Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maja215 pisze:Sol Lutra jest właśnie w drodze do Akimy,bo była u mnie zabrać klatkę.
Najlepiej smsa do niej napisz..
Tweety pisze:dzwonił dr Ingarden, operacja zakończona, ogólnie doktorzy są zadowoleni z jej przebiegu. Miko ma ustabilizowanym kręgosłup własnymi wyciętymi żebrami (nie pytajcie o szczegóły, bo dla mnie to brzmi jakoś niewyobrażalnie). Oczywiście teraz trzeba czekać co mały na to wszystko. Jeszcze przed zabiegiem ponoć próbował coś zrobić z tylnymi łapkami, na pewno wie, że je ma i że do czegoś mu kiedyś służyły.
O matko, ależ nerwy dzisiaj! Kciuki nadal niezbędne!
casica pisze:za Miko![]()
A macie już jakiś plan co do jego przyszłości?
lutra pisze:Transportery od Sol odstawione na kocimską.
Łapanka w Olkuszu zaowocowała kotką i kocurkiem (rudo-biały), które zostały odstawione na sterylkę, Monika marzy o domu dla nich :/
W arwecie podejrzenie pp, przypadek przywieziony przez Panią z Kozłówka :/
Arwet chwilowo spalony, czekamy.
Z Rossmana odebarane 100 puszek: 12 ostawionych do Miuiti, 12 do Maji; do Miuti jeszcze Feliway i magoczne kapsułki, ale Szymek kiepsko, Marek miał zabrać go do weta...
Od Maji zabrana klatka dla Gracji, która lubi koty z chlewa zabierać - dowiozę ok.19.15.
Gracjo, może chcesz się zabrać ze mną na kocimską, co?
Jeśli ktoś by się pytał, czego chcę od Mikołaja, to chcę ten wisior, który miała Hermiona i mogła być w dwóch miejscach jednocześnie. Może ktoś wystawi na bazarku, a tak serio - padam.
PS
Jutro nie odbieram telefonu...w poniedziałek też nie.
Tweety pisze:
i nie będziesz do mnie dzwonić?
Tweety pisze:casica pisze:za Miko![]()
A macie już jakiś plan co do jego przyszłości?
wszystko zależy od efektów operacji. Mam poczynione wstępne rozmowy na okoliczność gdyby był kaleką do wyciskania lub załatwiającym się pod siebie, co prawda mógłby iść do tego domu dopiero za ok. 3 miesiące ale jest to plan awaryjny. Lepiej aby wyzdrowiał i trafił do "normalnej" adopcji
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 107 gości