GaGoFiTooŚni i Przyjaciele - Śnieżka już śpi:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt lis 06, 2009 15:55 Re: GaGoFiTooŚni, Przyjaciele i Sąsiedzi, Fil obchodzi urodziny!

Ogromnie się cieszymy z tych wyników. :dance2: Mam nadzieję, że teraz to już będzie z górki! Na szczęście, Kichocia nie grymasi przy jedzeniu tej dietetycznej karmy (daję jej też mokry odpowiednik, też je, Słoneczko moje). :1luvu:
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Pt lis 06, 2009 19:33 Re: GaGoFiTooŚni, Przyjaciele i Sąsiedzi, Fil obchodzi urodziny!

ryśka pisze:
Wolę Mamuta, nawet w komplecie z patelnią :kotek:

Fil.

dorzucam garnek z jarzyna
i jest Twoj.

Roll

Kichotka :mrgreen:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Sob lis 07, 2009 8:32 Re: GaGoFiTooŚni, Przyjaciele i Sąsiedzi, Fil obchodzi urodziny!

Jarzyna to dla Gandalfa. Możesz dodać jabłka i gruszki, też zeżre... :x
Byłem wczoraj z panciem na płukaniu ryjka. Byłem dzielny. Chodzimy płukać ryjek co 3 dni.
Pancia przeziębiona jest. Mówi, że ledwo łazi, ale na szczęście do misek trafia. To najważniejsze.
Fil.
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Sob lis 07, 2009 8:40 Re: GaGoFiTooŚni, Przyjaciele i Sąsiedzi, Fil obchodzi urodziny!

grrr... pisze:Dziękujemy. Niedługo przeprowadzka Malwinki. :)

Ten weekend? 8)
Obrazek

ryśka

Post » Sob lis 07, 2009 12:04 Re: GaGoFiTooŚni, Przyjaciele i Sąsiedzi, Fil obchodzi urodziny!

ryśka pisze:

Ten weekend? 8)

Jutro. :mrgreen:
Obrazek

grrr...

Post » Sob lis 07, 2009 12:20 Re: GaGoFiTooŚni, Przyjaciele i Sąsiedzi, Fil płucze ryjek ;)

A w ogóle, to nadal okropnie się cieszę z tych wyników Kichoci. :kotek: A wczoraj to chyba nawet posłanko ocalało. 8) Wypryskałam je na noc całe obficie urine off, a dziś je czeka super porządne pranie.

Dr S. mówił mi ostatnio, że mieli jakieś spotkanie kocich okulistów (konferencję czy coś takiego), był jakiś zagramaniczny ekspert (nazwiska nie pomnę), był Garncarz, był oczywiście dr S. i inni i wyszło im wszystkim, że cusiviral niestety nie działa... Jeśli chodzi o Kichocię, to znowu (jak przy tych kroplach) na początku kuracji fajerwerki niemalże, a teraz to już tak jakoś przeciętnie... :(
Obrazek

grrr...

Post » Sob lis 07, 2009 12:24 Re: GaGoFiTooŚni, Przyjaciele i Sąsiedzi, Fil płucze ryjek ;)

Za ryjek Fila :ok: Za zdrowie Dużej :ok:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Sob lis 07, 2009 13:18 Re: GaGoFiTooŚni, Przyjaciele i Sąsiedzi, Fil obchodzi urodziny!

ryśka pisze:Byłem wczoraj z panciem na płukaniu ryjka. Byłem dzielny. Chodzimy płukać ryjek co 3 dni.
Pancia przeziębiona jest. Mówi, że ledwo łazi
Fil.

Mocne, mocne kciuki w obu intencjach! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

grrr...

Post » Sob lis 07, 2009 13:41 Re: GaGoFiTooŚni, Przyjaciele i Sąsiedzi, Fil obchodzi urodziny!

grrr... pisze:
ryśka pisze:

Ten weekend? 8)

Jutro. :mrgreen:

Wyczułam! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To mocno trzymam, żeby się malutka "przyjęła" bezstresowo :ok: i od razu czuła jak u siebie.
Obrazek

ryśka

Post » Sob lis 07, 2009 13:58 Re: GaGoFiTooŚni, Przyjaciele i Sąsiedzi, Fil obchodzi urodziny!

ryśka pisze:Wyczułam! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To mocno trzymam, żeby się malutka "przyjęła" bezstresowo :ok: i od razu czuła jak u siebie.

