Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agness78 pisze:jessi74 pisze:Ciociu Bożenko, to jest moje zdjęcie, więcej fotek nie mam, bo ja uciekam szybciutko przed aparatem
ja teraz troche mieszkam w bloku, świetnie sobie tu radzę, nie niszczę nic, umiem korzytsać z kuwetki, zgadzam się i nie biję innych kotków tutaj, nie wykradam nic z talerzy ( no raz tylko poczestowałem się dwoma kawałkami ciasta naraz - dla brata chciałem wziąć drugi , nooo)
ale tak naprawdę to tęsknię za tym, żeby sobie po podwórku pobiegać, bo biegałem kiedyś i pamiętam to i tęsnkię.... za ludźmi nie przepadam, kojarzą mi się z przykrymi sytuacjami, ale do jednego człowieka tobym się przyzwyczaił , bo wrażliwy jestem i mądry i wrażliwy i mądry i ładny - prawda?
śliczny Pedro, jakie on ma smutne spojrzenie na tym zdjęciu
BOZENAZWISNIEWA pisze:jessi74 pisze:natasza25 powysyła Ci wiecej fotek naszych podopiecznych
czekam
natasza25 pisze:Bożenko fotki i opisy przesłałam
BOZENAZWISNIEWA pisze:natasza25 pisze:Bożenko fotki i opisy przesłałam
nie ma nic...moze idą
natasza25 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:natasza25 pisze:Bożenko fotki i opisy przesłałam
nie ma nic...moze idą
Wysłałam na e-maila poniżej wszystko po 12 00. Musiało dojśc już![]()
bozena.oslowska@gmail.com
mawin pisze:a przedstwiłyście Bożence jako kandydata do dwupaku koteczka specjalnej troski z problemami neurologicznymi któy jest u jessi? on szanse na domek spoza forum ma niewielkie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia i 54 gości