K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 05, 2009 12:48 Re: K-ów,mały Miko ze złamanym kręgosłupem-zbieramy na operację

ja tak na bardzo szybko, wieczorem napisze wiecej

Maluchy zaszczepione, za trzy tygodnie maja isc do odrobaczenia a za miesiac drugie szczepienie.
Malwinka wstepnie w niedziele jedzie do domku :) pozostaje umowic tylko spotkanie z domkiem Michaski.

Michaska wlasnie uprawia czynna demolke pokoju z ...Fumikiem 8O sie gonia, poluja na siebie, bawia sie, skacza, ogony lapia... Lutra! Trzeba popracowac koniecznie nad domek Michaski zeby wzieli moze tez jej braciszka... ona musi miec kogos do pary!!!
A teraz dolaczyl sie Glus. Borki wisza na klatce i chetnie by pogonily komus kota ale nie ze mna takie numery :twisted: wróci TŻ bedzie je wypuszczal bo to on dzis przejmuje dyzur popoludniowy ;)

cdn bo teraz musze uciekac
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw lis 05, 2009 13:32 Re: K-ów,mały Miko ze złamanym kręgosłupem-zbieramy na operację

lutra pisze:Halo, Centralo! To nie śmiechy i nie żarty, proszę wszystkich po raz czwarty. :)

Dziewczyny, ja podczytuje ukradkiem i mysle intensywnie.
Nie powiem jeszcze konkretnie poniewaz Cincian w laboratorium gdzie zasiegu brak.

Ale dam feedback.
Najpewniej to do Tweety mozna, bo blisko z AGH. Wieczorem cos napisze jak sie z tym moim Malzem spotkam.
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Czw lis 05, 2009 13:43 Re: K-ów,mały Miko ze złamanym kręgosłupem-zbieramy na operację

mój email to barb@interia.pl
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Czw lis 05, 2009 14:05 Re: K-ów,mały Miko ze złamanym kręgosłupem-zbieramy na operację

ja moje dwa portale podtrzymuje, ale wiecej nie przyjme juz:(
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Czw lis 05, 2009 14:09 Re: K-ów,mały Miko ze złamanym kręgosłupem-zbieramy na operację

BarbAnn pisze:mój email to barb@interia.pl

czyli dopisuje Cię Aga na pierwszej stronie do GW, oui?
Merci.
Agnieszko, Kitkową też dopisz do GW i mnie.
Jakoś się podzielimy, np. maluchy niesterylizowane, kotki i kocurki, co?
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Czw lis 05, 2009 14:38 Re: K-ów,mały Miko ze złamanym kręgosłupem-zbieramy na operację

tak
a teraz znikam z netu i bede w sobote online
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Czw lis 05, 2009 15:24 Re: K-ów,mały Miko ze złamanym kręgosłupem-zbieramy na operację

Lutro, u p. Jasi koty z kk :( mamy jakiś plan "B"? w transportery i pod ławkę?

a co z ta folią do budek?

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw lis 05, 2009 15:40 Re: K-ów,mały Miko ze złamanym kręgosłupem-zbieramy na operację

Mogę folię kupić jutro, każdy niech ma nóż i taśmę, ok?
Plan B - pikle.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Czw lis 05, 2009 16:01 Re: K-ów,mały Miko ze złamanym kręgosłupem-zbieramy na operację

Witam.
Komputer odzyskałam wcześniej niż myślałam.Właśnie przesłalam opis wraz z fotkami dla Jerrego.
Sol bylo by super gdyby dom o którym mówiłaś wzioł jeszcze Jerrego..on taki straszny bidulek..do większego i bardziej drapieznego kota on się nie nadaje..sama widzę jak Tom go męczy..nie raz muszę interweniować.
Z tym że on by doszedł troszkę pózniej..nie jest jeszcze zaszczepiony..ze względu na ciągle nawracające robale które nie idzie wytępić.. :(

Tweety tak jak pisałam w smsie Tom zostaje na moim,tylko prośba do Ciebie by te należności za odrobaczanie i szczepienie poszły teraz na AFN,a zaraz po pierwszym przyszłego miesiąca Ci wszystko zwrócę na konto..
Oczywiście w karmie i żwirku jednego kota mniej liczyć proszę.