Dzięki! To jest wyjątkowo bezstresowa i wyluzowana kicia (dla mnie pod tym względem to jakiś dziwoląg a nie kot :wink: ), więc mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Może Zuzia i Kichocia też się przy niej nieco ośmielą? Oby nie było odwrotnie. :roll: :twisted:
Obrazek

grrr...

Post » Sob lis 07, 2009 14:00 Re: GaGoFiTooŚni, Przyjaciele i Sąsiedzi, Fil obchodzi urodziny!

ryśka pisze:
Pancia przeziębiona jest. Mówi, że ledwo łazi, ale na szczęście do misek trafia. To najważniejsze.
Fil.

Pancia niech się nie wygłupia, teraz musi być zdrowa nie tylko z powodu misek :wink:
Trzymam mocno :ok:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Pon lis 09, 2009 13:37 Re: GaGoFiTooŚni, Przyjaciele i Sąsiedzi, Fil płucze ryjek ;)

Na to nie byliśmy przygotowani - najgorzej to dokocenie przeżyła Kichocia... :( Pierwszy raz widzieliśmy jak syczy, buczy. Syczała na Malwinkę ale też na nas i na Zuzię. Strasznie jej się oczka polały przy tym, bardzo się zestresowała, wpadła w panikę. :cry: Naprawdę nie sądziłam, że to będzie takie trudne akurat dla niej - nawet Zuzia dużo spokojniej do tego podeszła (czasem syknie na małą, ale ogólnie jest wesoła i spokojna). Malwinka się nie zestresowała w ogóle. Od razu maszerowała dzielnie po mieszkaniu z ogonkiem pionowo w górze niczym się nie przejmując (nic sobie nie robi z dwóch dorosłych kotów, które syczą na nią na przemian z odległości 10cm - a sama jest tak maleńka i chudziutka, że właściwie nic nie waży 8O ). Przespała spokojnie całą noc tuląc się do mnie.

Staramy się dopieszczać Kichocię i zapewnić jej spokój i bezpieczeństwo. Dziś jest już zresztą dużo lepiej - nawet się już trochę bawiła, odpowiada na miau-miau, przychodzi się głasiać. Z dużą ciekawością obserwuje z oddalenia Malwinkę w trakcie zabawy (zresztą, obserwują ją wtedy cztery pary oczu - jest na co popatrzeć :lol: ).

Magda, jak zdrówko? Mocne kciuki!!! :ok: :ok: :ok:

A jak się ma Filemonek? :ok: :ok: :ok:
Obrazek

grrr...

Post » Pon lis 09, 2009 15:33 Re: GaGoFiTooŚni, Przyjaciele i Sąsiedzi, Fil płucze ryjek ;)

Oj, Kichocia pewnie popatrzyła, że nowa koleżanka też biało-bura, ale z bujniejszą czuprynką i jak to kocia dama, musiała okazać zazdrość. Jeśli dzisiaj jest już lepiej, to pewnie jutro będzie jeszcze kroczek do przodu, a pojutrze całkiem nieźle :)
Fajnie, że Malwinka taka bezstresowa :)

Fil dziś kończy leczenie (mam nadzieję). Ryjek już wygląda na całkiem czysty, ale na wizycie się dowiemy, czy nie potrzeba z nim przyjechać jeszcze za 3 dni, tak na wszelki wypadek.

A ja już się czuję lepiej, dziękuję. Nie ma to jak lipa z miodem.
Obrazek

ryśka

Post » Pon lis 09, 2009 15:59 Re: GaGoFiTooŚni, Przyjaciele i Sąsiedzi, Fil płucze ryjek ;)

ryśka pisze:Fil dziś kończy leczenie (mam nadzieję). Ryjek już wygląda na całkiem czysty, ale na wizycie się dowiemy, czy nie potrzeba z nim przyjechać jeszcze za 3 dni, tak na wszelki wypadek.

A ja już się czuję lepiej, dziękuję. Nie ma to jak lipa z miodem.

Ciesze się! :D I dalsze kciuki! :ok: Przesyłamy dużo ciepłych myśli!
Obrazek

grrr...

Post » Pon lis 09, 2009 16:20 Re: GaGoFiTooŚni, Przyjaciele i Sąsiedzi, Fil płucze ryjek ;)

mocne kciuki za dokocenie i przegnanie strachow Kichoci :ok:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

[poprzednia][następna]