SchronWro

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 02, 2009 16:01 Re: SchronWro

munabrava pisze:Mama małe pytanko, jest jakaś opcja żeby zmniejszyć ilość qpali u kota? Takich ilości jak robią nasze obecne kociaste to jeszcze nie widziałam 8O Może jedzenie złe? No zgłupiałam totalnie, moje persy nawet tyle nie robią...

:mrgreen: :ok: musza sie najesc porzadnie, wiec kupkają :ryk:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon lis 02, 2009 16:51 Re: SchronWro

Jeden z moich tymczasów robi qpala po każdym jedzeniu, ale wet po badaniach i oględzinach powiedział, że niektóre koty tak mają... :wink:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Pon lis 02, 2009 17:00 Re: SchronWro

żołądek jak u kaczki :D

albo jak u Gibutkowej ostatnio :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon lis 02, 2009 18:37 Re: SchronWro

Zapraszam na bazarek:

viewtopic.php?f=20&t=102803
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Wto lis 03, 2009 8:39 Re: SchronWro

Czyli zacisnąć ząbki, zakasać rękawice i czyścić :D Ale mnie dzisiaj pobojowisko zastało rano! Przyniosłam drewno do kominka, które okazało się najlepszą zabawką i materiałem ostrzącym pazurki :mrgreen:

munabrava

Od: Śro kwi 15, 2009 10:09

Post » Wto lis 03, 2009 9:30 Re: SchronWro

munabrava pisze:Czyli zacisnąć ząbki, zakasać rękawice i czyścić :D Ale mnie dzisiaj pobojowisko zastało rano! Przyniosłam drewno do kominka, które okazało się najlepszą zabawką i materiałem ostrzącym pazurki :mrgreen:

uwazaj na drazgi...bo mój Peja chyba sie dziabnał i ledwo oko mu uratowalismy...ale drzewo jest super...bo i u mnie pieńki po domu rozłozone, a i tak futrynki lepiej drapac, hi,hi(z bala sa)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lis 03, 2009 10:17 Re: SchronWro

Upakowałam przed pracą do schowka, już chyba nie sięgną :D Co do futrynek to fakt... Szczególnie Dżordżo nie przejdzie obojętnie 8) Tż się nawet zaoferował, że kupi im taki domek do wdrapywania się, żeby zajęcie miały. Ja jednak czuję w kościach, że regały są znacznie lepsze :D

munabrava

Post » Wto lis 03, 2009 10:34 Re: SchronWro

munabrava pisze:Upakowałam przed pracą do schowka, już chyba nie sięgną :D Co do futrynek to fakt... Szczególnie Dżordżo nie przejdzie obojętnie 8) Tż się nawet zaoferował, że kupi im taki domek do wdrapywania się, żeby zajęcie miały. Ja jednak czuję w kościach, że regały są znacznie lepsze :D

Regały i futryny i nowe krzesła,hi,hi... :mrgreen:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lis 04, 2009 8:40 Re: SchronWro

Słyszałam, że jedna pani już dzwoniła w sprawie kotka. Mówi, że przemaglowana została strasznie :D Mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie :ok:

munabrava

Post » Śro lis 04, 2009 9:21 Re: SchronWro

munabrava pisze:Słyszałam, że jedna pani już dzwoniła w sprawie kotka. Mówi, że przemaglowana została strasznie :D Mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie :ok:

do mnie jakaś pani dzwoniła, powoływała się na Ciebie, wstępnie została przepytana, stanęło na tym, że ma obejrzeć sobie kociaki na zdjęciach i wybrać :)

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Śro lis 04, 2009 9:23 Re: SchronWro

jessi74 pisze:
munabrava pisze:Słyszałam, że jedna pani już dzwoniła w sprawie kotka. Mówi, że przemaglowana została strasznie :D Mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie :ok:

do mnie jakaś pani dzwoniła, powoływała się na Ciebie, wstępnie została przepytana, stanęło na tym, że ma obejrzeć sobie kociaki na zdjęciach i wybrać :)

no bo u jessi nie ma lekko :twisted: :wink: i bardzo dobrze :ok:
jak domek dobry to przetrzyma przesłuchanie i bedzie wiadomo że kotek dobrze trafił :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Śro lis 04, 2009 9:39 Re: SchronWro

No to super :ok: To pewnie ta pani od kotka do myszek dzwoniła :) Mówiła, że tyle się słyszy teraz o różnych ludziach, wiec doskonale rozumie. Nie można przecież tak zwyczajnie dać komuś kota do rąk i zamknąć drzwi. Trzymam kciuki :ok: Może dwupaka się jakiegoś da jej wcisnąć? :P

munabrava

Post » Śro lis 04, 2009 9:42 Re: SchronWro

Dziewczyny, co z 'persiczką'?
Pojechała już na ten Śląsk?
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Czw lis 05, 2009 3:24 Re: SchronWro

Czy Lesna moze sie do mnie odezwac?Prosze i dziekuje!!!!!!!!!!!!!!W sprawie Trójłapka bezogonka Saszki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :1luvu:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw lis 05, 2009 8:51 Re: SchronWro

aamms pisze:Dziewczyny, co z 'persiczką'?
Pojechała już na ten Śląsk?

persiczka jest w nieznanym mi DT.
U mnie jest już Sebuś. Kotek został uratowany przez dr Tosia- groziła mu amputacja łapki. Niestety jest bardzo przeziębiony, musi dostac Zylexis. Mieszka w łazience, ponieważ właśnie skończyłam ponad miesięczne leczenie Kazika i Luny i nie chcę, aby się zaraziły. Szkoda, że Sebuś nie został dłużej u dr Tosia, skoro był chory. Wyszło to wszystko doś dziwnie, ale już trudno. Mały ma robione codziennie inhalacje, mimo to ma straszliwy katar ropny :( Znowu codziennie jeździmy do weta na zastrzyki.
Lunie znalazłam już dom-jedzie w sobotę, jeśli ktoś ma domek dla małego burego Kazika, to proszę o kontakt. Kolejna choroba w jego przypadku mogłaby się źle skończyc.
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

[poprzednia][następna]