Moje tymczasy i nie tylko.Mama[*]

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt lis 06, 2009 8:42 Re: Kluski.Mini[*]Bibi[*]Tri[*]PP???Potrzebuję wsparcia...

kotek72 pisze:Nie wiem czy wieści dobre...
Na razie jest bez zmian z tym może tylko,że Lili nie wymiotuje i mogłam jej wcisnąc trochę conva.
Za to pojawiła sie biegunka,nie wielka ale jednak.Temp.40.4,kotka dostaje antybiotyki+ nawadnianie,w domu również.
Co jeszcze mogę zrobić?Jeśli ktokolwiek może mi coś podpowiedzieć to proszę tu lub na PW.Wszystkie rady postaram sie wykorzystaćzrobię co tylko się da aby pomóc Lili.Caniserin został podany wczoraj,dzień wcześniej wieczorem zauważyłam,że mała nie ma apetytu i wymiotuje.Czy mogę podać jej oprócz caniserinu krew od kota zdrowego czy już nie potrzrbuję?Jesoo,nie wiem już co robić... :cry:
:cry: :cry: :cry: LILI UMARLA <+> TRZYMAJ SIE KOTEK72 :cry: :cry:
krynia08

Post » Pt lis 06, 2009 8:45 Re: Kluski.Mini[*]Bibi[*]Tri[*]PP???Potrzebuję wsparcia...

MINI<+> BIBI<+>TRI<+>LILI<+> :cry: :cry: :cry:
krynia08

Post » Pt lis 06, 2009 9:23 Re: Kluski.Mini[*]Bibi[*]Tri[*]PP???Potrzebuję wsparcia...

PANI EWO PROSZĘ SIE TRZYMAĆ :cry: :cry: :cry:
krynia08

Post » Pt lis 06, 2009 13:45 Re: Kluski.Mini[*]Bibi[*]Tri[*]PP???Potrzebuję wsparcia...

Lili odeszła dziś przed 8 rano :cry: [*]
Nie ma juz radosnej,rozbrykanej kotki której wszędzie było pełno :cry:
A ja...pękło coś we mnie :cry:
Mam dość,w ciągu miesiąca umarło mi 6 kotków,nie daję juz rady wiecej zniesć :cry:
Obrazek
Mini[*]-22.10.2009r.nigdy Cię aniołku nie zapomnę.
Bibi[*]-03.11.2009r.Małe,radosne słoneczko,bądź szczęśliwa.
Lili[*]-06.11.2009r.Czekaj na mnie moja wesoła koteczko.
Izzi[*]-07.11.2010r.Zasnęłaś o wiele za szybko.Przyjdę smyku do Ciebie,czekaj na mnie.

kotek72

Od: Pt sty 13, 2006 20:20

Post » Pt lis 06, 2009 15:41 Re: Kluski.Mini[*]Bibi[*]Tri[*]PP???Potrzebuję wsparcia...

kotek72 pisze:Lili odeszła dziś przed 8 rano :cry: [*]
Nie ma juz radosnej,rozbrykanej kotki której wszędzie było pełno :cry:
A ja...pękło coś we mnie :cry:
Mam dość,w ciągu miesiąca umarło mi 6 kotków,nie daję juz rady wiecej zniesć :cry:

:(
krynia08

Post » Pt lis 06, 2009 19:39 Re: Kluski.Mini[*]Bibi[*]Tri[*]Lili[*]

podniosę------ech sama nie wiem nawet co napisac :(
krynia08

Post » Pt lis 06, 2009 23:18 Re: Kluski.Mini[*]Bibi[*]Tri[*]Lili[*]

---------------------------------------------------------------------------------------------------
krynia08

Post » Sob lis 07, 2009 1:10 Re: Kluski.Mini[*]Bibi[*]Tri[*]Lili[*]

