Chyba ze dotra wczesniej to ja sie kopsne do Ciebie na Lubicz (bo bede tam sie szwendac w okolicy po lekarzach).
barrrdzo dziekuje

Moderator: Estraven
solangelica pisze:Patko jesli dotra w piatek to mozesz zostawic mi je na Kocimskiej. Albo ja albo TŻ odbierze.
Chyba ze dotra wczesniej to ja sie kopsne do Ciebie na Lubicz (bo bede tam sie szwendac w okolicy po lekarzach).
barrrdzo dziekuje
lutra pisze:Więc tak:
- mam zapytania o dwa czarne koty, Miuti w związku z tymi zapytaniami TZ Patki wpadnie jutro do Ciebie zrobić czortom zdjęcia, ok? Będzie się umawiać z Tobą.
- Trisza i Mokka mają tymczas (ten sam, co miały Szuwarki), czy jest szansa, żeby ktoś mógł je jutro zabrać od Solangeli i przewiózł na ul. Westerplatte? Trzeba wziąć dla nich kuwetę z KOcimskiej, trochę żwirku i kramy... - info na pw.
- jutro o 17 od Sol trzeba zabrać małą M, czy ktoś może?
Pytam, bo nie mam wozu, więc potrzebuję pomocy.
Pomocy, Help, Hilfe, Au secours, pomożti.
lutra pisze:Wiem, wiem. Ja piszę, kogo zdjęć nie mam. A kto szuka domu wiem, pamiętam i wszystkim daję szansę, niech domki same wybierają, ale, nie ukrywam, że mam cichych faworytów
.
Edit_f, kiedy będziecie i gdzie Daszona szczepić?
Której z Was mogę dać nr do Izy?
Czy jest szansa, żebyście przy okazji szczepienia D, zabrały do szczepienia nieszczepieńce do Miuti?
lutra pisze:Kto pisał o sterylki?
Panikoto, czy już dostałaś decyzję?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 212 gości