Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Afatima pisze:Nie rozpoznałam...znaczy podejrzewałam, ale jakoś gamoniowato...
Nie po sprzątaniu, po czipowaniu psów (ale nam dzis poszło ładnie, 30 czipów), głaskaniu, drapaniu i tuleniu, tudzież głaskaniu drapaniu i tuleniu Boguszyckich Fivaczków. Zostało ich tam kilka jeszcze.
Pani Izo, takie rany długo sie goją... nie przyspieszymy tego choćbyśmy chcieli. Trzeba pożegnać sie z kochanymi osobami w duszy, w sobie, a to wymaga czasu.
Afatima pisze:Aha, i tak mi się jeszcze jedno nasunęło... jak tu wreszcie spokojnie jest i normalnie, kiedy ludzie traktują się po ludzku. Pani Izo, cudny wątek. I tyle zdjęć, tyle opowieści
iza71koty pisze:WACEK I NIEDŻWIADEK. WACEK - OPIEKUN WIRTUALNY - ANNA3-
-
Niedzwiadek nie ma jeszcze Opiekuna Wirtualnego ale jest juz z nami połtora roku. Dzis wystawię kotka do Adopcji Wirtualnej. Jest z nami od kociaczka. Jego malutki braciszek odszedł za TM. Niedzwiadek przezył ale dosć długo był wątły i chorowity. Zimą często sie przeziebiał. Ostatnio nabrał ciałka, sporo urósł. Apetyt dopisuje.Zyje w zgodzie z grupą.
Tego zdjęcia nie będe wstawiać w poscie na 1 stronie zeby nie dublować kociaków. Niedzwiadek i Wacek są juz w tym poscie na zdjęciu gdzie jedzą w wiekszej grupie.
Anna3 pisze:Witam po przerwie.
Ostatnio miałam trochę problemów, ale już jest ok![]()
Tyle, że wpłata przez to opóżniona. Przelew już poszedł i pieniądze powinny byc za chwilę na koncie.
Serdecznie pozdrawiam i pamiętam.
Jak tam mój Jacek i Wacek?
Dzięki Wiora za namiary na watek. Dzis odebrałam wiadomość.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 56 gości