Hmm,Pewna osoba na PW zarzuciła mi,że chciałam zaistnieć na forum biorąc maluszki na odchowanie.Najprawdopodobniej one przyniosły mi wirusa i odeszły przez to jeszcze trzy moje ukochane koteczki[*] :cry:
Nie było tak,chciałam pomóc komus kto tej pomocy potrzebował i sam nie mógł sie malcami zając.Pewnie postąpiłabym inaczej gdybym wiedziała,ze takie coś przytrafi mi się po raz drugi(pierwszy raz pp miałam ponad 2 lata temu).
Osoba ta napisała też,że nie żałuje mnie tylko kociaków.Ja również nie żałuję siebie tylko tego,że nie zdążyłam moich skarbów poszczepić,bo zawsze łapały jakies przeziębienia.I tak szczepienie się odwlekało :(
Nawet złe jest to,że napisałam że kotki umierają,zostałam posądzona o"podobieństwo"do hospicjum Agn i o chorobę psychiczną...No cóż,jedni mają skrzywienie w tę,drudzy w tamtą...
Obrazek
Izzi[*]-07.11.2010r.Zasnęłaś o wiele za szybko.Przyjdę smyku do Ciebie,czekaj na mnie.

kotek72

Post » Sob lis 07, 2009 10:29 Re: Kluski.Mini[*]Bibi[*]Tri[*]Lili[*]

kotek72 pisze:Hmm,Pewna osoba na PW zarzuciła mi,że chciałam zaistnieć na forum biorąc maluszki na odchowanie.Najprawdopodobniej one przyniosły mi wirusa i odeszły przez to jeszcze trzy moje ukochane koteczki[*] :cry:
Nie było tak,chciałam pomóc komus kto tej pomocy potrzebował i sam nie mógł sie malcami zając.Pewnie postąpiłabym inaczej gdybym wiedziała,ze takie coś przytrafi mi się po raz drugi(pierwszy raz pp miałam ponad 2 lata temu).
Osoba ta napisała też,że nie żałuje mnie tylko kociaków.Ja również nie żałuję siebie tylko tego,że nie zdążyłam moich skarbów poszczepić,bo zawsze łapały jakies przeziębienia.I tak szczepienie się odwlekało :(
Nawet złe jest to,że napisałam że kotki umierają,zostałam posądzona o"podobieństwo"do hospicjum Agn i o chorobę psychiczną...No cóż,jedni mają skrzywienie w tę,drudzy w tamtą...
8O 8O
krynia08

Post » Sob lis 07, 2009 10:54 Re: Kluski.Mini[*]Bibi[*]Tri[*]Lili[*]

krynia08 pisze:
kotek72 pisze:Hmm,Pewna osoba na PW zarzuciła mi,że chciałam zaistnieć na forum biorąc maluszki na odchowanie.Najprawdopodobniej one przyniosły mi wirusa i odeszły przez to jeszcze trzy moje ukochane koteczki[*] :cry:
8O 8O

jak koty dzis?
krynia08

Post » Sob lis 07, 2009 11:02 Re: Kluski.Mini[*]Bibi[*]Tri[*]Lili[*]

Na razie wszystko jest ok,oby już tak zostało.
Nie odżałuję jednak tych co odeszły,tak mi ich brak :(
I pomimo,że jest wiele innych to jednak nie to samo.Każde było inne,a Lili pewnie już biegałaby gdzie by dała radę wejść :cry: Nie wyobrażam sobie jakoś,że już nie zobaczę moich wesołych,ślicznych koteczek :cry:
Może kiedyś,w przyszłości się z nimi spotkam?
Obrazek

kotek72

Post » Sob lis 07, 2009 13:09 Re: Kluski.Mini[*]Bibi[*]Tri[*]Lili[*]

:ok: :ok: :ok: :ok:
krynia08

Post » Sob lis 07, 2009 16:47 Re: Kluski.Mini[*]Bibi[*]Tri[*]Lili[*]

-------------------------------------------czekamy na wiesci :kotek:
krynia08

Post » Sob lis 07, 2009 22:42 Re: Kluski.Mini[*]Bibi[*]Tri[*]Lili[*]

:kotek:
krynia08

Post » Sob lis 07, 2009 23:53 Re: Kluski.Mini[*]Bibi[*]Tri[*]Lili[*]

Obrazek
Moja ukochana Lili[*]-ur.05.2009r-06.11.2009r.
Śmierć tej koteczki boli mnie najbardziej,bardzo dużo czasu upłynie aż ból troszkę zelżeje :cry:
Nie umiem się pozbierać po jej stracie :cry:
Lili,czekaj na mnie,ja do Ciebie przyjdę...na pewno się spotkamy...

Reszta jakoś się trzyma,jednak nie wiem jak ja mam poradzić sobie ze sobą...
Obrazek

kotek72

[poprzednia][następna]