Już nieaktualne nasza kochana mpacz78 zaoferowała pomoc a rano ze mną jarekm pojedzie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga-kinia pisze:Potrzebny na dziś wieczór transport dla kotek ze sterylki trasa od Redłowo Łukuć do Sabiny Demptowo
Już nieaktualne nasza kochana mpacz78 zaoferowała pomoc a rano ze mną jarekm pojedzie
kinga-kinia pisze:Wstrząsający artykuł w Dzienniku Bałtyckim http://gdynia.naszemiasto.pl/wydarzenia ... #skomentuj
Maju musiałam ten artykuł skomentować jeżdżę tam do stoczni widzę co się tam dzieje i nie mogę spokojnie czytać tych kłamstw że te koty są zdrowe i trzeba je tylko dożywiać
sabina skaza pisze:januszku super napisałes do dziennikarki- dobra robota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
lidjanb pisze:sabina skaza pisze:januszku super napisałes do dziennikarki- dobra robota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
No przecież tego Sabinko tak nie zostawię!!!!!!!!Tak być nie może!A jak tam po dzisiejszym spotkaniu ?
sabina skaza pisze:lidjanb pisze:sabina skaza pisze:januszku super napisałes do dziennikarki- dobra robota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
No przecież tego Sabinko tak nie zostawię!!!!!!!!Tak być nie może!A jak tam po dzisiejszym spotkaniu ?
janusz strasznie mi zawsze miło na serduchu jak się tak ładnie za nami wstawiasz do mediów!!!!!!!! cała rosnę![]()
ja też skomentowałam wypowiedź w artykule pani fisher- podpisałam się imieniem i nazwiskiem. człowiek chce w spokoju dizałć i milczeć- ale to po prostu nie da rady. co to za brednie, że na siłę udomowić chcemy dzikie koty?????? czemu takie oszczerstwa są do nas wypisywane????????
dzisiejsze zebranie w cyganerii było bardzo udane
mamy zapis video dla polsatu i czekamy na sądny dzień nagrania programu![]()
do cyganerii przyszła fajna, pokaźna grupa osób wielkiego serca:
- kilka osób zaproponowało transport po sterylkach do mojego domu,
- kilka osób zapowiedziało swoją obecność na wyłapywaniu kotków do sterylizacji i do leczenia,
- byli przedstawiciele wegan trójmiasto i trójmiejskiego patrolu obrony praw zwierząt,
- ksiądz Markowski zaproponował nam WSPÓŁPRACĘ ZE ZNAJOMYM WETERYNARZEM WE WRZESZCZU
- koleżanka z PATROLU napisze i złoży pismo do IZBY WETERYNARYJNEJ, ponadto zaproponowała nam pomoc w wypożyczeniu klatek samołapek i pomoc patrolu w łapaniu zwierząt,
- była osoba która zaproponowała nam, że załatwi nam wykup tańszych leków,
- był chłopak, który obiecał nagłośnić problem z punktu widzenia PKDT w dzienniku bałtyckim,
- była kobietka która zaproponowała nam wydrukowanie ulotek w wersji czarno- białej,
- była para która zaproponowała nam ilustracje do bajki o kotku filutku (edukacja), ksiądz obiecał pomoc w skanowaniu,
- ksiądz będzie składał ze mną petycję do prezydenta.
niestety nikt nie zaoferował być DT![]()
![]()
ale mamy nieustającą nadzieję, ze jednak ktoś z tych państwa otworzy swoje drzwi i serca dla tych maleńkich kociątek potrzebujących pilnie domu przed zimą.
WSZYSCY UCZESTNICY WPISALI SIĘ W RUBRYKI ODNOŚNIE OFEROWANEJ POMOCY- KINGA WYŚLE SKANEM ADRESY, MAILE I TELEFONY DO TYCH OSÓB WSZYSTKIM UCZESTNIKOM PKDT.
wszyscy uczestnicy zebrania zostali zaproszeni na ten nasz watek, żeby na bieżąco kontaktować się z nami i prowadzić różne ustalenia. było nas ogólnie ok. 20 osób- DZIĘKUJĘ SERDECZNIE ZA PRZYBYCIE I WYSŁUCHANIE, MAM NADZIEJĘ ŻE WAS NIE ZANUDZIŁAM![]()
NA ŚMIERĆ.... MAM NADZIEJĘ, ZE DOJDZIE JESZCZE DO NIEJEDNEGO TAKIEGO SPOTKANIA. DZIĘKUJEMY ZA DAROWIZNY: MISECZKI, LEKARSTWA, KARMĘ, KOCYKI
![]()
![]()
![]()
ps. do bianmili zgłosi się dziewczyna z prośbą o druk dużych plakatów w celu zawieszenia w szkołach. jest mozliwośc przeprowadzenia zbiórki na koty ze stoczni w szkołach.
ponadto ulotki poszły do dalszej dystrybucji przez uczestników zebrania.
Agnieszka Marczak pisze:kinga-kinia pisze:Potrzebny na dziś wieczór transport dla kotek ze sterylki trasa od Redłowo Łukuć do Sabiny Demptowo
Super ekipa,zawsze możemy na siebie liczyć![]()
![]()
seja pisze:Jak wygląda w tej chwili sprawa z przepustkami dla PKDT?
Miałabym pare chętnych osób z samochodem(ale nic na 100%) na weekendowe wypady na Stocznię celem nakarmienia całego kociego dobrostanu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek i 119 gości