BYTOM Kotka Bialo ruda - szuka domu stałego

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lis 03, 2009 21:40 Re: BYTOM Kotka Bialo ruda na cito szuka Tymczasu !!!!!!!

śliczna z niej kota... Ambra prosiła mnie o pomoc dla niej, założyłam jej wątek, a tu - proszę - już go ma...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Wto lis 03, 2009 21:55 Re: BYTOM Kotka Bialo ruda na cito szuka Tymczasu !!!!!!!

Piękny koteczek :D

Dobrze że Bytom chociaz teraz informuje ludzi :(
Obrazek Nasza miłość :1luvu:

Pyśku i Nosku [*] Kocham Was moje kociaczki i tęsknie :(

wiktoria26

Od: Sob paź 31, 2009 11:02

Post » Wto lis 03, 2009 22:20 Re: BYTOM Kotka Bialo ruda na cito szuka Tymczasu !!!!!!!

Błagam was...tylko mi o niej nie piszcie koteczka czy koteczek...Toż to KOLOS jest...;) Mam ją już w domu ;) Jest cudna,ale dziwna...Jest ponad dwa razy taka jak moje koty...Ba,jest większa od mojego psa...
Właśnie zwiedza dom i rozstawia wszystko i wszystkich o kątach.Chodzi,warczy i syczy na moje koty,a te przerażone chodzą za nią...Chyba na noc odizoluję towarzystwo ...

Aggi

Od: Nie wrz 20, 2009 23:50

Post » Wto lis 03, 2009 23:12 Re: BYTOM Kotka Bialo ruda na cito szuka Tymczasu !!!!!!!

wiktoria26 pisze:Piękny koteczek :D

Nie wiem jak to rozumieć

Dziś popołudniu znalazły się dla Frani 3 tymczasy,do 17 nie wiedziałam do kogo pojedzie. Pojechała o 21 do Aggi do Gliwic

Aggi piszesz ze to kolos ;) nic podobnego to tylko długonoga panienka mix kota orientalnego,jak ją określił wet ;)

Harpia411

Od: Wto lis 03, 2009 8:13

Post » Wto lis 03, 2009 23:16 Re: BYTOM Kotka Bialo ruda na cito szuka Tymczasu !!!!!!!

Oj to musiałabyś ją zobaczyć przy moich kociakach :D Cudna jest :1luvu: Tylko szkoda że warczy na nas jak ją głaszczemy :evil:
Ps.Wejdź kobieto na gg ;)

Aggi

Post » Wto lis 03, 2009 23:46 Re: BYTOM Kotka Bialo ruda na cito szuka Tymczasu !!!!!!!

Harpia411 pisze:

Nie wiem jak to rozumieć

Harpio ja dostałam w tamtym tygodniu 2 kociaczki z bytomskiego schroniska. Okazały się chore na pp. Nie uratowaliśmy... :( [*]
Dzwoniąc do nich i ich informując, że moje kociaczki są umierające, wtedy dopiero pani nas poinformowała że u nich szaleje to choróbsko. Jak zabierała je moja kuzynka nie powiedzieli ani słowa, ze może być taka sytuacja :(
Obrazek Nasza miłość :1luvu:

Pyśku i Nosku [*] Kocham Was moje kociaczki i tęsknie :(

wiktoria26

Od: Sob paź 31, 2009 11:02

Post » Śro lis 04, 2009 8:12 Re: BYTOM Kotka Bialo ruda na cito szuka Tymczasu !!!!!!!

wiktoria26 pisze:
Harpia411 pisze:

Nie wiem jak to rozumieć

Harpio ja dostałam w tamtym tygodniu 2 kociaczki z bytomskiego schroniska. Okazały się chore na pp. Nie uratowaliśmy... :( [*]
Dzwoniąc do nich i ich informując, że moje kociaczki są umierające, wtedy dopiero pani nas poinformowała że u nich szaleje to choróbsko. Jak zabierała je moja kuzynka nie powiedzieli ani słowa, ze może być taka sytuacja :(

W Bytomskim schronisku to normalne ;( tam nikt nic nie wie,albo prawdy nie powie ;( tak się dzieje z psami i kotami,ja tą informację otrzymałam od pracownika tego schroniska. W tym schronisku koty są najgorszej sytuacji nikt się nimi nie przejmuje,trzyma się kocięta z dorosłymi chore z zdrowymi,w małych wolierach jak dla kanarków ;(
W Jeden dzień przychodzisz to kociąt jest z 20 a na drugi dzień niema ani jednego ;(poszły adopcji ? czy do kubła !

