Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Shoo pisze:Witam, coś czuję, że będę tu często zaglądać. Piękne te koty. Bardzo podoba mi się Mefisto - dla ciekawostki, kiedyś miałam kota, co się zwał Belial. Pewnie by się dogadali, ha.
Jak tam Norka?
Nelly pisze:Podpis masz SUPER![]()
Już u siebie zauważyłam i miałam właśnie napisać![]()
Ja też mój dostałam jako niespodzinkę, jak Amos odszedł- nie umiem robić niestety też.
A Norcia... no biedna z tym baniem się. Naprawdę
ewaw pisze::
Norka spała ze mną, zjadła śniadanko... i tyle ją widzieli. Znów w kanapie siedzi
ewaw pisze:Może macie jakiś pomysł, jak ośmielić Norę?
shira3 pisze:Tej kanapy się nie da jakoś zamknąć? Żebi jej się to siedzenie nie utrwaliło?
Nelly pisze:Może spróbuj jak Shira radzi?
Trudno choć pewnie będzie Ci ciężko.
No i do tego intergacja, a to najlepiej przez zabawę. Jak są zainteresowane zabawką to jakoś nie zwracają tak baczej uwagi na współtowarzysza. Tak pisali w książce i faktycznie działa. Najlepiej to u mnie sprawdzały się piórka na patyku w tej roli. W ogóle spróbuj ją zabawiać, więcej czasu jej poświęć. Gadaj do niej i zabawiaj.
Jak mi przyjdzie coś do głowy to napiszę.
Shoo pisze:W jakiejś książce wyczytałam, że koty mogą się oswajać z nowym otoczeniem nawet miesiąc, a z innymi kotami jeszcze dłużej. Zależy od osobnika. Jak kot jest starszy, to pewnie jeszcze trudniej. Cierpliwości... i dużo miłościBędzie dobrze.
Cameo pisze:Melduję się w wątku
Proszę wycałować ode mnie wszystkie kociaste, ze szczególnym uwzględnieniem panny Nikity!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 14 gości