Mambo musi byc cudne, i, mam nadzieje, znajdzie dom blyskawicznie

Brunowi gratulujemy domu

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
luelka pisze:Bruno!!! Gratulacje! I bardzo prosimy o szczegóły adopcji - dokąd, dlaczego tam, z kim, jak, skąd, i wszystko wszystko wszystko. Gratulacje dla Bruna i maaasę kciuków
![]()
![]()
![]()
Myszka.xww pisze:
Mambo musi byc cudne, i, mam nadzieje, znajdzie dom blyskawicznie![]()
Myszka.xww pisze:Stachurze juz obiecalam takie klapki, co sie koniom na oczy zaklada![]()
Mambo musi byc cudne, i, mam nadzieje, znajdzie dom blyskawicznie![]()
luelka pisze:Mambo tęskni trochę za mamą, więc od czasu do czasu sprawdza, czy jednak nie mam mleka w palcach.
luelka pisze:Mambo próbuje się wylizywać, co mu idzie różnie. Dzisiaj na przykład chciał się grzecznie wylizać pod ogonem, wystawił tylną łapę w pozycji klasycznej i... zasnął w takiej pozycji. Ma też problem z łapkami tylnymi i ogonem - jak próbuje je wylizać, to mu uciekają. Nie wiadomo dlaczego.
aassiiaa pisze:Rani pojechała dzisiaj na ciachanie. Wszystko jest ok. Jej koleżanka Stokrotka także tylko okazało się, że tak naprawdę to kolega Stokrot
EwKo pisze:8O![]()
Dobrze, że dzieci już z tego nie będzie![]()
![]()
Wniosek: ciachaj sierście profilaktycznie, bo nigdy nie wiesz, czy nie robią cię w jajo![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości