Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno-szuka DS!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 08, 2009 20:41 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Witaj Małgosieńko-jak miło Cie znów widziec! :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie lis 08, 2009 20:48 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Ale spokojny weekend w watku, myslałam, ze wiecej bedzie do doczytania :wink:

Usciski dla Was Kasiu :D
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Nie lis 08, 2009 21:26 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Cześć wszystkim wieczornie. Wyjechałam i wróciłam. Jak widzę, wszystko spokojnie- "sennie-jesiennie". Wszyscy podsypiają w ciepłych kątach. Uściski dla Dużych, Mniejszych i Maleńkich. :)
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Pon lis 09, 2009 6:43 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Wolę taką nudę,niż pisanie o chorobie,czy kłopotach-oby zawsze tak było!
Spokój tylko pozorny,bo maluch rozrabia strasznie-zagryza biednego Ptysia :?
Pynia oczywiście nadal leje :(
Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pon lis 09, 2009 8:15 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Dzień dobry wszystkim. W pracy już siedzę....ale byle do środy :mrgreen:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon lis 09, 2009 8:46 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Witajcie o poranku :1luvu: Właśnie usiłuję się obudzić- w pracy :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon lis 09, 2009 17:27 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

kropkaXL pisze:Wolę taką nudę,niż pisanie o chorobie,czy kłopotach-oby zawsze tak było!

A kto by nie chciał pisać samych dobrych rzeczy Kasiu! :wink:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon lis 09, 2009 19:17 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Nooo,zwłaszcza,że Ptyś jeszcze na antybiotyku,ale tylko do czwartku!-i ja i on mamy już dosyc tego podawania,ale zastrzyki przez trzy tygodnie to byłaby masakra!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon lis 09, 2009 22:14 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Kasiu, nie miałam na myśli żadnych złych wieści, tylko fajne wesołe rozmowy, jakie sa bardzo często w Waszym wątku :D

Dobrze, ze antybiotyk już się kończy, odetchniecie oboje! a z siusianiem wszystko dobrze?

Pynbia, odpusć troche Dużej! :twisted:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Wto lis 10, 2009 6:50 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Jakoś tak nie bardzo jest o czym pisać-zauważyłam,ze na wielu wątkach jakoś tak cicho się zrobiło-listopad nas spowalnia czy cóś 8O ?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto lis 10, 2009 8:15 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

kropkaXL pisze:Jakoś tak nie bardzo jest o czym pisać-zauważyłam,ze na wielu wątkach jakoś tak cicho się zrobiło-listopad nas spowalnia czy cóś 8O ?

dół jesienny się zaczyna...
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto lis 10, 2009 9:09 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Georg-inia pisze:
kropkaXL pisze:Jakoś tak nie bardzo jest o czym pisać-zauważyłam,ze na wielu wątkach jakoś tak cicho się zrobiło-listopad nas spowalnia czy cóś 8O ?

dół jesienny się zaczyna...

niestety... :twisted:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto lis 10, 2009 17:56 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno-szuka DS!

Jak widać po zmianie tytułu watku-Bruno szuka DS :cry: :cry: :cry:
Dzisiaj byłam u Sylwii po receptę i powiedziała mi,że jej chłopak nie zgadza sie na drugiego kota,po prostu cały czas myślał,że ona żartuje,mówiąc,że bierze Bruno!
Sylwii jest strasznie przykro,ale żadne argumenty do Jej chłopaka nie docierają,bedzie jeszcze próbowała go przekonać,ale raczej wybór miedzy chłopakiem,a kotem jest oczywisty.
A tak się cieszyłam z tego domku-widocznie tak miało być-nie był mu ten domek pisany :cry: :cry: :cry:
Proszę kochane cioteczki o ogłoszenia-ja naprawde nie umiem ich robić :oops:

Na dodatek Ptyś w nocy rozdrapał sobie szyjkę do krwi-a tam nie było żadnych zastrzyków-pewnie znów coś podjadł kociczkom,posmarowałam mu szyjke bedicortem i zaraz poszukam czegoś na kaftan-to jedyne wyjscie,inaczej będzie to samo co ponad rok temu,a karma hypoalergenic nie wchodzi w grę,gdyż musi jeść RC Urinary h/d ze względu na pęcherz!
Tak mi smutno.......
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto lis 10, 2009 20:40 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno-szuka DS!

Pogrzebię po forum i powklejam tu linki do wątków:
dziewczyna oferuje pomoc w ogłoszeniach:
viewtopic.php?f=13&t=102416&hilit=og%C5%82oszenia

portale ogłoszeniowe
viewtopic.php?f=1&t=87532&hilit=og%C5%82oszenia

Zasady Kociarni
viewtopic.php?t=29341

edit: dopisywałam wątki
Ostatnio edytowano Wto lis 10, 2009 20:51 przez zabers, łącznie edytowano 2 razy
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Wto lis 10, 2009 20:47 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno-szuka DS!

Kasieńko, proszę, porzuć te smutki. Te trudne chwile miną. Brunonek taki słodki, znajdzie dom. Chętnie bym go mu dała, ale póki co, nie mogę. Teściowa też kocha koty i chciałaby je mieć, ale teść na razie nieubłagany :( , chociaż kocha zwierzęta, ale niekoniecznie w domu :( Może jednak z czasem da się namówić :ok: Kasiu kochana, pozdrawiam cieplutko i głaski przesyłam dla Twoich futerek. A jeżeli mogę jakoś pomóc ... Powiedz proszę. Tylko się uśmiechnij :1luvu:
W niedzielę mam spotkanie z byłą podstawówką. Będę mocno agitować przyjaciół kotów :wink: Ale tylko tych prawdziwych :D :D :D Może ktoś się skusi :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

[poprzednia][następna]