Wydaje mi się ,ze male rude ziółko wybiera kabelki cienkie ,smakowicie wygladajace

.Kable w grubych oslonkach nie sa interesujace, male zaczyna mnie tez w zabawie podgryzac.... ja wyje jak rasowy wyjec,by nauczyc po psiemu kontrolowanego gryzienia, w ramach reakcji jak porozrabia ,to mruczy z samozadowolenia.....dosc cicho i nadstawia sie ciagle do glaskow-reaguje na kazde imie...materializujac sie pod dłonmi
Male apetyt ma dobry, ale nie jest zarloczkiem Q sadzi duze jak na takie młode smoczę

,coraz lepiej lata po drapaku i pieknie go drapie

.Zaczyna tez przejawiac zainteresowanie zazdrostka na kocim oknie......wiec dzis zostanie wymieniona na krotsza, nie bedaca w zasiegu

rudych lapek.Wspaniale bawi sie koteczkami doroslymi-zero szacunku dla starszenstwa, Smakusia i Gucio zachowuja sie jak świete koty

unikajac zadepania malucha jak wpada im pdo nogi, przyzwyczajaja sie ,ze maly gadatliwy jest i delikatnie reaguja na jego zaczepki.
Gapusia konsekwentnie ignoruje maluszka-------maluszek stawia grzbiet jak przechodzi Gapka blisko, ale juz nie psyczy

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.