Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 10, 2009 16:53 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

agul-la pisze:ale bym zjadła takieg rogala :?

ja tu na tym watku, już nie piszę, że bym coś zjadła bo Dorota się nie dzieli - za pazerna jest. Więc tylko ślinę łykam :mrgreen:

Tyzma

Od: Sob wrz 20, 2008 21:44

Post » Wto lis 10, 2009 17:06 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

Tyzma pisze:

ja tu na tym watku, już nie piszę, że bym coś zjadła bo Dorota się nie dzieli - za pazerna jest. Więc tylko ślinę łykam :mrgreen:

no nie , troche sie poprawila :lol:
rzucila mi rogla w moim wątku :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Wto lis 10, 2009 17:12 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

trawa11 pisze:
Tyzma pisze:

no nie , troche sie poprawila :lol:
rzucila mi rogla w moim wątku :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: rogal pokutny :mrgreen:

Tyzma

Od: Sob wrz 20, 2008 21:44

Post » Wto lis 10, 2009 17:12 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

Ja się też ośliniłam :oops: Uwielbiam marcińskie rogale :1luvu: Za parę dni przyjadą moje dzieci z Poznania - też sobie zażyczę rogali..
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto lis 10, 2009 18:23 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

właśnie zjedliśmy rogale z moimi rodzicami których na nie zaprosiłam a Oni mi je przywieźli bo do nich przesyłka dotarła - były pyszne mniam dziękuję bardzo :1luvu: :mrgreen:
ja upiekłam na szybko drożdżówki z cynamonem i pożarli również i to i dałam im 3 na wynos i nie ma mnie co kusić już na szczęście :twisted:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Wto lis 10, 2009 18:29 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

a ja sobie kupiłam jakiegoś niby marcińskiego rogala, ale to pewnie podróbka :roll:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Wto lis 10, 2009 23:02 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

Tyzma pisze:

Tyzma @ zielona normalnie :mrgreen: Ja się z Tobą policzę zobaczysz!!!zapamiętasz jeszcze moje imię :mrgreen: Bedzie Ci się odbijac moim imieniemObrazek

A tak w ogóle to dzień dobry panienki :D
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Wto lis 10, 2009 23:08 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

alus1 pisze:właśnie zjedliśmy rogale z moimi rodzicami których na nie zaprosiłam a Oni mi je przywieźli bo do nich przesyłka dotarła - były pyszne mniam dziękuję bardzo :1luvu: :mrgreen:
ja upiekłam na szybko drożdżówki z cynamonem i pożarli również i to i dałam im 3 na wynos i nie ma mnie co kusić już na szczęście :twisted:

Bardzo się cieszę ,że smakowałoObrazek i mogłam sprawic smakowitą przyjemność :1luvu:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Wto lis 10, 2009 23:23 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

kotka doroty pisze:
Tyzma pisze:

Tyzma @ zielona normalnie :mrgreen: Ja się z Tobą policzę zobaczysz!!!zapamiętasz jeszcze moje imię :mrgreen: Bedzie Ci się odbijac moim imieniemObrazek

co cchesz od zielonej :roll: :twisted:
Obrazek

Danusia

Post » Wto lis 10, 2009 23:24 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

bardzo smakowitą....jak ja uwielbiam biały mak
normalnie na święta zamówię kilogram choć drogi :D

alus1

Post » Wto lis 10, 2009 23:30 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

alus1 pisze:bardzo smakowitą....jak ja uwielbiam biały mak
normalnie na święta zamówię kilogram choć drogi :D

Aaaaa z białym makiem były,tak się zastanawiałam z jakim,to fajnie !
Jadłaś orginalne świętomarcińskie rogale ,bo z białym makiem!Super!
Do domku też już kupiłam,Kolczyki zapakowane,torebka również :D
Jutro zapakuję kocicę i jej amu i tablety i frrruuuu do domku 8)
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Wto lis 10, 2009 23:33 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

trawa11 pisze:
kotka doroty pisze:
Tyzma pisze:ale bym zjadła takieg rogala :?

co cchesz od zielonej :roll: :twisted:[/quote]

Od Ciebie nic :mrgreen: ale od @ zielonej wrrrrrr :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Wto lis 10, 2009 23:35 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

Czas na zapodanie tabletki kocie :strach:
Zobaczymy kto kogo?
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Wto lis 10, 2009 23:36 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

kotka doroty pisze:
Od Ciebie nic :mrgreen: ale od @ zielonej wrrrrrr :mrgreen:

a kto to jest @ zielona 8O 8O 8O 8O
Obrazek

Danusia

Post » Wto lis 10, 2009 23:40 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

do rogali upiekłam drożdżowe serduszka cynamonowe które zostały pożarte zaraz po rogalach :mrgreen:
wielkie dzięki jutro przelew wyślę bo dzisiaj na orange mam net tylko :roll:

sprawdź jeszcze dokładnie listę czy wszystko dla mamy spakowane aby :mrgreen:

to Cię nie będzie tak długo 8O

alus1

[poprzednia][następna]