Sosnowiec K.Chatka-PILNE OGŁOSZENIA STR99

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 07, 2009 11:00 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

bw22 pisze:Witam
Zaprzyjaźnianie Demolki i Olka niestety zupełnie nie wychodzi. Kota ucieka przed Olim, przesiaduje tylko na szafach, prawie zupełnie nic nie je. Jeśli taki stan rzeczy nie zmieni się do poniedziałku będę zmuszona oddać Olka.

znam ten ból
kciuki trzymam mocno zaciśnięte żeby wam się udało :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Sob lis 07, 2009 11:16 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

hidi pisze:No to ja potrzymam kciuki, coby sie Demolka z Olkiem dogadaly ;) :ok:

Zreszta, moej tymczasy tez na razie szukaja wspolnego jezyka :ryk: :ryk:

Ja to nawet nie chce pisac o tym jak dogaduje sie 12 kotów 8) Niektóre docieraja sie do dziś, a niektóre po kilku latach pałają do sibie żądzą mordu, ale nie mogłabym żadnego z nich oddać.
Np Jurek, znaleziony ze złamana łapka, miał byc tylko do momentu "naprawy" łapki i marsz do nowego domu. Został , mimo, ze nienawidzi go Teodor i Krecik, on zaś nienawidzi Synka. Synek uprowadzony przeze mnie z obory, gdy podrósł znalazł "domek" :evil: w Sosnowcu, wrócił po dwóch tygodniach. Został , bo jak wydac Synka, który ciagle sypia owinięty na mojej szyi i do tego ten wyrzut sumienia, ze oddałam go juz raz i to do takiego domu :evil: Synka nienawidzi Krecik i Jurek. Toleruje Teodor, wiec przebywaja razem.Teodor nienawidzi Krecika, choc razem dorastali i sypiali, teraz Teodor chce go zamordować. Wszyscy wykastrowani, a momo to nie moga przebywac razem. Jako jedyny kocur, który ma to wszystko gdzieś jest głuchy Bogdan. Kiedys chciał zapanowac nad nim Teodor, ale poniewaz Bogdan nie złyszy wiec nie zwracał na niego uwagi i Teodor odpuscił, choc go nie lubi :wink: Sytuacja bardzo, bardzo uciązliwa, ciagle muszę pamiętać, gdzie który przebywa. Dobrze, ze mam dom kilka pokoi i strych , ale pewnie gdybym mieszkała w bloku nie miałabym 12 kotów, tylko mniej :wink: , więc i mniej do izolowania od siebie. Dochodzą do tego też antypatie wsród pań kotek, ale to nie jest żądza mordu jak u panów kocurów 8)
Śledze od dłuzszego czasu wątek o kroplach Bacha i bedę próbowała je zastosowac, choc przeczytałam , że jest to długotrwały proces. Mimo to spróbuję. Nie mogłabym oddac żadnego mimo, ze sprawia mi to ogromny kłopot.
Mam nadzieje, że Oli jednak dojdzie do porozumienia a jego opiekunowie uzbroja sie w cierpliwość , to dopiero kilka dni, dajcie im czas :ok:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Sob lis 07, 2009 12:18 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

Daj jeszcze ok. 2 tygodni Oliemu, ja mam swoje 2 koty, jak trawił do mnie Kłak na tymczas no to moja Kleo go omijała szerokim łukiem, a jak już został na stałe (nasza miłość wzajemna zakwitła) to przez pierwsze pół roku Kleo była obrażona, syczała i wogóle fochy stroiła, stwierdziłam że nie będę się przejmować - przeżyją. Ale za to zimą to między nimi taka miłość panuje że hej, bo wiadomo na dworku zimno więc z kim sie trzeba pobawić 8) i wtedy Kleo kocha Kłaczka nad życie :mrgreen: teraz zrobiło sie zimno no i obecnie w oknie wisi firanka która trzyma sie na tylko 2 żabkach (zwykle wisi ładnie powieszona - bo co drugi dzień musze ją wieszać :evil: ) bo moje gady i+ tymczas Flip szaleją i demolują wszystko
No ale cóż może Kleo i Kłak nigdy nie będą razem spać przytulone choć razme mieszkają od ok.1roku i 9 miesięcy ale sie tolerują i jest oki

Twoja kicia też sie przyzwyczai, dotąd jako jedynaczka czuje sie zagrożona, przejdzie jej, wystarczy dać im czas ;)

Trzymam kciuki za nich ;)
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Sob lis 07, 2009 14:48 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

Sosnowiecka Kocia Chatka na 1 :D
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Sob lis 07, 2009 16:57 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

Berek u Karmicielki na D.T. :D
Obrazek

Obrazek

Berek szuka Domku wychodzącego
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Sob lis 07, 2009 17:06 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

Śliczny ten Berek :ok: za domek wychodzący.

