Czy nadejdzie lepsze jutro ? :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 07, 2009 23:36 Re: Czy nadejdzie...? Starsza kotka będzie miała DT u markppp :)

Już ją odebrał i podpisał umowę adopcyjną. :ok: :ok:
Czekamy na dalsze wieści.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob lis 07, 2009 23:37 Re: Czy nadejdzie...? Starsza kotka będzie miała DT u markppp :)

Ufff!-wiedziałam,że Marek nie zawali sprawy!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob lis 07, 2009 23:56 Re: Czy nadejdzie...? Starsza kotka będzie miała DT u markppp :)

:mrgreen:

teraz myslę o tych biedakach co zostały...
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Nie lis 08, 2009 9:41 Re: Czy nadejdzie...? Starsza kotka będzie miała DT u markppp :)

Cześć Kochani! :)
Aniu, cieszę się, że Czarnulka ma już swój domek i swojego ludzia :ok:
Za pozostałe kociaki :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie lis 08, 2009 9:52 Re: Czy nadejdzie...? Starsza kotka będzie miała DT u markppp :)

Za pozostałe :kotek: :ok: :ok:

Ale się cieszę :D

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Nie lis 08, 2009 12:26 Re: Czy nadejdzie...? Starsza kotka będzie miała DT u markppp :)

kasia(1) pisze:Za pozostałe :kotek: :ok: :ok:

Ale się cieszę :D
ten przyklad udowadnia, ze nie trzeba sie bac adopcji starszych kotow, kocich seniorow.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie lis 08, 2009 19:24 Re: Czy nadejdzie...? Starsza kotka będzie miała DT u markppp :)

Dzwoniłam do Marka zapytać o kiciunię. A więc tak, Czarnulka aklimatyzuje się w łazience chodząc sobie po niej, ale śpi w kontenerku, bo to chyba jej azyl jest. :wink: Z kuwetką różnie bywa, ale myślę, że raczej żwirek CBEP drewniany jej nie pasi, bo i nie miała okazji go poznać. Apetyt jej dopisuje i najważniejsze, że dała się już pogłaskać. :ok: :ok: :D Jutro będzie miała szczepienie i za 2 tygodnie pójdzie na salony. :D :ok: :ok:

Dziękuję Marku. :D :cry: :D :1luvu:

Dzisiaj zawiozłam do lecznicy kotka po wypadku, który ma szczękę do drutowania i usunięcie oczka. Jutro będzie miał zabieg.
Pani która opiekuje się 30 kotami dzisiaj też złapała około 2 miesięcznego buraska z oczkiem do usunięcia, pod balkonami. Spotkałyśmy się w lecznicy u nas w Pabianicach i opowiedziała mi o kotku jakie są u niej na działce. Powiedziałam żeby go złapała, to pojedziemy do Łodzi do CoolCaty, co też zrobiłyśmy.
Ta Pani potrzebuje pomocy w ogłaszaniu kotów, nie może zostawiać każdego chorego kota u siebie, bo już ma nieprzyjemności.
Następne z chorymi oczami ma do złapania. :( Ona przez tą całą sytuację jest na skraju wyczerpania nerwowego,a tu znikąd pomocy. :(

Piechcia15 zna tą Panią i może potwierdzić.
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Nie lis 08, 2009 19:59 Re: Czy nadejdzie...? Starsza kotka będzie miała DT u markppp :)

Ojejku :( Smutne to bardzo :(
Ale może uda się pomóc chociaż trochę :ok:

A za Czarnulkę wielkie kciuki :ok:

Ania, a jak Pingwinka?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie lis 08, 2009 21:08 Re: Czy nadejdzie...? Starsza kotka będzie miała DT u markppp :)

Bardzo sie ciesze, ze Czarnula sie aklimatyzuje u Marka :D

Kciuki za chore koteczki, by miały tyle szczescia :ok:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Pon lis 09, 2009 12:25 Re: Czy nadejdzie...? Starsza kotka będzie miała DT u markppp :)

No i spoko
Kciuki od mnie też za kociaki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon lis 09, 2009 17:24 Re: Czy nadejdzie...? Starsza kotka będzie miała DT u markppp :)

Bardzo się cieszę, że Czarnulka juz w domku :ok: Trzymam kciuki za pozostałe koty :ok:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Pon lis 09, 2009 22:24 Re: Czy nadejdzie...? Starsza kotka będzie miała DT u markppp :)

Aniu skąd ty tego kota wytrzasnęłaś podrutowanego???
mówisz o pani M??matko ona znowu ma coś chorego???ta kobita sie wykończy!!! najgorsze jest to ze ona nie umie wydawać tych kotów tylko wszystkie zatrzymuje:(

http://www.allegro.pl/item803384922_rud ... pomoc.html

NA TEJ AUKCJI SA KOTKI "przez które" akcja przybycia Czarnuli do stolicy przedłużyła się...:( http://www.allegro.pl/item811520441_pom ... padku.html chory kociak podrzucony pod drzwi i przejechany kon znaleziony na ulicy:( roześlijcie gdzie możecie proszę:*
Obrazek Obrazek Obrazek

piechcia15

Od: Pt cze 26, 2009 23:10

Post » Wto lis 10, 2009 0:11 Re: Czy nadejdzie...? Starsza kotka będzie miała DT u markppp :)

Piechcia, to nie był koń:)
nadal z miauczykotkiem:-) http://www.miauczykotek.pl

maskota

Od: Czw wrz 17, 2009 22:33

Post » Wto lis 10, 2009 5:09 Re: Czy nadejdzie...? Starsza kotka będzie miała DT u markppp :)

Piechcia15 sie pomyliła z literką, bo to był kotek i do tego jeszcze żył podobno. :cry:

Dzwoniłam wczoraj naprawdę kilka razy do lecznicy CoolCaty, ale nasze wetki nie mogły odebrać bo trwał zabieg i nic nie wiem o tym kotku który był zawieziony w niedzielę na operację. :(
Ania-CoolCaty powiedziała, że to będzie długie leczenie i że kotek już nie będzie mógł wychodzić na dwór.
Ja nie wiem, co ta karmicielka zrobi z tym kotkiem skoro nie będzie mógł wychodzić.

Magda, to nie jest Pani M, tylko T.K. i to jest kot dokarmiany przez nią na działce(jeden z 20) :strach:

Dzisiaj ma mieć zabieg usunięcia oczka ten maluch o którym pisałam wcześniej, ale u nas w Pabianicach. Dzisiaj idę do tej lecznicy z moją Lusią to zapytam co z maluchem.

Piechcia15 dzięki za allegro dla tych biedulek. :cry:
Cioteczki porozsyłajcie gdzie tylko możecie. :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto lis 10, 2009 18:58 Re: Czy nadejdzie...? Starsza kotka będzie miała DT u markppp :)

hahaha bardzo śmieszne:) człowiek się pomyli a tu zaraz wszystko wypatrzą:)

miałam jutro jechać robić im zdjęcia, ale skoro sa porozkładane w lecznicach to bez sensu. :( słuchajcie togo kota trzeba jej zabrać!! ona je kocha itd ale to nie jest zdrowa miłość skoro ten koto chodził z takimi ranami tydzień czasu a ona nie wiedziała!! to znaczy że nie ma nad tym kontroli!!! i niech mówi sobie co chce, ale jestem przeciwnikiem takich zbieraczek!!
Obrazek Obrazek Obrazek

piechcia15

Od: Pt cze 26, 2009 23:10

[poprzednia][następna]