobie co teraz przeżywasz... :cry:
Jak ktoś już napisał, Brunonek jest szczęściarzem od pierwszych momentów życia i na pewno to szczęście go nie opuści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zwłaszcza, że Ty na to nie pozwolisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z całych sił trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Za domek dla Brunonka :1luvu: i samopoczucie Ptysia :1luvu:
Trzymaj się, Kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw lis 12, 2009 11:01 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno-szuka DS!

Jakby komuś coś - zapraszam do zwiedzania bazaru -

TĘCZOWE SKARPETY 2, KOCIE TALERZE, KOCIE SKARPETY
viewtopic.php?f=20&t=103338
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Czw lis 12, 2009 14:14 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno-szuka DS!

Kasieńko - wpadam tak po dłuższym chorowaniu i takie wieści czytam... Jak masz to zapodaj nowe zdjęcia Bru - podeślę znajomym bo chcą kotecka od nowego roku (teraz mają jakieś pilne pilności a chcą wziąć kotka jak będą mieli więcej czasu żeby z nim na początku dłużej pobyć coby się przyzwyczaiła, dlatego po nowym roku). Nie obiecuję nic, bo mają kilka kandydatur ale zdjęcia podrzucę :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw lis 12, 2009 14:16 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno-szuka DS!

No i niedługo 100 strona i nowy rozdział Kotomanii :) i wiele nowych możliwości :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw lis 12, 2009 17:41 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno-szuka DS!

Asieńko-chciałabym wierzyć,że Brunonka szczęście nie opuściło,że znajdzie sie jeszcze lepszy domek niż u Sylwii,ale.........
Edytko,miałam wczoraj w dzień porobić nowe zdjęcia,ale miałam takiego doła po przeryczanej nocy,że o tym zapomniałam :oops:
Akurat teraz Brunonek nie wygląda najpiękniej-jest dłuuugi i wysoki na łapkach-takie właśnie sznurowadełko,za to szaleje na całego-nie wiadomo,czy sie komus spodoba,jak był małym puchatym kłębuszkiem,wyglądał cudnie!

Dziewczyny-wszystkim,którzy maja problem z drapaniem u kota-polecam Bedicort-u Ptysia genialnie pomaga!!!!-smaruje dwa razy dziennie cienka warstewką rozdrapane miejsce na szyjce i kocio sie nie drapie-podajcie nazwe kremu wszystkim znajomym-bo nigdy nie wiadomo,co sie może przydać!

A to najaktualniejsze zdjęcie Bru!
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw lis 12, 2009 20:28 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno-szuka DS!

Bru jest cudny, znajdzie domek na pewno :D

Kasiu, a ten Bedicort to ludzki lek, czy weterynaryjny?
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Czw lis 12, 2009 20:33 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno-szuka DS!

Ludzki i na receptę,ale mi wetka wypisała-dokładnie nazywa sie BEDICORT G
Zawiera betametazon i gentamycynę.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw lis 12, 2009 20:58 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno-szuka DS!

Witajcie!

Dawno nie zaglądałam na ten watek - kropka biedny ten twój Brunonek, mam nadzieje , że znajdzie kochany domek ;D

trzymam kciuki :ok:
http://www.bizuteria-artystyczna.ugu.pl - zdjęcia biżuterii własnoręcznie prze zemnie robionej ;)
Obrazek

Kasiullka

Od: Pt paź 16, 2009 19:17

[poprzednia][następna]