Marta co do dyżurów w związku z wyjazdem Teresy, to ja bym mogła się wpisać na środę i piątek wieczorem.
jak jutro będę w kociej Chatce jeżeli te terminy są wolne to się wpiszę :P
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Sob lis 07, 2009 17:07 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

Śliczny Berek :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Sob lis 07, 2009 17:08 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

A i może Elzunia się wam leniwie przypomni :P
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Sob lis 07, 2009 18:43 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

A ja zaprosze na bazarki, takie tam zimowe odzienie, ale moze komus sie spodoba? albo może choc podniesie do góry ? :wink:

viewtopic.php?f=20&t=103059

viewtopic.php?f=20&t=103055
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Sob lis 07, 2009 20:27 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

Iweta pisze:A ja zaprosze na bazarki, takie tam zimowe odzienie, ale moze komus sie spodoba? albo może choc podniesie do góry ? :wink:

viewtopic.php?f=20&t=103059

viewtopic.php?f=20&t=103055

Dziękujemy Iweta :1luvu: bede hopała z uporem maniaka :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob lis 07, 2009 20:32 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

Dorota Wojciechowska pisze:Śliczny ten Berek :ok: za domek wychodzący.

Marta co do dyżurów w związku z wyjazdem Teresy, to ja bym mogła się wpisać na środę i piątek wieczorem.
jak jutro będę w kociej Chatce jeżeli te terminy są wolne to się wpiszę :P

Super :ok: Im wiecej zapelnionych dyżurów tym bardziej swój czas poświecem na zdjęcia i tym samym ogłoszenia.Zresztą w tym tyg doszczepiamy trójkę grzybów z kociarni :roll:

Dziś do nowego domku pojechala jeden buraczek :D

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob lis 07, 2009 22:03 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

Boroczek pojechał. Jego Nowa Duża już zdała relację. Maluch się boi. Powiedziałam żeby dali mu czas, niech sam wyjdzie z transortera. pewnie zacznie buszować jak pójdą spać :mrgreen:

Trzymaj się maleńki :ok:
MIKUŚ

Post » Sob lis 07, 2009 22:34 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

Super, że burasiątko znalazło domek :D Ja dziś zawiozłam na kociarnię wszystkie koce które zabrałam do prania wszystko wpakowałam do szafy :)
Dziś byłam w odwiedzinach u mojej małej tygryski, którą wyadoptowałąm kilka dni temu. Mała świetnie się zaaklimatyzowała, urosła i z psem jest za pan brat :D wyjada mu jedzenie z miski i nawet z pyszczka :D Ewa nowa duża małej powiedziała, że nawet nie może jej "skarcić" że włazi gdzieś gdzie nie może bo piesek staje w obronie małej :D i okazało się że TŻ Ewy robi stronki internetowe i zaoferowali nam pomoc więc mam nadzieję, że wreszcie coś w tym temacie się ruszy bo jakoś nie mamy szczęścia do naszej stronki.
Dorotka wielkie dzięki, że pomożesz dziewczynom w dyżurach bo wiem jakie to jest obcążenie jak któraś wypadnie z dyżurów a tym razem to będę ja :( mnie nie będzie od wtorku 10.11 do następego wtorku 17.11 włącznie. Mam nadzieję, że przynajmniej uda mi się coś fajnego zakupić na nasze bazarki :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob lis 07, 2009 22:38 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

terenia1 pisze:Dorotka wielkie dzięki, że pomożesz dziewczynom w dyżurach bo wiem jakie to jest obcążenie jak któraś wypadnie z dyżurów a tym razem to będę ja :( mnie nie będzie od wtorku 10.11 do następego wtorku 17.11 włącznie. Mam nadzieję, że przynajmniej uda mi się coś fajnego zakupić na nasze bazarki :D

Nie kłam że się smucisz :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
MIKUŚ

Post » Sob lis 07, 2009 22:40 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

I pamiętaj o mojej egipskiej Bastet :mrgreen:

Kupuj dużooooo............, a co zedrzyjcie ze mnie ostatnie resztki forsy :evil:

Znowu dostanę jobla na bazarku :mrgreen: Tym razem egipskim. Akurat pasi, bo chałwa mi się skończyła :evil:
Tylko pamiętaj z pistacjami;p
MIKUŚ

[poprzednia][następna]