Prawda, że jestem fotogeniczna???

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zuzia96 pisze:Prawda, że jestem fotogeniczna???
Hanulka pisze:bardzo![]()
![]()
i jak dobrałaś zgrabnie tlo do kubraczka
![]()
wygląda naprawdę dobrze nasza Lileczka, grubasek maly... mam nadzieje, że sie na mnie nie obrazi![]()
ściskamy mocno i zdrówka, zdrówka, zdrówka![]()
![]()
Amika6 pisze:Lilutek ślicznie wygląda i co najważniejsze widać, że kubraczek jej nie stresuje
donia777 pisze:A Lilunia jest strasznie dzielna,bardzo dobrze,że dużo śpiszybciej jej się wszystko zagoi
![]()
![]()
A oczkiem nadal się nie interesuje nadmiernie?kropelki do oczu miałam te same po szyciu oka jak mnie Czarna załatwiła
![]()
buziaki dla Liluni
![]()
![]()
zuzia96 pisze:Wiem, że to dobrze, że Lilunia dużo śpi, bo dla niej teraz sen to zdrowie. A i czas do zdjęcia kubraczkaszybciej zleci
![]()
zuzia96 pisze:vega36 pisze:Piękne imię przyniesie koteńce szczęście. Moja Lili ma karłowatość przysadkową (waży 1,2 kg, ma półtora roku), zaburzenia wchłaniania (nie przyswaja potasu, magnezu i wapnia - wymaga obserwacji, regularnych badań krwi i kroplówek), co jakiś czas ataki padaczkowe. I... jest szczęśliwa.
Kochana Lileńka w pyszczkowym fartuszku jest znacznie mniej zaburzona, znacznie mniej absorbująca, a przy tym taaaaka słodka![]()
Na pewno jakiś domek już ją pokochał, tylko jeszcze o tym nie wie
Twoja Lili jest szczęśliwa, bo ma Ciebie i otoczona jest wielką miłością. Każdy kot zasługuje na szczęście, a taki chory, skrzywdzony szczególnie.
Nie wiem, jak ja będę wybierać domek dla mojej Lili, dla mnie zawsze najtrudniejsze jest szukanie i oddawanie tymczasów do nowego domu. A w przypadku Liluni nie może być najmniejszej pomyłki, ona już tyle przeszła. W tej chwili jest też bardzo szczęśliwą koteczką i mimo swojego kalectwa jest niezwykle pogodna, a kalectwo zupełnie nie przeszkadza jej w normalnym funkcjonowaniu. Przede mną teraz jest najtrudniejsze wyzwanie, jakiemu musiałam do tej pory stawić czoło. Lilunia musi trafić do kogoś, kto zapewni jej maksymalne bezpieczeństwo i pokocha ją tak bardzo, jak ja ją pokochałam...
A piękne imię jest to moje ukochane imię dla kotki, dałam je Liluni właśnie na szczęście :P
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, Silverblue i 36 gości