Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 10, 2009 16:53 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

widok Froci i Amelci jest robrajajacy :1luvu: :1luvu: :1luvu: obie przesliczne a razem to juz koci cud natury :)

Malwinko brawa za odwage! :) Majcia... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Moje kochane slonko... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A co slychac u Śnieżki? Brakuje mi tej kochanej miziulki :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto lis 10, 2009 17:35 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Wystawa :D fajnie.

Caragh pisze:A to to, te czarne kocie, to nie wiem, ktore to :ryk:
Obrazek

Czarny. Hmm. Raczej Dafi to to nie jest, bo jemu zdjęcie zrobić to naprawdę wyzawanie.

Prima odpada, brak siwej łatki pod brodą. I Prima poza tym ma taki smukły pyszczek.

Kitek, może on? A gdzie było robione zdjęcie?

Może też być to Tika czyli Kika. Chociaż ona raczej mniejsza jest. Poza tym ona tylko w klatce tylko przebywa.
Ostatnio edytowano Wto lis 10, 2009 18:50 przez Korciaczki, łącznie edytowano 1 raz
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Wto lis 10, 2009 17:38 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

u Sniezki nie wiem, za to wczoraj Justynka dostala mmsa od Panci Semi :D Oto one:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto lis 10, 2009 17:42 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Korciaczki pisze:Wystawa :D fajnie.

Obrazek

Czarny. Hmm. Raczej Dafi to to nie jest, bo jemu zdjęcie zrobić to naprawdę wyzawanie.

Prima odpada, brak siwej łatki pod brodą. I Prima poza tym ma taki smukły pyszczek.

Kitek, może on? A gdzie było robione zdjęcie.

Może też być to Tika czyli Kika. Chociaż ona raczej mniejsza jest. Poza tym ona tylko w klatce tylko przebywa.

Nie, Kika to nie jest :) To cos wylazlo spod kanapy, gdzie Bona tez jest, siadlo przed telewizorkiem, chwile posiedzialo i zniklo. I nie wiem wlasnie kto to :mrgreen: Moze Justynka wyjasni, kto to tak w zasadzie pozuje na tej focie :D
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Wto lis 10, 2009 18:41 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Ja wiem kto to jest................ to najpiękniejszy czarny kot na świecie........................ :love: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Moje kocie serduszko :) :) :) :) :) :)

Ira.

Od: Śro sie 05, 2009 9:34

Post » Wto lis 10, 2009 20:21 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Obrazek

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Wto lis 10, 2009 21:10 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Caragh pisze:
Korciaczki pisze:Wystawa :D fajnie.

Obrazek

Kitek, może on? A gdzie było robione zdjęcie.

Nie, Kika to nie jest :) To cos wylazlo spod kanapy, gdzie Bona tez jest, siadlo przed telewizorkiem, chwile posiedzialo i zniklo. I nie wiem wlasnie kto to :mrgreen: Moze Justynka wyjasni, kto to tak w zasadzie pozuje na tej focie :D

No dobra powiem Wam kjochani że to jest Kitek :wink:

A co do wydtawy to wiem to jeszcze z nipotwierdzonych informacji od P.Lpdzi Ze będe mogła na wystawe wziążć tylko 2 koty :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto lis 10, 2009 21:27 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

uuuuuuu, a czemu tylko 2? Czyzby reszta az tak sie stresowala?
No, to wreszcie widze Kitka w calej okazalosci :) Raz go widzialam u Justyny, ale nie dal sie dotknac nawet. Sliczny jest :) Feri i Semi widac sie powoli docieraja. :) Mysle, ze sie szybko zaprzyjaznia ze soba :) Fantusia nad nimi czuwa z gory :)

Kociara82

Post » Wto lis 10, 2009 21:41 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Prawdopodobnie Benita tyle kotów zaprosiła że dla mnie sa tylko 2 miejsca , choć nadal wiem to tylko z niepotwierdzonych informaci ...

A na wystawe chciałam wziąźć : Amelke , Frotke , Tigre , Tekile , Czorta i gościnnie Miuczera od Cargh i nie wiem kogo wybrać :x :x :x Bo Kika i Felix sa bardzo i to bardzo dzikie :x :x :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lis 10, 2009 23:02 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Caragh pisze:Nie, Kika to nie jest :) To cos wylazlo spod kanapy, gdzie Bona tez jest, siadlo przed telewizorkiem, chwile posiedzialo i zniklo. I nie wiem wlasnie kto to :mrgreen: Moze Justynka wyjasni, kto to tak w zasadzie pozuje na tej focie :D

:ryk: :ryk: :ryk: świetny tekst, oplułam monitor, następnym razem jak będę u Justyny to chyba ze strachu nie siądę na kanapie, bo jak to coś znowu wyjdzie....

dokończyłam kopiować teksty i zdjęcia Korciaczek na gumtree katowice. Dzisiaj dołączyły: Teqilla, Tigra, Felix, Zuzu i Czorcik, może je ktoś w necie wypatrzy i da im domek?

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

Post » Wto lis 10, 2009 23:22 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

miłka pisze:
Caragh pisze:To cos wylazlo spod kanapy, siadlo przed telewizorkiem, chwile posiedzialo i zniklo.

:ryk: :ryk: :ryk: świetny tekst, oplułam monitor, następnym razem jak będę u Justyny to chyba ze strachu nie siądę na kanapie, bo jak to coś znowu wyjdzie....
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: ja prawie z krzesla bym spadla jak to przeczytalam :D

Hmm... Justa, to trzeba wyjasnic. Tym razem Twoich kotow bedzie malo, wiec jakos musi sie znalezc miejsce dla nich!

Kociara82

Post » Śro lis 11, 2009 0:14 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Kociara82 pisze:
miłka pisze:
Caragh pisze:To cos wylazlo spod kanapy, siadlo przed telewizorkiem, chwile posiedzialo i zniklo.

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: ja prawie z krzesla bym spadla jak to przeczytalam :D

Hmm... Justa, to trzeba wyjasnic. Tym razem Twoich kotow bedzie malo, wiec jakos musi sie znalezc miejsce dla nich!

A jak :wink: atrakcje muszą być :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lis 11, 2009 0:20 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

No wiecie, pisze cos, bo nie wiedzialam jakiej to plci jest :P Teraz jak wiem, ze to Kitek, no to bedzie kociak wylazl :P
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Śro lis 11, 2009 7:14 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

wziąć zdjęcia tych, których nie będzie cieleśnie!

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Śro lis 11, 2009 10:54 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Mam nadzieję, że sprawa z ilością mruczków wyjaśni się pozytywnie.
A teraz kociaki podskakiwać po domki.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

[poprzednia][następna]