KOCIE PODZIEMIE CZYLI BEZDOMNE WROCŁAWSKIE KOTY CZĘŚĆ I

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 06, 2009 13:11 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

natasza25 pisze:
jessi74 pisze:to ajnie, że po 10 grudnia, do tego czasu zobaczę i poznamy lepiej Kajetanka, w następnym tygodniu umawiam się na wizytę do weta neurologa

:cry: :cry: nie mogę się pozbierać po odejściu Sary.............. taka pustka w sercu :( :(

brykaj aniołku za TM :cry: :cry: :cry:

Bożenko Kajetanek jest cudny, na pewno się w nim zakochasz, transport się zorganizuje.

Co do transportu Rudzika, zdaje się że jedzie do ciebie w poniedziałek i przybedzie wieczorkiem.
Czekamy, Kasia poda szczegóły godzinowe :ok:

No to wazne gdzie wieczorem i o której, bo ja pociagiem po niego musze jechac ok.100km do Warszawy...i wrócic musze :P ,ale to fajnie...
kAJETANEK MA U NAS DOMEK, MYSLE,ZE JAK BEDZIE JECHAŁ TO Z trÓJŁAPKIEM RAZEM...TO PEWNE...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob lis 07, 2009 19:51 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

Rudus przyjeżdża w poniedziałek... :1luvu:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob lis 07, 2009 21:21 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

BOZENAZWISNIEWA pisze:Rudus przyjeżdża w poniedziałek... :1luvu:

Bożenko czy wszystko z Kasią ustalilaś, godzinowo i miejscowo i z osobą która przewozi Rudzika rozmawiałaś?
Ja podałam Kasi twój nr. tel. i prosiłam żeby z toba wszystko ustaliła :ok:

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Sob lis 07, 2009 22:38 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

natasza25 pisze:

Bożenko czy wszystko z Kasią ustalilaś, godzinowo i miejscowo i z osobą która przewozi Rudzika rozmawiałaś?

Tak dzwoniła do mnie dzisiaj Mam byc w poniedziałek na Centralnym dworcu ok.18-tej...będzie jeszcze dzwonic
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie lis 08, 2009 12:13 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

BOZENAZWISNIEWA pisze:
natasza25 pisze:

Tak dzwoniła do mnie dzisiaj Mam byc w poniedziałek na Centralnym dworcu ok.18-tej...będzie jeszcze dzwonic

To ja jeszcze podam że capricorna z watku transportowego przewozi nam Rudzika :1luvu:
Warszawa Wsch. - Sosnowiec Sosnowiec - Warszawa Wsch. PKP, tel. 504116351 (capricorna)

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Nie lis 08, 2009 21:46 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

Tak jak rozmawiałam, ze wszystkimi zainteresowanymi przez tel. Rudzik zostanie dowieziony przeze mnie do Bożenki samochodem. Nie chcę go stresować, on jest jeszcze bardzo nieufny, a mój mężczyzna zgodził się ze mną pojechać taki kawał drogi :D . To będzie dla niego znacznie mniejszy stres, niż podróż pociągiem, hałas i kupa ludzi, których sie tak boi.
Poza tym zepsuł się nam transporter, klapka odpadła i musimy to solidnie naprawić ( bo inaczej kot ucieknie )lub kupić nowy transporter.
Bożenko, postaramy się by Rudzik dotarł do Ciebie za tydzień, ale bardziej prawdopodobne, że za dwa.
Jeszcze raz bardzo Ci dziękujemy, nasz wielkie serce, takich ludzi jak Ty ze świecą szukać! :1luvu:
petycja w sprawie kotów w stoczni w Gdyni. wejdź i podpisz! uratujmy je!http://www.petycje.pl/petycja/4529/zaglada_kotow_w_stoczni_w_gdyni.html

kalina m.

Od: Czw sie 06, 2009 20:26

Post » Pon lis 09, 2009 10:05 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

kalina m. pisze:Tak jak rozmawiałam, ze wszystkimi zainteresowanymi przez tel. Rudzik zostanie dowieziony przeze mnie do Bożenki samochodem. Nie chcę go stresować, on jest jeszcze bardzo nieufny, a mój mężczyzna zgodził się ze mną pojechać taki kawał drogi :D . To będzie dla niego znacznie mniejszy stres, niż podróż pociągiem, hałas i kupa ludzi, których sie tak boi.
Poza tym zepsuł się nam transporter, klapka odpadła i musimy to solidnie naprawić ( bo inaczej kot ucieknie )lub kupić nowy transporter.
Bożenko, postaramy się by Rudzik dotarł do Ciebie za tydzień, ale bardziej prawdopodobne, że za dwa.
Jeszcze raz bardzo Ci dziękujemy, nasz wielkie serce, takich ludzi jak Ty ze świecą szukać! :1luvu:

u MNIE MIEJSCE ZAKLEPANE, MOZE JEDNAK tATUS tWÓJ ULEGNIE mAMIE I rUDUS ZOSTANIE W BEZPIECZNYM DOMU TYMCZASOWYM.jAK NIE UD SIE TO ZAPRASZAM
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon lis 09, 2009 17:16 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

Bożenko, jeszcze raz dziękuję :D !
petycja w sprawie kotów w stoczni w Gdyni. wejdź i podpisz! uratujmy je!http://www.petycje.pl/petycja/4529/zaglada_kotow_w_stoczni_w_gdyni.html

kalina m.

