Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:
Bo świeży Gibut to dobry Gibut![]()
- szczególnie taki prosto z lodówki
katarzyna1207 pisze:Kropek toż samo .... nawet zamykany w lodówce doopska nie rusza... trzeba za barchany i wywlekać ...
Gibutkowa pisze:Bo świeży Kropek - to dobry Kropek
Gibutkowa pisze:O... i kolejny objaw - uwielbienie dla pomidorówki
Spróbujcie mu dać trochę, ciekawa jestem czy zje. Moja tak chłeptała kiedyś że cały pysio miała czerwony
A w garnkach też mi grzebie. Ostatnio ziemniaczki gotowane turlała po podłodze aż się zjadły. I makaronik
katarzyna1207 pisze:Edyta .... to aż się SAMO nasuwa .... bierz Kropka ... one takie same som...będziesz miała jedno w dwóch ...
![]()
sis, pampersa nie potrzebujesz tak przypadkiem?kociczka39 pisze:Gibutkowa pisze:O... i kolejny objaw - uwielbienie dla pomidorówki
Spróbujcie mu dać trochę, ciekawa jestem czy zje. Moja tak chłeptała kiedyś że cały pysio miała czerwony
A w garnkach też mi grzebie. Ostatnio ziemniaczki gotowane turlała po podłodze aż się zjadły. I makaronikkatarzyna1207 pisze:Edyta .... to aż się SAMO nasuwa .... bierz Kropka ... one takie same som...będziesz miała jedno w dwóch ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gibutkowa pisze:O... i kolejny objaw - uwielbienie dla pomidorówki
Spróbujcie mu dać trochę, ciekawa jestem czy zje. Moja tak chłeptała kiedyś że cały pysio miała czerwony![]()
Kociara82 pisze:to musial byc slodki widok caly pyszczek pomidorowyEdyta, nie masz tak przypadkem gdzies fotki upamietniajacej ten widok?
![]()
Gibutkowa pisze:Kociara82 pisze:to musial byc slodki widok caly pyszczek pomidorowyEdyta, nie masz tak przypadkem gdzies fotki upamietniajacej ten widok?
![]()
Mam chyba. Jak znajdę to podrzucę
Gibutkowa pisze: W planach kolejne 2 lub 3 futrzaki(i nie wyszło to ode mnie tylko od mojego TŻ
)
katarzyna1207 pisze:A gadzina Karolina to w sensie dosłownym.... czy z charakteru..?
Kociara82 pisze:Edyta![]()
juz sie nie moge doczekac tej foty
Mizianko dla footrzastych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 53 gości