Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Którego Drania lubicie najbardziej (nie bać się, nie porozsyłam) ;) ?

Licho
4
6%
Tadzinę
3
5%
Norcię-Gumkojada
5
8%
Ropulka
5
8%
Busię (Królewnę Ch.Ch.)
7
11%
Dzicz
4
6%
Macieja Kota
4
6%
Bidzię
7
11%
Plunia Bez Mózgu
17
27%
żadnego, ich nie da się lubić
7
11%

Liczba głosów : 63

Post » Pt lis 06, 2009 20:57 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

Nooo... tyle kotów... nie wiem na którego się zdecydować :mrgreen:

(jeśli mogę, to krowę-Gumkojada poproszę 8) )

a mój prywatny Froć przejawia zamiłowania do wszelkiego rodzaju gumek :mrgreen: - dziś bawiła się zwyczajną białą myszką do ścierania :wink: :roll:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pt lis 06, 2009 21:54 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

Gumkojad zaklepany dla Ciebie 8)
Ale może lepiej jeszcze raz się zastanów... Co zrobisz i gdzie Ty teraz biedactwo pójdziesz, jak Ci weźmie następną gumkę zeżre :roll: ???
Frocia widać trochę mądrzejsza: taką do ścierania raczej trzeba przed zjedzeniem pogryźć, a to znacznie zmniejsza ryzyko wszelkiego rodzaju tragicznych następstw :twisted:
Ostatnio edytowano Pt lis 06, 2009 23:37 przez Wielbłądzio, łącznie edytowano 1 raz
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt lis 06, 2009 23:23 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

Posiedzę tu jeszcze chwilę z Wami zanim ucieknę...
Weekendy - czas znienawidzony, otchłań chorego snu i koszmarów :(
Nieprawdopodobne, jak mnie ta choroba upodliła: nie mam już chyba żadnych potrzeb poza spaniem i żarciem :( Książki, kino, teatr, spotkania ze znajomymi, kupowanie ciuchów dla przyjemności nawet...? NIC. Ucieczka. Przed bólem, bezradnością, myślami, wspomnieniami, poczuciem wszystkich zmarnowanych szans i życia raz na zawsze spalonego na popiół... Uciekam. Śpię. Płaczę. Nienawidzę tego 'życia'.
Powinnam zająć się kotami, wiem :oops: ...

Cholera chyba znów przestaje jeść :( :( :( Poobserwuję ją w przerwach między spaniem a spaniem :( przez najbliższe dwa dni i jeżeli rzeczywiście tak jest - 'zabawa' z leczeniem zacznie się od nowa :( ...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Sob lis 07, 2009 8:03 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

ObrazekWielbłądku i wszystkie koteczki.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob lis 07, 2009 11:44 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

Wielbłądzio pisze:Gumkojad zaklepany dla Ciebie 8)
Ale może lepiej jeszcze raz się zastanów... Co zrobisz i gdzie Ty teraz biedactwo pójdziesz, jak Ci weźmie następną gumkę zeżre :roll: ???
Frocia widać trochę mądrzejsza: taką do ścierania raczej trzeba przed zjedzeniem pogryźć, a to znacznie zmniejsza ryzyko wszelkiego rodzaju tragicznych następstw :twisted:

Na Białobrzeską pójdę :twisted: Nie będę SIĘ narażać... :roll:
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Sob lis 07, 2009 20:52 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

*anika* pisze:

Tak, to mi możesz napisać białą kredą w kominie (hmm, nie mam komina - to może chociaż na okapie), szkoda, że dopiero po szkodzie :oops:
Jakim cudem jesteś ode mnie o aż tyle mądrzejsza, skoro masz ponad 10 lat mniej :roll: :twisted: :wink: ?

PS. Faktycznie, nie warto się narażać... Smok poluje na nowe dziewice, siła_wyższa tylko się czai, żeby z zaskoczenia podgryźć gardło... A tak tam było miło kiedyś, za lepszych czasów :(

Wielbłądzio

Post » Sob lis 07, 2009 21:41 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

Wielbłądzio pisze:
*anika* pisze:

Tak, to mi możesz napisać białą kredą w kominie (hmm, nie mam komina - to może chociaż na okapie), szkoda, że dopiero po szkodzie :oops:
Jakim cudem jesteś ode mnie o aż tyle mądrzejsza, skoro masz ponad 10 lat mniej :roll: :twisted: :wink: ?

