(jeśli mogę, to krowę-Gumkojada poproszę

a mój prywatny Froć przejawia zamiłowania do wszelkiego rodzaju gumek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:Gumkojad zaklepany dla Ciebie![]()
Ale może lepiej jeszcze raz się zastanów... Co zrobisz i gdzie Ty teraz biedactwo pójdziesz, jak Ci weźmie następną gumkę zeżre???
Frocia widać trochę mądrzejsza: taką do ścierania raczej trzeba przed zjedzeniem pogryźć, a to znacznie zmniejsza ryzyko wszelkiego rodzaju tragicznych następstw
*anika* pisze:Wielbłądzio pisze:Gumkojad zaklepany dla Ciebie![]()
Ale może lepiej jeszcze raz się zastanów... Co zrobisz i gdzie Ty teraz biedactwo pójdziesz, jak Ci weźmie następną gumkę zeżre???
Frocia widać trochę mądrzejsza: taką do ścierania raczej trzeba przed zjedzeniem pogryźć, a to znacznie zmniejsza ryzyko wszelkiego rodzaju tragicznych następstw
Na Białobrzeską pójdęNie będę SIĘ narażać...
Wielbłądzio pisze:*anika* pisze:Wielbłądzio pisze:Gumkojad zaklepany dla Ciebie![]()
Na Białobrzeską pójdęNie będę SIĘ narażać...
Tak, to mi możesz napisać białą kredą w kominie (hmm, nie mam komina - to może chociaż na okapie), szkoda, że dopiero po szkodzie![]()
Jakim cudem jesteś ode mnie o aż tyle mądrzejsza, skoro masz ponad 10 lat mniej![]()
![]()
?
Wielbłądzio pisze:PS. Faktycznie, nie warto się narażać... Smok poluje na nowe dziewice, siła_wyższa tylko się czai, żeby z zaskoczenia podgryźć gardło...
Wielbłądzio pisze:A tak tam było miło kiedyś, za lepszych czasów![]()
Wielbłądzio pisze:Aneciu, kary są chyba tylko za seks z nieletnią, tj. z osobą do lat 15, potem już można
*anika* pisze:Wielbłądzio pisze:Aneciu, kary są chyba tylko za seks z nieletnią, tj. z osobą do lat 15, potem już można
ja wiem, ale z 18. jest zdecydowanie bezpieczniej![]()
Marcelibu pisze:Wielbłądziu - nie było meldunku. Jaka sytuacja? OK?
Wielbłądzio pisze:*anika* pisze:Wielbłądzio pisze:Aneciu, kary są chyba tylko za seks z nieletnią, tj. z osobą do lat 15, potem już można
ja wiem, ale z 18. jest zdecydowanie bezpieczniej![]()
Czy aby na pewno? Ja znam i sporo starsze, które skutecznie się zabezpieczać niestety nie umieją![]()
Wielbłądzio pisze:Podstawową i najpierwszą jednostką czuwającą nad Twoim bezpieczeństwem jest przede wszystkim Twój rozum, którego mogłaby Ci pozazdrościć niejedna starsza koleżanka![]()
(i żeby nie było: o sobie też tu bardzo myślę
![]()
)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 45 gości