Od: Czw sie 06, 2009 20:26

Post » Pon lis 09, 2009 17:56 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

kalina m. pisze:Bożenko, jeszcze raz dziękuję :D !

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon lis 09, 2009 21:53 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

Bożenko, jak Ty to robisz?zaczarowałaś te kotki? jak zainteresowałaś się Guciem, to szybko znalazł dom stały, teraz Rudi ma sznasę zostać na stałe w domu tymczasowym :ok: , pomyśl jeszcze skutecznie o trójłapku, to i może do niego uśmiechnie się los :D ja wiem, że on ma miejsce u Ciebie , ale gdyby znalazł dom, to u Ciebie zawsze jedno miejsce więcej dla jakiejś innej bidy :ok:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pon lis 09, 2009 22:14 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

jessi74 pisze:Bożenko, jak Ty to robisz?zaczarowałaś te kotki? jak zainteresowałaś się Guciem, to szybko znalazł dom stały, teraz Rudi ma sznasę zostać na stałe w domu tymczasowym :ok: , pomyśl jeszcze skutecznie o trójłapku, to i może do niego uśmiechnie się los :D ja wiem, że on ma miejsce u Ciebie , ale gdyby znalazł dom, to u Ciebie zawsze jedno miejsce więcej dla jakiejś innej bidy :ok:

No tak tez sie nabijaja w domu ze mnie, co kota nikt nie chce(nie mówie o Guciu), to w końcu sie decyduje i nie mam kota, bo domek ma...z czego sie bardzo ciesze...Po co tyle kilometrów maja jechac z Rudym...hi,hi.Skoro Mama jest za, a Tato nie, to jeszcze mozna pozebrac zgode :mrgreen: ale wiem,ze u mnie jak mówie tymczas, to swiete...akurat ciezkie choroby maluszków sprawiły,ze mój TZ zgodził sie je zostawic...a teraz jak w cholere po 2-3 telefony dziennie ,zeby maluchy oddac...no juz nie dam...za póxno... :1luvu:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie lis 15, 2009 0:39 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

hooop...tu ja...co tam u przystojniaczka słychac, bo nadal w mojej galerii jako mój Rudus figuruje...czy mam zjac zdjecie, bo Rudus zaskarbił sobie zaszczyt zostania w DT? TRZYMAM :ok: Jak Kajetanek?
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie lis 15, 2009 17:14 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

jessi74 pisze:Bożenko, jak Ty to robisz?zaczarowałaś te kotki? jak zainteresowałaś się Guciem, to szybko znalazł dom stały, teraz Rudi ma sznasę zostać na stałe w domu tymczasowym :ok: , pomyśl jeszcze skutecznie o trójłapku, to i może do niego uśmiechnie się los :D ja wiem, że on ma miejsce u Ciebie , ale gdyby znalazł dom, to u Ciebie zawsze jedno miejsce więcej dla jakiejś innej bidy :ok:

Kochana-z Trójłapka Saszy nie zrezygnuje-kazdemu precz od mojego Kocurra! :mrgreen: To jest długa miłosc i dzisiaj Kruszyna potwierdziła mi jakie cudo z mojego "kaleki'jest, tak jak wiedziałam od zawsze!Opiekuj sie nim do przyjazdu i tylko nie zakochuj sie w moim "chłoptasiu', bo on zajety na wieki! :1luvu:

Kalinko m.co tam u Rudzielca slicznego/
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lis 18, 2009 8:14 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

co tam u Rudzielca naszego?

jessi74

Post » Śro lis 18, 2009 8:17 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

natasza, może zmień już tytuł wątku :D mam taką propozycję, aby pokazać tutaj inne dokarmiane przez nas koty uliczne, naszą Dziunie i Miśkę, Kolorówkę i Placuszkę :D Sipkę :D super je pani Zosia ponazywała :D
może napisz w tytule" potrzebna pomoc dla kotek z ulicy, str. 25 " albo " bezdomne w centrum miasta, str. 25" wkleisz tu zdjęcia, natasza ?
od razu powiem, Misia i Dziunia to kotki oswojone w zupełności, może je zgłosimy do komando koty :kotek:

jessi74

[poprzednia][następna]