Dlatego mieszkańcy Miechowic oczywiści kociarze,wolą bezdomne koty dokarmiać po piwnicach,działkach ,niż oddać do schroniska.

Harpia411

Post » Śro lis 04, 2009 8:19 Re: BYTOM Kotka Bialo ruda - szuka domu stałego

U nas Psów się nie bała ;) to psy ją atakowały

A gdyby u ciebie były problemy to jest jescze jeden dom tymczasowy bez psów.W Stolarzowicach

Obrazek

Harpia411

Post » Śro lis 04, 2009 9:52 Re: BYTOM Kotka Bialo ruda - szuka domu stałego

Monika- ja wiem że ona u ciebie się psów nie bała ;) Byłam to i widziałam co i jak ;) stąd też takie moje zdziwienie że ona tak po kątach mi tu rozstawia wszystkich...
Wiesz,porozmawiam jeszcze z mężem,ale napewno nie pójdzie na inny tymczas tylko odrazu jej porobię porządną ilość ogłoszeń to migiem się domek znajdzie ;)
Nocka minęła chyba dość spokojnie,zostawiliśmy wszystkich razem,rano jak się obudziłam wszyscy cali więc źle chyba nie było ;)
Ale...Kotka ma u mnie ogroooomną krechę za to co dziś zrobiła...Mimo wyglądu,tego cudnego mruczenia to z nią nie gadam...;) Głaskałam ją na parapecie,moja córeczka z radością że kotek jest podeszła i zaczęła delikatnie głaskać (ona się bardzo delikatnie obchodzi ze zwierzętami)
a Fiona odrazu pacnęła ją łapką i chciała ugryźć...Nagrabiła sobie u mnie laleczka...Ale myślę że to stres...Oby jej szybko te złości przeszły ;)
Wklejam kilka foteczek śliczności ;)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Aggi

Post » Śro lis 04, 2009 10:28 Re: BYTOM Kotka Bialo ruda - szuka domu stałego

Dziewczyny,czy któraś mogłaby zrobić dla niej allegro?Ja resztą ogłoszeń się zajmę,ale allegro nie umiem robić zbytnio.Tzn.Umiem itd.ale nie robiłam jeszcze dla zwierzaka...No i mam mało pozytywnych komentarzy....bo prawie nic nie wystawiałam na allegro...

Aggi

Post » Śro lis 04, 2009 11:07 Re: BYTOM Kotka Bialo ruda - szuka domu stałego

Podnosimy!!!

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Śro lis 04, 2009 11:41 Re: BYTOM Kotka Bialo ruda - szuka domu stałego

Banerek dla kotki :P

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hxx76][img]http://fotozrzut.pl/zdjecia/f1aa371517.gif[/img][/url]

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Śro lis 04, 2009 11:51 Re: BYTOM Kotka Bialo ruda - szuka domu stałego

Amyszko-dziękuję pięknie :) Cudny banerek :) :1luvu:

Aggi

Post » Śro lis 04, 2009 11:54 Re: BYTOM Kotka Bialo ruda - szuka domu stałego

Amyszko :1luvu:

Kaprys2004

Post » Śro lis 04, 2009 12:11 Re: BYTOM Kotka Bialo ruda - szuka domu stałego

Zrobię Allegro. Czyj numer podać jako kontaktowy? Harpii czy Aggi? Jeżeli ta druga opcja, to proszę o numerek na pw.

Kaprys2004

[poprzednia][następna]