Mała1 pisze:ooo
jakie one piekne
Romeczek-jaki przystojniak
a Brzózka-taka sliczna

czemu one nie moga znalezc domków
Mar9-jak znajdziesz chwilke, wklej tu jeszcze dokładny ich opis-znaczy w/g Ciebie jakie domy byłyby dla nich najlepsze. Brzózka w miare wiem, ale co do Romeczka nie mam pewności
Wklejam opisy z adopcji na miau:
Romek - kocia przytulanka 2009-11-01
Romeczek ma ok. 3 lat. To kotek, który nie ma dobrych wspomnień. Ludzie, których spotykał na swojej drodze zrobili mu wiele krzywd dlatego boi się ludzi. W schronisku też nie umiał sobie poradzić z innymi kotami. Pewnie dlatego, że Romeczek to taka słodka, grzeczna przytulanka. Nie ma w nim agresji, nie umie się bronić przed innymi. W domu tymczasowym długo musiał być w klatce, żeby inne koty go nie zaczepiały i żeby poczuł się bezpieczny. Romek jeszcze się boi ale wzięty na ręce, mocno, mocno wtula się w człowieka i dopiero po długiej chwili i wielu głaskach i pieszczotach uspakaja się, odpręża i zaczyna słodko mruczeć. Kocio potrzebuje dobrego, spokojnego domu. Domu, który zrozumie, że nie od razu będzie kotem nakolankowym. Domu, który da mu czas na to, by Romek znowu uwierzył, że człowiek może być dobry a ręka ludzka może służyć nie do bicia ale do głaskania. Romek jest oczywiście wykastrowany, zaszczepiony, odrobaczony i kuwetkowy.
To słodki kotek, który pragnie znowu uwierzyć człowiekowi, może Tobie, co to czytasz?
Pokochaj Brzózkę 2009-10-26
Brzózka ma ok. 2-3 lat, jest zdrowa, wysterylizowana, zaszczepiona i całkowicie kuwetkowa.
To kicia, usychająca z tęsknoty za człowiekiem, któremu w zamian za ciepły, spokojny dom chce ofiarować całe swoje kocie serduszko bijące w pięknym czarno-białym futerku.
Brzózka to kicia z charakterem, lubi się przytulać ale nie lubi być noszona na rączkach, jak coś jej się nie spodoba to może lekko drapnąć, dlatego nie powinna mieszkać w domu z małymi dziećmi.
Brzózka nie lubi innych kotów dlatego szukam jej niezakoconego domu.
Mruczek szuka domu 2009-11-05
Cześć, jestem Mruczek, takie dostałem imię od mojej pierwszej pani.
Mam ok. 2 lat, jestem grzeczny, lubię zabawy z kotkami, lubię ludzi i bardzo lubię dobre jedzonko.
Kiedyś miałem dom ale moja pani wyjechała a pan oddał mnie z powrotem do mojej pierwszej pani, która zabrała mnie kiedyś ze schroniska.
Dobrze mi tutaj ale jest tu dużo kotków więc ja chciałbym znaleźć dom dla siebie, żeby pani mogła uratować następnego kotka ze schroniska.
Tyle ich tam zostało...
Jestem czystym kotkiem, kuwetkowym. Nie jestem zbyt wymagający.
Chcę tylko kochać i być kochanym, to chyba nie jest za dużo?
W domu mam problemy z netem dlatego nie mam jak wysłać zdjęć Mruczka, wklejam link do jego adopcji na miau:
http://adopcje.miau.pl/index.php?p=4116