agul-la pisze:ale bym zjadła takieg rogala
ja tu na tym watku, już nie piszę, że bym coś zjadła bo Dorota się nie dzieli - za pazerna jest. Więc tylko ślinę łykam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agul-la pisze:ale bym zjadła takieg rogala
Tyzma pisze:agul-la pisze:ale bym zjadła takieg rogala
ja tu na tym watku, już nie piszę, że bym coś zjadła bo Dorota się nie dzieli - za pazerna jest. Więc tylko ślinę łykam
trawa11 pisze:Tyzma pisze:agul-la pisze:ale bym zjadła takieg rogala
no nie , troche sie poprawila![]()
rzucila mi rogla w moim wątku![]()
![]()
![]()
Tyzma pisze:agul-la pisze:ale bym zjadła takieg rogala
alus1 pisze:właśnie zjedliśmy rogale z moimi rodzicami których na nie zaprosiłam a Oni mi je przywieźli bo do nich przesyłka dotarła - były pyszne mniam dziękuję bardzo![]()
![]()
ja upiekłam na szybko drożdżówki z cynamonem i pożarli również i to i dałam im 3 na wynos i nie ma mnie co kusić już na szczęście
kotka doroty pisze:Tyzma pisze:agul-la pisze:ale bym zjadła takieg rogala
Tyzma @ zielona normalnieJa się z Tobą policzę zobaczysz!!!zapamiętasz jeszcze moje imię
Bedzie Ci się odbijac moim imieniem
A tak w ogóle to dzień dobry panienki
alus1 pisze:bardzo smakowitą....jak ja uwielbiam biały mak
normalnie na święta zamówię kilogram choć drogi
trawa11 pisze:kotka doroty pisze:Tyzma pisze:ale bym zjadła takieg rogala
Tyzma @ zielona normalnieJa się z Tobą policzę zobaczysz!!!zapamiętasz jeszcze moje imię
Bedzie Ci się odbijac moim imieniem
A tak w ogóle to dzień dobry panienki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 61 gości