Doślę za chwilę na meila również aktualizację dziewczynom ogłaszajacym,sprawę że buraski(Romeo i JUlia) są zaszczepione.

Acha.. również właczam się z prośbą do panów fotografów o fotki dla burasków i Jerrego..Termin ,taki jaki pasuje fotografom...oprócz poniedziałku..(9.11)

Co do ogłoszeń..podtrzymuję moje ogłaszanie gumtrre,z tym zastrzeżeniem że bardzo proszę o aktualizację- opis i fotki ,lub przynajmniej listę kotów- kocice i młode koty(na meila iwonarogala@interia.pl) które mają być ogłaszane..troszkę się pogubiłam w ostatnim czasie..a szukanie allegro ,które koty mają a które nie ,jest czasochłonne.
Pozdrawiam.
Obrazek

maja215

Od: Nie lip 19, 2009 19:29

Post » Czw lis 05, 2009 16:07 Re: K-ów,mały Miko ze złamanym kręgosłupem-zbieramy na operację

Kosma, dwie tabletki Betaglukanu zostawiam Ci na Kocimskiej = od grrr... :)

Bede dzis ok 18 najpozniej na Kocimskiej moze ciut wczesniej (pojade prosto z pracy).

Mam pytanie do drogich kolezanek i kolegow z forum:
czy ktos ma pozyczyc na okres 2 miesiecy (maksymalnie) turystyczne lozko rozkladane?Po operacji bede musiala spac oddzielnie (ze wzgledu na uraz oka przez sen) a w moim pokoiczku nie zmiesci sie zaden dodatkowy wiekszy mebel. Jakby ktos mial pozyczyc bede baaardzo wdzieczna :) Oddam jak tylko stane na nogi.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw lis 05, 2009 16:20 Re: K-ów,mały Miko ze złamanym kręgosłupem-zbieramy na operację

U dra Szpeyera zostały 4 sterylki, Panikoto, czy Ty tam właśnie masz dostać?
Pozdrawiam
AW
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Czw lis 05, 2009 16:21 Re: K-ów,mały Miko ze złamanym kręgosłupem-zbieramy na operację

lutra pisze:U dra Szpeyera zostały 4 sterylki, Panikoto, czy Ty tam właśnie masz dostać?
Pozdrawiam
AW

Chyba mi odwala z nadmiaru pracy. Pędzę do Karaluch po Dymsona.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Czw lis 05, 2009 16:36 Re: K-ów,mały Miko ze złamanym kręgosłupem-zbieramy na operację

lutra pisze:
lutra pisze:U dra Szpeyera zostały 4 sterylki, Panikoto, czy Ty tam właśnie masz dostać?
Pozdrawiam
AW

Chyba mi odwala z nadmiaru pracy. Pędzę do Karaluch po Dymsona.

pamiętaj o międzylądowaniu u mnie.

dzwonił dr Ingarden, potwierdził operację Miko jutro lub pojutrze w zależności od tego kiedy dotrze z Wrocławia dr Niedzielski, który będzie operował. Ale kciuki to trzymajcie od dziś!

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw lis 05, 2009 17:33 Re: K-ów,mały Miko ze złamanym kręgosłupem-zbieramy na operację

Tweety pisze:dzwonił dr Ingarden, potwierdził operację Miko jutro lub pojutrze w zależności od tego kiedy dotrze z Wrocławia dr Niedzielski, który będzie operował. Ale kciuki to trzymajcie od dziś!

Kciuki za malucha trzymam od czasu, kiedy go zobaczyłam. Św. Franciszek też ma mnie już dość...
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

[poprzednia][następna]