RudyPoOperacjiŁapek Jedzie Na Rehabilitacje Do Olsztyna !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 05, 2009 9:13 Re: RudyPoOperacjiŁapek Na Rehabilitacji W DT Walka O Łapkę

:cry: :cry: :cry:

brykaj po Tęczowym Moście Maluszku, zdrowy i silny, nie zapomnę Twoich oczu dzieciaku :(
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Sob lis 07, 2009 7:52 Re: RudyPoOperacjiŁapek Na Rehabilitacji W DT Walka O Łapkę

nikt do Cymka nie zagląda, więc sobie brykniemy do góry ;)
Cymek to rozrabiaka na całego ;) , ale wszystko robi z takim wdziękiem, że nie sposób nie wybaczyć ;) , zawsze pierwszy do michy, drze japę tak że dałabym mu z wokalizacji jakieś 5 kilo więcej niż ma ;) jak stary kocur - daj daj i daj, no już, do kurtki nędzy! :ryk:
łapeńka... naświetlamy kilka razy dziennie, w 3 miejscach - bioderko, kolanko i paluszki, nerwy tam są, jest czucie, Mały się wkurza jak go tarmosimy, ale trzeba próbować
niestety, chodzi czesto na tej odwiniętej nózce, są niewielkie ale są, obtarcia
była wczoraj cioteczka joshua_ada, porobiła Małemu fotki pod kątem adopcji, zobaczymy co w poniedziałek powie dr Bissenik, chciałabym też go w poniedziałek w końcu zaszczepić

xandra

Post » Sob lis 07, 2009 9:38 Re: RudyPoOperacjiŁapek Na Rehabilitacji W DT Walka O Łapkę

Kawałeczek wczorajszej 'sesji zdjęciowej' - podziwy dla ślicznego rozbójnika mile widziane :twisted:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Sob lis 07, 2009 9:57 Re: RudyPoOperacjiŁapek Na Rehabilitacji W DT Walka O Łapkę

Ależ to maleństwo już wyrosło!!!!!! Piękny jest!!!!!

ewick

Od: Pon lis 27, 2006 16:32

Post » Sob lis 07, 2009 10:06 Re: RudyPoOperacjiŁapek Na Rehabilitacji W DT Walka O Łapkę

No to podziwiam :wink: Mniam Marchewa :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Sob lis 07, 2009 11:43 Re: RudyPoOperacjiŁapek Na Rehabilitacji W DT Walka O Łapkę

Śliczności maleństwo:))
Marzę o takim, ale póki co do ratowania same czarne albo krówki mi przypadły.

Jaka lampa naświetlacie? Milutek miał naświetlania lampą z filtrem czerwonym i niebieskim. A w domu dodatkowo naświetlałam go lampą bioptron. To trochę inne urazy ale może by pomogło.

Może dobrze byłoby na tę łapkę, którą sobie rani nakładac mu takie niemowlęce skarpetki. Jakby co mam trochę takich czerwonych, będzie mu ładnie:)) Kupiłam kiedyś całe mnóstwo, kiedy na forum była kotka z obciętymi wnykami łapkami.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Sob lis 07, 2009 11:50 Re: RudyPoOperacjiŁapek Na Rehabilitacji W DT Walka O Łapkę

no właśnie mam bioptrona, ale bez nakładek, nie udało się ich załatwić, niestety
zapytam Bissenika o skarpetki :ok:

xandra

Post » Sob lis 07, 2009 12:18 Re: RudyPoOperacjiŁapek Na Rehabilitacji W DT Walka O Łapkę

Ja o tych nakladkach pisałam w sensie naświetlań w gabinecie rehabilitacyjnym i tam były zmieniane filtry. Leżał pod tą lampą raz pod czerwona a potem pod niebieską.
Można taką lampę podczerwoną załatwic, one nie sa drogie jakby co.
O filtrach na bioptrona tylko czytałam, też mam pozyczony tylko ten podstawowy.

Lidka

Post » Sob lis 07, 2009 17:59 Re: RudyPoOperacjiŁapek Na Rehabilitacji W DT Walka O Łapkę

joshua_ada pisze:Kawałeczek wczorajszej 'sesji zdjęciowej' - podziwy dla ślicznego rozbójnika mile widziane :twisted:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Piękny Cynamonek :1luvu: :1luvu: :1luvu: I tak jakby lepsiejsza ta tylna łapeczka - inaczej trzymana :wink:
Xandra - na działce nie byłam :?
Widziałam się dzisiaj przez chwilkę z dr. Bissenikiem - oczywiście pytał się o postępy Cynamonka :wink: Co wiedziałam to powiedziałam :D
:wink: :wink: :wink:
Ostatnio edytowano Sob lis 07, 2009 18:45 przez Aleksandra59, łącznie edytowano 1 raz

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Sob lis 07, 2009 18:10 Re: RudyPoOperacjiŁapek Na Rehabilitacji W DT Walka O Łapkę

piękne foty pięknego kota....
urósł ,zmężniał ,dobrze mu u ciebie :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob lis 07, 2009 18:27 Re: RudyPoOperacjiŁapek Na Rehabilitacji W DT Walka O Łapkę

no chyba urósł, nie wiem :1luvu:
z ogłoszeniami do adopcji czekam do poniedziałku, do spotkania w lecznicy, aczkolwiek nie wiem czy to nie za mał czasu na decyzję co do łapki - tniemy czy nie... ale na pewno zapytam o "skarpetki"
martwiłam się o koty, w tym bardzo o Cymka, bo mam w domu bandę nastolatków, ale dzieciaki szalenie odpowiedzialnie podeszły do tematu kotów w domu, koty ogólnie same sie wyniosły do pokoju obok, do łazienki i tam spały, więc luz
gdyby ktoś chciał to mam jeszcze tort pyszny, zapraszam :D

xandra

Post » Sob lis 07, 2009 18:33 Re: RudyPoOperacjiŁapek Na Rehabilitacji W DT Walka O Łapkę

Chandra duzo robisz dla tego malucha, kciuki :ok:

to może ja do Ciebie na tort a Ty do mnie na pierogi :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Sob lis 07, 2009 18:34 Re: RudyPoOperacjiŁapek Na Rehabilitacji W DT Walka O Łapkę

przyjezdzajcie, serio mowię, tort jeszcze jest :)
adres masz

xandra

Post » Sob lis 07, 2009 18:51 Re: RudyPoOperacjiŁapek Na Rehabilitacji W DT Walka O Łapkę

xandra pisze:przyjezdzajcie, serio mowię, tort jeszcze jest :)
adres masz

jutro Tz do pracy na 16.00 :(
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Sob lis 07, 2009 19:24 Re: RudyPoOperacjiŁapek Na Rehabilitacji W DT Walka O Łapkę

Ja myślę, że na decyzje o cięciu to jeszcze za wcześnie. Dajcie mu jeszcze trochę czasu.
no chyba, że cierpi z powodu niesprawności.

Lidka

[poprzednia][następna]