Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aglo pisze:...bry...
Nie ma jeszcze 16, a wieczór już się zaczął...
Luna (chyba ona) nalała Sebadu do buta w czasie , kiedy mnie w domu nie było. Pierwszy raz tak się zdarzyło. Seba najadł się wstydu w sklepie z butami...![]()
Czyżby chciała zatrzymać przynajmniej jedego Dużego w domu??
aglo pisze:Zainwestowałam w krople Bacha. Zapewne koło początku przyszłego tygodnia będą. No i ryśka parę dobrych rad udzieliła. Będziemy pracować nad Lunką, coby było dobrze.
Heh, niestety nalała mi na kołdrę, która do pralki się nie mieści. Upchałam pół...reszta nie wlazła. Teraz się zastanawiam, czy pralnie piorą takie "gabaryty".
A teraz pora na zagadkę
Gdzie jest Bruno??![]()
MaryLux pisze:aglo pisze:Zainwestowałam w krople Bacha. Zapewne koło początku przyszłego tygodnia będą. No i ryśka parę dobrych rad udzieliła. Będziemy pracować nad Lunką, coby było dobrze.
Heh, niestety nalała mi na kołdrę, która do pralki się nie mieści. Upchałam pół...reszta nie wlazła. Teraz się zastanawiam, czy pralnie piorą takie "gabaryty".
A teraz pora na zagadkę
Gdzie jest Bruno??![]()
W środku kocyka
aglo pisze:MaryLux pisze:aglo pisze:Zainwestowałam w krople Bacha. Zapewne koło początku przyszłego tygodnia będą. No i ryśka parę dobrych rad udzieliła. Będziemy pracować nad Lunką, coby było dobrze.
A teraz pora na zagadkę
Gdzie jest Bruno??![]()
W środku kocyka
Brawo!
Wygrała Pani darmową wizytę moich kotów w dowolnie wybranym terminie(przez koty)
aglo pisze:Ale ja nie chcę Kujów!!
Bruno przerażony
MaryLux pisze:aglo pisze:Ale ja nie chcę Kujów!!
Bruno przerażony
Bo nie wiesz, jakie to fajne
Kulka - miłośniczka kujów
aglo pisze:MaryLux pisze:aglo pisze:Ale ja nie chcę Kujów!!
Bruno przerażony
Bo nie wiesz, jakie to fajne
Kulka - miłośniczka kujów
Jakoś mnie to nie przekonuje...
Bruno sceptycznie nastawiony do kujów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Wojtek i 28 gości