Jestem dobrym obserwatorem 8)
Wielbłądzio pisze:PS. Faktycznie, nie warto się narażać... Smok poluje na nowe dziewice, siła_wyższa tylko się czai, żeby z zaskoczenia podgryźć gardło...

Na szczęście mnie już to nie dotyczy 8) (khe khe, ja właśnie skończyłam 18 lat, a Smok pewnie pluje sobie w brodę, że mnie już tam nie ma w pobliżu... :twisted: )
Wielbłądzio pisze:A tak tam było miło kiedyś, za lepszych czasów :(

Ano... :|
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Sob lis 07, 2009 21:48 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

Aneciu, kary są chyba tylko za seks z nieletnią, tj. z osobą do lat 15, potem już można :mrgreen:

Wielbłądzio

Post » Sob lis 07, 2009 22:35 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

Wielbłądziu - nie było meldunku 8) . Jaka sytuacja? OK?
:ok:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob lis 07, 2009 22:38 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

Wielbłądzio pisze:Aneciu, kary są chyba tylko za seks z nieletnią, tj. z osobą do lat 15, potem już można :mrgreen:

ja wiem, ale z 18. jest zdecydowanie bezpieczniej 8) :wink:
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Sob lis 07, 2009 22:58 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

*anika* pisze:
Wielbłądzio pisze:Aneciu, kary są chyba tylko za seks z nieletnią, tj. z osobą do lat 15, potem już można :mrgreen:

Czy aby na pewno? Ja znam i sporo starsze, które skutecznie się zabezpieczać niestety nie umieją :roll: 8)
Ostatnio edytowano Sob lis 07, 2009 23:03 przez Wielbłądzio, łącznie edytowano 1 raz

Wielbłądzio

Post » Sob lis 07, 2009 23:02 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

Marcelibu pisze:Wielbłądziu - nie było meldunku 8) . Jaka sytuacja? OK?
:ok:

Jak na mnie: OK :roll: , ale tak poza tym :roll: :( ...

Wszyscy żyją i prawie wszyscy nakarmieni, tylko Szkielet nie chce jeść, saszetkę RC Instinctive była uprzejma nonszalancko zakopać :twisted: Ale chrupek też nie je, wczoraj w nocy zjadła ze dwa i przy trzecim odskoczyła od miski - czyli już raczej na pewno powtórka z rozrywki :( :( :(
Nie wiesz, którego dnia Małgosia jest do wieczora? Bo chyba któregoś ze swoich lekarzy będę musiała odwołać, żeby z Cholerą jechać...

Wielbłądzio

Post » Sob lis 07, 2009 23:22 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

Wielbłądzio pisze:
*anika* pisze:

Czy aby na pewno? Ja znam i sporo starsze, które skutecznie się zabezpieczać niestety nie umieją :roll: 8)

Nie w tym sensie mówię :twisted:

Myślałam o bezpieczeństwie Smoka. Zagrożonym przez pewne Jednostki Czuwające Nad Bezpieczeństwem Moim na przykład 8)
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Sob lis 07, 2009 23:29 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

Wiem, że nie w tym sensie. Ale ja złośliwa jestem, nie mogłam się powstrzymać :smokin:

Podstawową i najpierwszą jednostką czuwającą nad Twoim bezpieczeństwem jest przede wszystkim Twój rozum, którego mogłaby Ci pozazdrościć niejedna starsza koleżanka :roll: :twisted: (i żeby nie było: o sobie też tu bardzo myślę :oops: :( )

Obamka warczy na kogoś w korytarzu :roll:

Wielbłądzio

Post » Nie lis 08, 2009 0:44 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

Wielbłądzio pisze:Podstawową i najpierwszą jednostką czuwającą nad Twoim bezpieczeństwem jest przede wszystkim Twój rozum, którego mogłaby Ci pozazdrościć niejedna starsza koleżanka :roll: :twisted: (i żeby nie było: o sobie też tu bardzo myślę :oops: :( )

Dziękuję :mrgreen:

Jesteś pierwszą osobą, która powiedziała mi, że mam rozum :mrgreen: :surprise:

To powiedziałam ja: aniczka po martini :twisted: 8)
♪♫♬ ♪

*anika*

[poprzednia][następna]