Witam.
Komputer odzyskałam wcześniej niż myślałam.Właśnie przesłalam opis wraz z fotkami dla Jerrego.
Sol bylo by super gdyby dom o którym mówiłaś wzioł jeszcze Jerrego..on taki straszny bidulek..do większego i bardziej drapieznego kota on się nie nadaje..sama widzę jak Tom go męczy..nie raz muszę interweniować.
Z tym że on by doszedł troszkę pózniej..nie jest jeszcze zaszczepiony..ze względu na ciągle nawracające robale które nie idzie wytępić..
Tweety tak jak pisałam w smsie Tom zostaje na moim,tylko prośba do Ciebie by te należności za odrobaczanie i szczepienie poszły teraz na AFN,a zaraz po pierwszym przyszłego miesiąca Ci wszystko zwrócę na konto..
Oczywiście w karmie i żwirku jednego kota mniej liczyć proszę.
Doślę za chwilę na meila również aktualizację dziewczynom ogłaszajacym,sprawę że buraski(Romeo i JUlia) są zaszczepione.
Acha.. również właczam się z prośbą do panów fotografów o fotki dla burasków i Jerrego..Termin ,taki jaki pasuje fotografom...oprócz poniedziałku..(9.11)
Co do ogłoszeń..podtrzymuję moje ogłaszanie gumtrre,z tym zastrzeżeniem że bardzo proszę o aktualizację- opis i fotki ,lub przynajmniej listę kotów- kocice i młode koty(na meila
iwonarogala@interia.pl) które mają być ogłaszane..troszkę się pogubiłam w ostatnim czasie..a szukanie allegro ,które koty mają a które nie ,jest czasochłonne.
Pozdrawiam.