Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Którego Drania lubicie najbardziej (nie bać się, nie porozsyłam) ;) ?

Licho
4
6%
Tadzinę
3
5%
Norcię-Gumkojada
5
8%
Ropulka
5
8%
Busię (Królewnę Ch.Ch.)
7
11%
Dzicz
4
6%
Macieja Kota
4
6%
Bidzię
7
11%
Plunia Bez Mózgu
17
27%
żadnego, ich nie da się lubić
7
11%

Liczba głosów : 63

Post » Nie lis 08, 2009 20:02 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

Nikt wcześniej tego nie zauważył :roll: ???

Martini zazdroszczę :oops: , ja muszę do rana posprzątać mieszkanie :roll: :twisted:

Dno. Przestaję mieć siłę nawet na zajmowanie się własnym stadem. Dziś spałam chyba 18 godzin i najchętniej spałabym dalej. Ten dół odbiera wszystko :( :( :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie lis 08, 2009 20:52 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

Przed chwilą chciałam ucałować Królewnę między uszkami. Dotknęłam ją lekko ręką pod pyszczkiem. Gwałtownie cofnęła głowę, płaczliwie zamiauczała :( To znaczy, że ją znów boli :cry: :cry: :cry:
Trzymam mojego Szkieleta na kolanach, zaraz zabiorę ją ze sobą do łazienki (żeby poasystowała mi przy kąpieli). Jest lekka jak piórko, znów strasznie wychudła :cry:

Mam dosyć.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pon lis 09, 2009 0:29 Re: Najdroższe Dranie Świata... Busiunia znów nie je :(((

Pewnie nie wchodzi w grę karmienie jej na siłę, np. Convalescencem z proszku? :roll: :(
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pon lis 09, 2009 1:34 Re: Najdroższe Dranie Świata... Busiunia znów nie je :(((

*anika* pisze:Pewnie nie wchodzi w grę karmienie jej na siłę, np. Convalescencem z proszku? :roll: :(

Nie, nie da rady, ona wyje i pluje już przy próbach otworzenia jej pyszczka :roll: :(

Wielbłądzio

Post » Pon lis 09, 2009 7:31 Re: Najdroższe Dranie Świata... Busiunia znów nie je :(((

Cześć Wielbłądku i koteczki.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon lis 09, 2009 21:07 Re: Najdroższe Dranie Świata... Busiunia znów nie je :(((

Wielkie kciuki za Busię :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pon lis 09, 2009 21:11 Re: Najdroższe Dranie Świata... Busiunia znów nie je :(((

ojoj kciuki za maleńką dziewczynkę :ok: :ok: :ok:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pon lis 09, 2009 22:33 Re: Najdroższe Dranie Świata... Busiunia znów nie je :(((

Padam na mordę. Przyniosłam z Reala trzy siaty zakupów (jedzenia tym razem, jedzenia - nie winka :oops: ;) ) :twisted:
Tym razem pocieszyłam się w inny, charakterystyczny dla mnie sposób :oops: Zagadka dla bywających w ursynowskim centrum Real przy Puławskiej: jak myślicie, jaki jest ulubiony tutejszy sklep samotnej starej panny bez cycków :wink: ?

Królewnę musi już bardzo boleć, właśnie nie dała rady pogryźć nawet miękkiej szynki sojowej, której kawałeczek ode mnie wyżebrała :( Jutro wieczorem jedziemy do wetki...
Przy okazji chciałabym zabrać też Maćka, żeby dla świętego spokoju zbadać mu krew. Pisałam już chyba, że od lata bardzo zszarzał, tj. z kota całkiem czarnego zrobił się kotem spłowiałoczarnym w szarobure ciapki :roll: Nic innego nie budzi moich podejrzeń: je, jest wesoły itp. - ale byłabym spokojniejsza... Przeraża mnie tylko nieco wizja tłuczenia się autobusami do Wilanowa i z powrotem z dwoma transporterami (w tym w jednej ręce: z sześciokilogramowym Maciusiem w 2,5-kilogramowym transporterze, razem ponad osiem i pół kg :roll: ).

A ze mną chała. Z rozpędu chodzę na tę nibyterapię, ale g**** mi ona daje, jest chyba coraz gorzej, coraz bardziej zamykam się w sobie i bronię do siebie dostępu z uporem godnym czegoś wartościowszego niż moja pomylona psychika :twisted:

Wielbłądzio

Post » Pon lis 09, 2009 22:57 Re: Najdroższe Dranie Świata... Busiunia znów nie je :(((

Biedna Busieńka :(
Kciuki!
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Pon lis 09, 2009 23:04 Re: Najdroższe Dranie Świata... Busiunia znów nie je :(((

Piotruś wcina ciasto piaskowe z kiwi i w polewie czekoladowej :roll:

Jak ja kocham tego mojego półgłówka wypierdka mamuta z aksamitnym, zadartym nochalem :1luvu: :wink:

Wielbłądzio

Post » Wto lis 10, 2009 7:38 Re: Najdroższe Dranie Świata... Busiunia znów nie je :(((

Witaj Wielbłądku. Kciuki za Busiunię i Ciebie-nie rezygnuj!
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto lis 10, 2009 17:42 Re: Najdroższe Dranie Świata... Busiunia znów nie je :(((

Zaraz wychodzimy z domu...
Niestety, ledwo trzymam się na nogach, wobec czego nie dam rady zabrać dodatkowego ładunku w postaci Maciusia w dużym transporterze :roll: , jedziemy tylko z Królewną Szkielecicą...
Wyszłybyśmy wcześniej, gdyby podczas mojej nieobecności w domu KTOŚ nie obszczał szafki w korytarzu oraz drzwi od łazienki :twisted:
Aha. A w nocy należące do Cioci Marcelibu Licho obszczało mi jeszcze łóżko :twisted: :twisted: :twisted:

Cały czas jestem spuchnięta jak wieprzek. Napędzam się furosemidem, ale właśnie m isię kończy :( Oprócz tego mam mdłości i od rana strasznie boli mnie głowa :? :(

Trzymajcie kciuki, bo jest fajna chętna na 'moją' marmurową juniorkę :) Pani ma przyjechać jutro około 14 i jeśli nic się nie zmieni, Obisia wreszcie pojedzie do swojego własnego domu :D

Wielbłądzio

Post » Wto lis 10, 2009 17:45 Re: Najdroższe Dranie Świata... Busiunia znów nie je :(((

Trzymamy za Królewnę :ok:, no i oczywiście za jutrzejszą wizytę Pani Potencjalnej ;)
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Wto lis 10, 2009 17:54 Re: Najdroższe Dranie Świata... Busiunia znów nie je :(((

Trzymamy za wszystko!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto lis 10, 2009 23:23 Re: Najdroższe Dranie Świata... Busiunia znów nie je :(((

Trzymam :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

[poprzednia][następna]