KOCIE PODZIEMIE CZYLI BEZDOMNE WROCŁAWSKIE KOTY CZĘŚĆ I

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 04, 2009 8:22 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

trochę smutne, to bardzo rozumny kotek, może wie że nie będzie u mnie mógł zostać na stałe :( a może tęskni za tym, żeby sobie popiegać na dworze , p.s. Pedro jest prześliczny :1luvu:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Śro lis 04, 2009 8:48 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

Agness78 pisze:
jessi74 pisze:Ciociu Bożenko, to jest moje zdjęcie, więcej fotek nie mam, bo ja uciekam szybciutko przed aparatem
Obrazek

ja teraz troche mieszkam w bloku, świetnie sobie tu radzę, nie niszczę nic, umiem korzytsać z kuwetki, zgadzam się i nie biję innych kotków tutaj, nie wykradam nic z talerzy ( no raz tylko poczestowałem się dwoma kawałkami ciasta naraz - dla brata chciałem wziąć drugi , nooo)
ale tak naprawdę to tęsknię za tym, żeby sobie po podwórku pobiegać, bo biegałem kiedyś i pamiętam to i tęsnkię.... za ludźmi nie przepadam, kojarzą mi się z przykrymi sytuacjami, ale do jednego człowieka tobym się przyzwyczaił , bo wrażliwy jestem i mądry i wrażliwy i mądry i ładny - prawda? :kotek:

śliczny Pedro, jakie on ma smutne spojrzenie na tym zdjęciu :(

Podobny do mojego Milusia...podrzuccie jakies jeszcze koty -fotki, moze bezłapek, bezoczek...Pedro jest sliczny, nie powiemchciałabym jednak miec moliwosc wyboru .
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lis 04, 2009 9:12 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

Bożenko, to jest jasne :ok:
Ja mam trzy pół-dzikusy które w sobotę planuję zawieźć na wieś.
Są półdzikie, w tym tygodniu po strerylkach, cudne i zrobiły postępy od czasu załapania
ale niestety jeszcze za dzikie ( syczą i warczą, ale już nie atakują) żeby szukac im DS :cry:
Piękna 8O czarna Kobra i biało-czarny Dino i piękna burasia. Nie moge ich dłużej trzymać.
Tam bedą miały gdzie spać i co jeść, to zawsze lepiej niż życie pod samochodami na blokowisku :(

Nie bardzo mogę zabrać więcej kotów.
Z resztą mam cały czas nadzieję że w Pedro zakocha się jeszcze ktoś i znajdzie super domek, najlepiej wychodzący :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Śro lis 04, 2009 9:23 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

natasza25 powysyła Ci wiecej fotek naszych podopiecznych :ok:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Śro lis 04, 2009 9:50 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

Rudus ma miejsce u nas na 100%.Mówiłam o dwupaku :P ,ale nie jest to przeciez wazne.WIEM ,ze przyjedzie do nas juz na 100%niewidomy kot po wypadku..kiedys tam szukali mu domu i nawet dzwonili,ze go przywioza...ale jak sie dowiedziałam sa po wypadku samochodowym i dlatego nie dojechał.Nataszka lukne fotki,ale oczywiscie nie musi byc kot w dwupaku, bo jak wiecie, jak jest sytuacja podbramkowa u Was w schronie to tak własnie do mnie biedy wpadaja i ....zostaja :1luvu: :mrgreen: Miłego dnia-Pdro jest sliczny..na pewno domek znajdzie...koty półdzikie wypuszczane na wies...ja swoich samopas ni puszczam, bo rózni ludzie sa..jak chwyci gołebia to po kocie...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lis 04, 2009 10:19 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

jessi74 pisze:natasza25 powysyła Ci wiecej fotek naszych podopiecznych :ok:

czekam
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lis 04, 2009 20:45 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

BOZENAZWISNIEWA pisze:
jessi74 pisze:natasza25 powysyła Ci wiecej fotek naszych podopiecznych :ok:

czekam

NO TO HOOP CZEKAMY ...HI,HI
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lis 04, 2009 22:32 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

Jak zrozumiałam Rudus przyjedzie do Wrocławia i stamtad tutaj przyjedzie?
W schronisku u Was przebywa kocur czarny..Trójłapek bezogonek.Ja go Sasza nazwałam.Miałam go wziac po wakacjach, ale dziki dzik wiec niełatwo go złapac.Powód nie adoptowania był taki ,ze transportu nie było...Trójłapek kochany duzo przeszedł Opiekuje sie tam nim Lesna.Mówiła,ze nie jest taki straszny...ja domyslam sie dlaczego tak sie zachowuje,ale nie widzac go na zywo moge sie mylic.Jesli zagadacie z Kruszyna, czy Mruczeńka moze uda sie Sasze dowieźć?On jest dziki, ale moze tutaj go ugłaskam...No i w schronie nie moze do końca zostac...tyle juz czeka miesiecy.Dowiedzcie sie...no i testy musza byc...To byłby dobry wybór dorosłego kota...Maluszki domki znajda...Jesli to prawda,ze z Saszy taki dzik straszny to nie wiem jak tu wyrobimy,ale warto spróbowac.ja go do schronu nie zwróce...jakby cos...a na wolnosci zyc bez przedniej łapki nie moze.Czekam na te fotki i przypomina mie sie ciagle mój kochany Trójłapek bezogonek....
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw lis 05, 2009 13:42 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

Bożenko fotki i opisy przesłałam :kotek:

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Czw lis 05, 2009 14:08 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

natasza25 pisze:Bożenko fotki i opisy przesłałam :kotek:

juz patrze Kochana...ale Mruczeńka i Gibutkowa robia z Kruszyna wywiad ws.Trójłapka...bo juz jak teraz go nie wezme to na amen w schronie zostanie
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw lis 05, 2009 15:30 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

nie ma nic...moze idą :mrgreen:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw lis 05, 2009 15:57 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

BOZENAZWISNIEWA pisze:

Wysłałam na e-maila poniżej wszystko po 12 00. Musiało dojśc już :roll:
bozena.oslowska@gmail.com

natasza25

Post » Czw lis 05, 2009 16:10 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

a przedstwiłyście Bożence jako kandydata do dwupaku koteczka specjalnej troski z problemami neurologicznymi któy jest u jessi? on szanse na domek spoza forum ma niewielkie :-(

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Czw lis 05, 2009 16:20 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

natasza25 pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:

Wysłałam na e-maila poniżej wszystko po 12 00. Musiało dojśc już :roll:
bozena.oslowska@gmail.com

Wysłałam juz z innego mojego e-maila rzeczywiście z o2. nie wysyła na gmaila niewiedzieć czemu :ok:

natasza25

Post » Czw lis 05, 2009 16:23 Re: SZUKAMY TRANSPORTU NA TRASIE WROCŁAW- WARSZAWA !!!

mawin pisze:a przedstwiłyście Bożence jako kandydata do dwupaku koteczka specjalnej troski z problemami neurologicznymi któy jest u jessi? on szanse na domek spoza forum ma niewielkie :-(

Tak napisałam o nim Bożence, maluszek zwie się Kajetan :kotek:

natasza25

[poprzednia][następna]