EDIT: A jednak!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gohag pisze:Zimno, ciemno i do domu daleko. Nikomu się nic nie chce. Ja też na miau generalnie tylko czytam.
MartynaP pisze:witajcie
ja chce teraz złapac 5 kotow ktore zyja na ulicy.Dwiekotki prawdopodobnie sa w ciazy.
Ja nie wplacałam nigdy na kase kastracyjna.Na jakiej zasadzie to działa?
Watek wmoim podpisie: KOTY NA ULICY
alareipan pisze:MartynaP pisze:
Przeczytałam Twój wątek. Dopisuję Ci Martyna te 5 sztuk... Będą miały większe szanse na bezpieczny kąt. Gosiar na pewno niewysterylizowanych nie przyjmie![]()
MartynaP pisze:alareipan pisze:MartynaP pisze:
Przeczytałam Twój wątek. Dopisuję Ci Martyna te 5 sztuk... Będą miały większe szanse na bezpieczny kąt. Gosiar na pewno niewysterylizowanych nie przyjmie![]()
bardzo dziekuje
Gosiara nie wezmie ich niestety-wlasciciel sie nie zgodfzil
,musza wrocic na ulice
alareipan pisze:MartynaP pisze:witajcie
ja chce teraz złapac 5 kotow ktore zyja na ulicy.Dwiekotki prawdopodobnie sa w ciazy.
Ja nie wplacałam nigdy na kase kastracyjna.Na jakiej zasadzie to działa?
Watek wmoim podpisie: KOTY NA ULICY
1. Rezerwujesz numerki.
2. Umawiasz termin zabiegów.
3. Przysyłasz do mnie namiary na weta, siebie i nr konta.
4. Ja wysyłam pieniądze.
5. Rozliczamy się za pomocą świstka od weterynarza - może być: rachunek lub zaświadczenie "Kot X, od pani X, data X, sterylizacja, koszt X"
...i tyle. My tu nie wpłacamy, żyjemy z bazarków, dobrowolnych datków i innych dobroci serca miłośniczek/miłośników kastracji
Lista rezerwacji NIE JEST KOLEJKĄ! NUMERKI REZERWACJI SIĘ PRZESUWAJĄ. SZCZEGÓŁOWY OPIS TEJ ZASADY ZNAJDUJE SIĘ W JEDNY Z MOICH POSTÓW NA STR.26.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości