munabrava pisze:Mama małe pytanko, jest jakaś opcja żeby zmniejszyć ilość qpali u kota? Takich ilości jak robią nasze obecne kociaste to jeszcze nie widziałamMoże jedzenie złe? No zgłupiałam totalnie, moje persy nawet tyle nie robią...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
munabrava pisze:Mama małe pytanko, jest jakaś opcja żeby zmniejszyć ilość qpali u kota? Takich ilości jak robią nasze obecne kociaste to jeszcze nie widziałamMoże jedzenie złe? No zgłupiałam totalnie, moje persy nawet tyle nie robią...
munabrava pisze:Czyli zacisnąć ząbki, zakasać rękawice i czyścićAle mnie dzisiaj pobojowisko zastało rano! Przyniosłam drewno do kominka, które okazało się najlepszą zabawką i materiałem ostrzącym pazurki
munabrava pisze:Upakowałam przed pracą do schowka, już chyba nie sięgnąCo do futrynek to fakt... Szczególnie Dżordżo nie przejdzie obojętnie
Tż się nawet zaoferował, że kupi im taki domek do wdrapywania się, żeby zajęcie miały. Ja jednak czuję w kościach, że regały są znacznie lepsze
munabrava pisze:Słyszałam, że jedna pani już dzwoniła w sprawie kotka. Mówi, że przemaglowana została strasznieMam nadzieję, że coś z tego wyjdzie
jessi74 pisze:munabrava pisze:Słyszałam, że jedna pani już dzwoniła w sprawie kotka. Mówi, że przemaglowana została strasznieMam nadzieję, że coś z tego wyjdzie
do mnie jakaś pani dzwoniła, powoływała się na Ciebie, wstępnie została przepytana, stanęło na tym, że ma obejrzeć sobie kociaki na zdjęciach i wybrać
aamms pisze:Dziewczyny, co z 'persiczką'?
Pojechała już na ten Śląsk?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 273 gości