Malwinko brawa za odwage!

A co slychac u Śnieżki? Brakuje mi tej kochanej miziulki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Caragh pisze:A to to, te czarne kocie, to nie wiem, ktore to
Korciaczki pisze:Wystawafajnie.
Czarny. Hmm. Raczej Dafi to to nie jest, bo jemu zdjęcie zrobić to naprawdę wyzawanie.
Prima odpada, brak siwej łatki pod brodą. I Prima poza tym ma taki smukły pyszczek.
Kitek, może on? A gdzie było robione zdjęcie.
Może też być to Tika czyli Kika. Chociaż ona raczej mniejsza jest. Poza tym ona tylko w klatce tylko przebywa.
Caragh pisze:Korciaczki pisze:Wystawafajnie.
Czarny. Hmm. Raczej Dafi to to nie jest, bo jemu zdjęcie zrobić to naprawdę wyzawanie.
Prima odpada, brak siwej łatki pod brodą. I Prima poza tym ma taki smukły pyszczek.
Kitek, może on? A gdzie było robione zdjęcie.
Może też być to Tika czyli Kika. Chociaż ona raczej mniejsza jest. Poza tym ona tylko w klatce tylko przebywa.
Nie, Kika to nie jestTo cos wylazlo spod kanapy, gdzie Bona tez jest, siadlo przed telewizorkiem, chwile posiedzialo i zniklo. I nie wiem wlasnie kto to
Moze Justynka wyjasni, kto to tak w zasadzie pozuje na tej focie
Caragh pisze:Nie, Kika to nie jestTo cos wylazlo spod kanapy, gdzie Bona tez jest, siadlo przed telewizorkiem, chwile posiedzialo i zniklo. I nie wiem wlasnie kto to
Moze Justynka wyjasni, kto to tak w zasadzie pozuje na tej focie
miłka pisze:Caragh pisze:To cos wylazlo spod kanapy, siadlo przed telewizorkiem, chwile posiedzialo i zniklo.
![]()
![]()
świetny tekst, oplułam monitor, następnym razem jak będę u Justyny to chyba ze strachu nie siądę na kanapie, bo jak to coś znowu wyjdzie....
Kociara82 pisze:miłka pisze:Caragh pisze:To cos wylazlo spod kanapy, siadlo przed telewizorkiem, chwile posiedzialo i zniklo.
![]()
![]()
świetny tekst, oplułam monitor, następnym razem jak będę u Justyny to chyba ze strachu nie siądę na kanapie, bo jak to coś znowu wyjdzie....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja prawie z krzesla bym spadla jak to przeczytalam
Hmm... Justa, to trzeba wyjasnic. Tym razem Twoich kotow bedzie malo, wiec jakos musi sie znalezc miejsce dla nich!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], MruczkiRządzą, Silverblue, Szymkowa i 68 gości